Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω αν καποιος εχει αγορασει απο εκει να με ενημερωσει για το αν ειναι εμπιστο το site!

Δημοσ.

Δεν ειναι καταστημα, αλλά σάιτ στυλ skroutz, δλδ βλεπεις ποιο μαγαζι εχει χαμηλη τιμη στο ταδε κινεζοκινητο

• Like 1
Δημοσ.

Υπόψιν μόνο δεν περιέχει μέσα όλα τα μαγαζιά. Δεν έχει πχ το vickmall, αλλιώς είναι πολύ καλή μηχανή σύγκρισης τιμών, τουλάχιστον για να έχεις ένα μπούσουλα.

Δημοσ.

Α μαλιστα ναι τωρα το ειδα ευχαριστω για τη πληροφοριση. Και γενικα τα site που εχει ειναι εμπιστα η αναλογα το site?

Δημοσ.

Οπως εχτε δει εχω ενα θεμα στο forum που λεει "αγορα htc one m8 vs Samsung galaxy s5" απο skroutz φυσικα και με τα πολλα αφου το δω και απο κοντα το m8 λεω να το παρω. Ομως τωρα απο το kimovil.com βρηκα  HTC one m9 με 436  ευρω(POLY KALH TIMH) απο το merimobiles και το σκεφτομαι σοβαρα...

Υ.Γ. Για το merimobiles αποψεις?

Δημοσ.

Θα βγω λιγο εκτος θεματος αλλά πραγματικα θελω τη γνωμη σας.

Το οτι το vickmall το θεωρειτε εμπιστο και το αποθεωνετε, και κυριως στο διπλα φορουμ, αλλά δεν υπαρχει ουτε στο kimovil ουτε στο trustpilot, δεν σας κανει καμια εντυπωση;

Τα άλλα εξισου γνωστά μαγαζια είναι και στα 2, βλ geekbuying, merimobiles, gearbest, reportspam κλπ.

Αυτο δλδ το οτι ενα μαγαζι εκανε ξαφνικα το μπαμ και οι παντες το αποθεωνουν, μονο εμενα μου φαινεται περιεργο;;; :huh:

Δημοσ.

Θα βγω λιγο εκτος θεματος αλλά πραγματικα θελω τη γνωμη σας.

Το οτι το vickmall το θεωρειται εμπιστο και το αποθεωνεται, και κυριως στο διπλα φορουμ, αλλά δεν υπαρχει ουτε στο kimovil ουτε στο trustpilot, δεν σας κανει καμια εντυπωση;

Τα άλλα εξισου γνωστά μαγαζια είναι και στα 2, βλ geekbuying, merimobiles, gearbest, reportspam κλπ.

Αυτο δλδ το οτι ενα μαγαζι εκανε ξαφνικα το μπαμ και οι παντες το αποθεωνουν, μονο εμενα μου φαινεται περιεργο;;; :huh:

Eγω δεν μπορω να σε βοηθησω καθως δεν εχω ιδιετερες γνωσεις επι του θεματος. ΤΟ merimobiles που πως ειναι γνωστο ξερεις αν ειναι και εμπιστο?

Δημοσ.

Eω δεν μπορω να σε βοηθησω καθως δεν εχω ιδιετερες γνωσεις επιτου θεματος. ΤΟ merimobiles που οπως ειναι γνωστο ξερεις αν ειναι και εμπιστο?

Άλλοι λεν ναι, άλλοι λενε οχι.

Και για τα περισσότερα κινεζοκαταστηματα, θα βρεις ατομα που θα λενε ναι ειναι το ταδε εμπιστο, και άλλους που θε λενε πως δεν ειναι.

Για μενα ειναι. Ενώ για το minideal πχ που άλλοι θεωρουν εμπιστο, εγω δε το θεωρω, γιατι εγω τη πατησα.

Δημοσ.

Και για τα περισσότερα κινεζοκαταστηματα, θα βρεις ατομα που θα λενε ναι ειναι το ταδε εμπιστο, και άλλους που θε λενε πως δεν ειναι.

Για μενα ειναι. Ενώ για το minideal πχ που άλλοι θεωρουν εμπιστο, εγω δε το θεωρω, γιατι εγω τη πατησα.

Οντως εγω εχω παραγκηλει στο παρελθον  το xaiomi mi3 για φιλο μου και προσφατα ενας φιλος πηρε απο εκει το Lenovo k3 note και ολα ηταν comple.(ενοειτε στο στελνουν σαν prize για να γλυτωσεις τελωνειο)

Πως ακριβως την πατησες?

Δημοσ.

Το merimobiles έχει στείλει παλιότερα σε 2 μέλη του Myphone μεταχειρισμένα Κ900. Μάλιστα στο ένα είχε το email του παλιού χρήστη και έτσι το βρήκαν! Το ότι λείπει από το kimovil το vickmall δεν το ξέρω, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο myphone το έχουν για Θεό. Εγώ πάντως προσωπικά θεωρώ αξιόπιστα reportspam γιατί έχω αγοράσει από εκεί χωρίς πρόβλημα. Έχω αγοράσει από banggood ένα powerbank χωρίς πρόβλημα οπότε και αυτό είναι καλό, ενώ από το gearbest που είχα κάνει αγορά, ενώ έλεγε στο site τους ότι ήταν σε stock, δεν ήταν και του κυνηγούσα κάτι μέρες παντού (FB, myphone, email), για να το παραδεχτούν και να μου γυρίσουν τα λεφτά.

Δημοσ.

Oποιος εχει παραγκηλει ας μας ενημερωσει.

Γενικα οι κριτικεσ στο ιντερνετ που εχει ειναι καλες!

Δημοσ.

Στο έγραψα και στο άλλο θέμα που άνοιξες...

Το merimobiles έχει στείλει παλιότερα σε 2 μέλη του Myphone μεταχειρισμένα Κ900. Μάλιστα στο ένα είχε το email του παλιού χρήστη και έτσι το βρήκαν! 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάρει απο εκεί κανένα πρόβλημα, αψογοι, μονο που τότε χρησιμοποιούσαν εμαιλ της google, αργότερα είδα οτι πολλά κινεζομαγαζα έχουν το ίδιο προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...