Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεία σας εχω το ipap mini και έσπασε  η οθόνη του μονο το εξωτερικό γυαλί δεν έχει επηρεαστεί ευτυχώς το touch και βέβαια ουτε η λειτουργικότητα του .Γνωρίζει καποιος ενα καλό μαγαζί για επισκευές στην θεσαλλονίκη ή έστε internetiko.επίσης συμφέρει να το αλλάξω ή ειναι προτιμόμετο να το πουλήσω σε χαμηλή τιμή και να αγοράσω ενα καινούργιο ? ευχαριστώ.

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Γράφε με ελληνικά εδώ μέσα. Στις τρεις πρώτες λέξεις εγκατέλειψα... Και είμαι 21 χρονών... Σκέψου οι μεγαλύτεροι.

• Like 1
Δημοσ.

Γράφε με ελληνικά εδώ μέσα. Στις τρεις πρώτες λέξεις εγκατέλειψα... Και είμαι 21 χρονών... Σκέψου οι μεγαλύτεροι.

Το να μην το γνωριζα σου λεει κατι; Απο την πρωτη greeklish εγραφα δεν χρειαζοταν να πας στην τριτη..

Δημοσ.

καλημέρα δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για το ipad mini η απλά ρίξε μια ματιά σε αυτή την εταιρία είναι αξιόπιστη και κάνουν καλή δουλειά . Αλλά  μπορείς απλά να βρεις και κάποιο ανταλλακτικό στο ebay και με κάποιο manual στο ίντερνετ να το περάσεις μόνο σου ΄η σε κάποιο μαγαζί μπορείς ακόμη εάν θες να βάλεις αγγελία και  στην ενότητα ipad που θα ζητάς κάποιο i cloud locked ipad  φθηνότερα θα βγει και θα σου μείνουν και κάποια ανταλλακτικά 

Δημοσ.

Εχω διαβασει οτι ειναι δυσκολη η επισκευη για να την επιχειρησει καποιος μονος του.ισχυει κατι τετοιο; Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγόρασε το ανταλλακτικό και βάλε αγγελία ότι ζητάς τεχνικό να το περάσει και ποσά χρήματα του δίνεις ως αμοιβή 

Επεξ/σία από corsair04

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...