Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει το συγκεκριμένο βιβλίο να μου δώσει μια βοήθεια? Ψάχνω αν έχει κάποιο κεφάλαιο που να αναφέρει για τις Ημι-Μαρκοβιανές αλυσίδες (semi-markov). Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καθηγητής μου ήταν αυτός. Παίζει να το έχω αλλά πρέπει να το ξεθάψω. Αύριο σίγουρα όχι, για τέταρτη.

Σε eclass έχεις κοιτάξει;

Δημοσ.

Καθηγητής μου ήταν αυτός. Παίζει να το έχω αλλά πρέπει να το ξεθάψω. Αύριο σίγουρα όχι, για τέταρτη.

Σε eclass έχεις κοιτάξει;

Δεν βρήκα τίποτα μέσω ίντερνετ, οπότε είπα να δοκιμάσω εδώ τουλάχιστον να γλιτώσω ταλαιπωρία να πηγαίνω στην Πάτρα στο πανεπιστήμιο να το βρώ στην βιβλιοθήκη και τελικά να μην έχει αυτό που ψάχνω. Ουσιαστικά 3-4 σελίδες με ενδιαφέρουν για να γράψω θεωρεία στην διπλωματική μου....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν το έχω πολύ ευχαρίστως να σου στείλω τα περιεχόμενα και να μου πεις τι θέλεις να σου σκανάρω ώστε να το στείλω με pdf.

Για δες εδώ.

http://eclass.uoa.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=47

Έχει 5 μαθήματα. Μπορεί να σου κάνει κάποιο. Αν όχι, στείλε μου να κοιτάξω για το βιβλίο.

Δημοσ.

Σε ποια σχολή είσαι αν επιτρέπεται?

Δες και το 

Basic Stochastic Processes του Brzezniak υπάρχει σίγουρα σε pdf

Καλό βιβλίο αν και χρειάζονται κάποιες γνώσεις συναρτησιακής ανάλυσης.

Του Φακίνου δύσκολο να βρεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Α και μην ξεχάσω,ένα εύκολο βιβλίο είναι της Χρυσαφίνου (Εισαγωγή στις στοχαστικές ανελίξεις.....πιο εισαγωγικό και δίνει περισσότερη βάση στα discrete)

Δημοσ.

Σε ποια σχολή είσαι αν επιτρέπεται?

Δες και το 

Basic Stochastic Processes του Brzezniak υπάρχει σίγουρα σε pdf

Καλό βιβλίο αν και χρειάζονται κάποιες γνώσεις συναρτησιακής ανάλυσης.

Του Φακίνου δύσκολο να βρεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Α και μην ξεχάσω,ένα εύκολο βιβλίο είναι της Χρυσαφίνου (Εισαγωγή στις στοχαστικές ανελίξεις.....πιο εισαγωγικό και δίνει περισσότερη βάση στα discrete)

Μηχανικών οικονομίας και Διοίκησης είμαι. Της Χρυσαφίνου το έχω, αλλά μου έχουν προτείνει να κοιτάξω και του Φακίνου. Βασικά με ενδιαφέρει μόνο το κομμάτι των Ημι-Μαρκοβιανών αλυσίδων. 

Αν το έχω πολύ ευχαρίστως να σου στείλω τα περιεχόμενα και να μου πεις τι θέλεις να σου σκανάρω ώστε να το στείλω με pdf.

Για δες εδώ.

http://eclass.uoa.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=47

Έχει 5 μαθήματα. Μπορεί να σου κάνει κάποιο. Αν όχι, στείλε μου να κοιτάξω για το βιβλίο.

Δεν βρήκα κάτι.... Ψάχνω για Ημι-Μαρκοβιανές Αλυσίδες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοίταξα σήμερα αλλά δεν το έχω τελικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...