zaskar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Υπάρχει μια τσόντα σε popups που μου εμφανίζεται κάθε τόσο στον υπολογιστή μου. Έβαλα το spybot μπας και το εξαφανίσει αλλά τίποτα. Είδα και την Προσθαφαίρεση αλλά δεν έχει τίποτα. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Έχουν σπάσει τα νεύρα μου.
atvelos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 psakse sto registry kai kane delete ta file me ayti tin onomasia
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Επίσης, εγκατέστησε την Google toolbar απο insomnia->files, είναι πολύ καλή στο να μπλοκάρει popups.
DimitrisKTM Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Τρεξε και το ad-aware με τα τελευταια update.
Jastonas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 k an den doulepsei tpt apo auta.. katebase to hijack this... oti tsontoeides deis sbhsto:P
wert Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Μήπως είσαι στην ίδια περίπτωση με αυτό; ********************************************************** copy-paste από παλιότερο πόστ μου το παρακάτω γιατί βαριέμαι να γράφω. Θα σου πρότεινα αν δεν έχεις να πάρεις και τους εξής browsers Opera ο οποίος έχει και δικό του download manager. Θα δείς ότι έστω και αν δεν τον χρησιμοποιείς αυτή η δυνατότητα και μόνο θα σε κάνει να τον κρατήσεις. Avant Browser Ένας πολύ καλός και free Browser MyIE2 και αυτός πολύ καλός και free .... Avant και MyIE2 είναι μια παραλαγή του ΙΕ οπότε δεν θα σε δυσκολέψουν σε κάτι. Και οι δύο επίσης έχουν και τα Ελληνικά αν θές. Opera Avant MyIE2 και οι τρείς έχουν δικό τους σύστημα για τα τα pop up παράθυρα οπότε και οι περιηγήσεις σου θα γίνουν πολύ ποιό άνετες. :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.