Προς το περιεχόμενο

Mobile Internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Θέλω να διαλέξω ένα πακέτο Mobile internet αλλά θα ήθελα και δικές σας γνώμες για να κάνω μια σίγουρη επιλογή. Με ενδιαφέρει να μάθω ποια εταιρεία παρέχει, σε γενικές γραμμές, το καλύτερο mobile internet, τον μέγιστο αριθμό gb που μπορεί κάποιος να διαλέξει ( εκτός αν είναι ακόμα τα 20gb ) , ποια εταιρεία παρέχει τις καλύτερες προσφορές για φοιτητές και πως να διαλέξω το κατάλληλο flash-άκι. Δηλαδή, να αγοράσω ένα από αυτά που προσφέρει η κάθε εταιρεία ή να ψάξω και να αγοράσω άλλο από κάποια ιστοσελίδα; 

Δημοσ.

Η Vodafone έχει το πιο οικονομικό φοιτητικό στα 4,74 ευρώ για 4gb Ίντερνετ. Μετά ειναι η cosmote που ειναι λίγο πιο ακριβή στα 8 ευρώ πάνω κάτω το φοιτητικό και δίνει και λίγο περισσότερα gb (1-2) απο την Vodafone. Αυτοί θα σου δώσουν ένα usb που το κοστολογούν στα 30 ευρώ πάνω κάτω για να κανείς τη δουλειά σου. Αλλα μπορείς να ζητήσεις και γνώμη μου ειναι να το κάνεις να συμπληρώσεις κάποια χρήματα και να πάρεις κάποιο mi-fi ώστε να κανείς και hotspot...με κανένα 20αρι ακόμα θα κανείς τη δουλεια σου. Τωρα σε μη φοιτητικά οι τιμές ειναι αρκετά πιο ανεβασμένες του στυλ 20+ για τα ίδια gb...βέβαια αν πας σε κάποιο κατάστημα θα στα πουν όλα!

Δημοσ.

Οκ. Το έψαξα και κατέληξα να πάρω ένα πακέτο mobile internet. Το θέμα όμως είναι πως η ελάχιστη σύμβαση είναι 12μηνη, το οποίο είναι ένα πρόβλημα για εμένα, καθώς το χρειάζομαι μόνο 3-4 μήνες το πολύ! Μήπως ξέρει κανένας άμα υπάρχει καμία επιλογή; Επίσης, κάτι έχω ακούσει πως μπορείς να διακόψεις την σύμβασή σου αλλά πληρώνεις κάποια χρήματα. Είναι αλήθεια; Άμα δεν είσαστε σίγουροι τότε μπορώ να στείλω mail, αλλά εκεί θα πάρει πιο πολύ ώρα από ότι εδώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...