Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται, εχω ενα θεμα τωρα τελευταια οταν παιζω games, πραγμα που γινετε ισως οχι και καθε μερα αλλα αρκετα συχνα, ενω παιζω freezarei το pc για 30-40 δευτερολεπτα και μετα επανερχεται,

δεν εχω ιδεα εαν ειναι hardware ή software προβλημα, παντως τον τελευταιο καιρο δεν εχω εγκαταστησει τιποτα απο software και γενικα το pc το εχω σε μια αρκετα καλη ταξη θα ελεγα,

ουτε φορτωμενο ειναι ουτε το ζοριζω ιδιαιτερα.

ας δουμε λιγο το hardware:

FX6300 4.3GHz

Asus M5A97 R2.0

G.skill Ripjawsx 2x4 1600mhz

Geforce GTX 660

Απο ψυξη εχω την raijintek ereboss και θεωρω πως ειμαι καλα στους βαθμους, ingame ειμαι στους 46-max 50.

Τρεχω συχνα malwarebytes αλλα τιποτα ολα κομπλε,οπως επισης ριχνω και μερικους καθαρισμους με  ccleaner, τι αλλο να κοιταξω? τι μπορει να φταιει....

Δημοσ.

Απο τροφοδοτικο εχω ενα TT hamburg 530w.

Τον δισκο ναι τον εχω ελεγξει με Hard Disk Sentinel οπως και με το Defraggler, και τα δυο προγραμματα μου εδειξαν οτι ειναι 100% υγιης.

Δεν μπορω να σου πω για αλλα παιχνιδια γιατι δεν παιζω τιποτα αλλο παρα μονο csgo, παλιοτερα που επαιζα λιγο LOL και batman arkham origins δεν θυμαμαι να freezare.

Δημοσ.

Εάν στο κάνει μονό σε ένα παιχνίδι τοτε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει αυτο , δοκίμασε εαν μπορείς και κάποιο άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...