Προς το περιεχόμενο

Free Antivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το mcafee που ειχες εγκατεστημενο ειναι η πληρωμενη εκδοση οποτε ειναι καλυτερο απο καθε δωρεαν αντιvirus..αλλα στην ουσια αν κατεβαζεις απο συγκεκριμενο σαιτ και διαβασεις πρωτα ολα τα σχολια ,αν υπαρχουν, αν δεν βλεπεις πορνο, αν δεν ανοιγεις αγνωστα μαιλ, αν δεν πατας περιεργα λινκσς δεν χρειαζεσαι antivirus!  :devil:  :-D

και αφου ειπα το κοντο μου(!) να προσθεσω , μονο το panda cloud free μη βαλεις και ολα τ'αλλα οτι σε βολευει! τα bitdefender kai avira ειναι τα καλυτερα free..και ενα δευτερο οπως ειπε σαν το malwarebytes..

χρησιμοποιει κανεις το kaspersky security scan? ειναι σαν το malwarebytes? εχει κανενας καμμια γνωμη γι'αυτο?

ευχαριστω..

Δημοσ.

Δεν ισχύει καθόλου (ευτυχώς) αυτό που έγραψες οτι οποιοδήποτε paid>free.

Για το panda free αν έχεις ιδία πείρα δεκτό. Απλά το κάθε πρόγραμμα μπορεί να καθίσει στραβά σε κάθε υπολογιστή. Άλλοι είχαν φοβερά προβλήματα με avast, avira, avg κτλ. Μόνο το windows defender έχει σχεδόν μηδενικά προβλήματα.

Το KSN δεν είναι για realtime προστασία. Είναι για αφαίρεση υπάρχουσων μολύνσεων (εξαιρετική δουλειά κάνει σε αυτό) ή για να πάρεις μια σοβαρή γνώμη αν υπάρχουν μολύνσεις στον υπολογιστή σου.

Δημοσ.

Η κανονική έκδοση συνήθως έχει περισσότερες επιλογές, καλύτερη προστασία από phishing, email protection, virtual desktop, προστασία πιστωτικής και διάφορα άλλα έξτρα.

Δημοσ.

Αν έχεις Windows 7, προτείνω το Microsoft Security Essentials , ελαφρύ, χωρίς εγγραφές, πλήρη έκδοση, όχι pop up, διαφημίσεις, email, καθημερινό update.

Δημοσ.

καλα κι εγω με free ειμαι αλλα τα free νομιζω δεν εχουν προστασια απο 0day ιους ,μπορει να κανω και λαθος..

ναι με το panda free εχω ασχημη εμπειρια(με win 8.1)

Δημοσ.

Αν έχεις Windows 7, προτείνω το Microsoft Security Essentials , ελαφρύ, χωρίς εγγραφές, πλήρη έκδοση, όχι pop up, διαφημίσεις, email, καθημερινό update.

Θα σε απογοητευσω αδερφε :

http://www.pcsteps.gr/493-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-antivirus/

και :

http://www.pcsteps.gr/36746-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%84%CE%BF-microsoft-security-essentials-%CF%89%CF%82-antivirus/

και :

http://www.pcsteps.gr/40100-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%8D-antivirus-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

Το Microsoft security Essentilas οσο κι αν σε φαινεται απιστευτο ειναι μακραν το χειροτερο και το δευτερο βαρυτερο.Το παραδεχεται και η ιδια η Microsft.

Το οτι ειναι "ελαφρυ"εχω ακουσει να το λενε εκατονταδες.Δεν ισχυει βεβαια.

• Like 1
Δημοσ.

καλα κι εγω με free ειμαι αλλα τα free νομιζω δεν εχουν προστασια απο 0day ιους ,μπορει να κανω και λαθος..

ναι με το panda free εχω ασχημη εμπειρια(με win 8.1)

Κανένα δεν έχει επαρκή προστασία απο 0day. Τα περισσότερα paid δεν βασίζονται μόνο σε signature detection, αλλά αυτό συμβαίνει και με τα περισσότερα free πλέον.

Το bitdefender έχει Active Virus Control, το avast επίσης έχει τεχνολογίες reputation-based για ανάλυση αρχείων, το avira έχει βάλει και cloud, είχε πάντα καλά heuristics την παλεύει και αυτό.

Επίσης δεν είναι μόνο αυτό το κριτήριο. Υπάρχουν paid που σου κάνουν το σύστημα πάρα πολύ αργό. Και πληρώνεις για κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Να προτείνω το comodo που είναι και πλήρης σουίτα με πολλά εργαλεία και επιλογές που σπάνια βρίσκεις σε δωρεάν antivirus.

Υπάρχει σε 2 εκδόσεις, μια μόνο antivirus και μια me πλήρες antivirus+firewall.

Κι αυτο καλο ειναι,καλη λυση επισης.

Δημοσ.

Εγω με το panda free σε 8.1 εχω τις καλυτερες αναμνησεις....... διακοπες, ηλιος, θαλασσα, sex, ολα. Μου εχει πιασει τα παντα και ειναι σα να μην υπαρχει στο πισι.

Avira και bitdefender πολυ καλα αλλα και πιο βαρια για μενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...