Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Μπορώ να πάω στην Πειραιώς, να κάνω λογαριασμό και να βγάλω debit card? Την θέλω για αγορές μέσω διαδικτύου. Δεν έχω μηνιαίο εισόδημα (20 χρονών και άνεργος. Δεν έχω πιάσει κάποια δουλειά μέχρι τώρα.) Άμα γνωρίζετε, σας παρακαλώ ενημερώστε με. Επίσης, τι χαρτιά θα χρειαστώ?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορεις, μαλλον θα χρειαστείς καποιον εγγυητή, αλλα ενα τλφ στην τράπεζα, 3 λεπτα υπόθεση. θα σου έλυνε ολες τις απορίες

• Like 1
Δημοσ.

Χρεωστική θες φίλε απλά. Πέρσι έβγαλα ίδιο στυλ με σένα. Αν είχες ήδη λογαριασμό τους έλεγες να σου βγάλουν μία (είναι και ανάληψης)..Από ότι θυμάμαι επι τόπου την παίρνεις (θα περιμένεις λίγο). Τώρα από χαρτιά θες σίγουρα ταυτότητα, κανά λογαριασμό ευδαπ ή οτε κτλ...στη χειρότερη και μια φορολογική των γονέων

Τώρα για να ανοίξεις λογαριασμό δεν έχω υπόψην τι ακριβώς θες αλλά δεν νομίζω να τρέξει κάτι

Με μια αναζήτηση στο νετ ή ένα τηλέφωνο όπως είπε ο φίλος θα τα βρεις όλα..

Σίγουρα μπορείς πάντως αν ανοίξεις λογαριασμό..

Δημοσ.

Debit είναι η χρεωστική, Credit η πιστωτική NikosKalithea

Μπορείς, ανοίγεις λογαριασμό, δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό να καταθέσεις χρήματα με το άνοιγμα του λογαριασμού (δεν νομίζω) και η Πειραιώς σου δίνει αμέσως και την κάρτα. Τώρα δίνουν debit maestro, όχι visa, την ίδια δουλειά κάνεις βέβαια.. 

• Like 2
Δημοσ.

Debit είναι η χρεωστική, Credit η πιστωτική NikosKalithea

Μπορείς, ανοίγεις λογαριασμό, δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό να καταθέσεις χρήματα με το άνοιγμα του λογαριασμού (δεν νομίζω) και η Πειραιώς σου δίνει αμέσως και την κάρτα. Τώρα δίνουν debit maestro, όχι visa, την ίδια δουλειά κάνεις βέβαια.. 

Δεν νομίζω να κάνουν την ίδια δουλειά. Η PayPal δεν μπορεί να συνδεθεί με Maestro. Αλλά στο site της Πειραιώς δείχνει και Visa Debit. Ερώτηση. Με χρεωστική μπορώ να αγοράσω με δόσεις ?

Δημοσ.

Όχι, η χρεωστική το μόνο που κάνει είναι να πληρώνεις απευθείας από τον τραπεζικό σου λογαριασμό και εφόσον το υπόλοιπο σου αρκεί, χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις μετρητά από κάποιο ΑΤΜ.
Για να κάνεις δόσεις σημαίνει πως αγοράζεις με χρήματα που δεν έχεις, οπότε εκεί θέλεις πιστωτική..

Την χρησιμοποιώ κανονικά στο papypal την maestro, επιλέγεις mastercard. Είχα visa αλλά έληξε πριν μερικούς μήνες και μου έβγαλαν maestro.

Δημοσ.

Όντως, εγώ έχω συνδέσει και την prepaid και τη χρεωστική και το λογαριασμό με PayPal :P

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορεις, μαλλον θα χρειαστείς καποιον εγγυητή, αλλα ενα τλφ στην τράπεζα, 3 λεπτα υπόθεση. θα σου έλυνε ολες τις απορίες

Debit βγάζουν ΟΛΟΙ . Μηδενική περιουσία και μηδενικά έσοδα να έχεις βγάζεις κανονικότατα. Δεν είναι πιστωτική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...