tatshs Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Χρησιμοποιώ το BS player στον υπολογιστή μου περισσότερο για την ευκολία που δινει στο κατεβασμα υποτίτλων.Όλα πηγαίναν μια χαρα μεχρι που προσφατα που ξεκινησε να μου βγαζει ενα μηνυμα -προειδοποίηση οτι: "ο προσδιορισμος της επιφάνειας των υποτιτλων απετυχε. Οι υποτιτλοι δεν θα ειναι διαθεσιμοι."Δεν κανει αποδεκτούς τους υποτίτλους ουτε σέρνοντας τους!! αν και τους κατεβαζει οταν κανω αναζητηση.Τι φταιει? πως θα λυθει αυτο το προβλημα? Ευχαριστω
tsakonas Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εβαλες προκαθορισμενο φακελο να τα κατεβαζει εκει; για δες εδω http://forum.bsplayer.com/subtitles/20584-bsplayer-cant-find-saved-subtitles-custom-folder.html
vasioula1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 σχετική ερώτηση με bs και υπότιτλους καποιες φορες ενω κατεβαζω υποτιτλους, μου "κοβει" το πρώτο γράμμα της πρότασης αν πάρω όμως τους υπότιτλους τους, βαλω στο φακελο του video και βαλω το ιδιο ονομα για να τους παιξω με το vlc τους παίζει κανονικα είναι ομως λιγο κουραστικο να αλλαζω προγραμμα υπαρχει τροπος αυτους τους κομμένους υποτιτλους να τους φερω στα ίσια τους στο bs;
teo20net Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Όσες φορές μου το έκανε, κατέβαζα άλλους υπότιτλους. Κάποια στιγμή το δοκίμασα να τους διορθώσω και τα κατάφερα αλλά δεν θυμάμαι πως ακριβώς. Δοκίμασε να τους ανοίξεις με το wordpad των windows και να τους αποθηκεύσεις με άλλη κωδικοποίηση. Εγώ πάντως σταματησα να το χρησιμοποιώ το Bs Player προ πολλού και ένας απο τους λόγους ήταν κι αυτό που περιγράφεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα