Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια αρχαια οθονη [δεν ξερω απο ποτε την εχω καθως μου την εδωσαν δεν την αγορασα] Dell 19'' ultrasharp 1905FPS 1280x1024 εχω παρει πολλες μετριες αποψεις για την οθονη και θελω κια μια τελευταια...Ειναι μετρια εως καλη ή να παει στην ανακυκλωση?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Sorry που δεν το εκανα πιο σαφες...Ειναι για ολα οσα αναφερες πιο πανω!Μετριο Gaming ομως οχι σε full αναλυση!Αν και νομιζω οτι ειναι λιγο για τα μπαζα η οθονη!Ευχαριστω και παλι :P

Δημοσ.

Ποια καρτα γραφικων εχεις και τι παιχνιδια παιζεις κυριως? Αν αλλαξεις οθονη, θα αλλαξεις και αναλυση, το οποιο σημαινει μεγαλυτερες απαιτησεις οσον αφορα τα παιχνιδια τουλαχιστον. Τωρα πια τα περισσοτερα monitor ειναι 1920 x 1080 οποτε θα πρεπει να αλλαξεις και την καρτα γραφικων, ενδεχομενως και καποια αλλα parts, αναλογα το συστημα σου βεβαια.

Αυτα για τα παιχνιδια. Τωρα, για ολες τις αλλες χρησεις σιγουρα θα σε ωφελησει η αγορα μιας καινουργιας οθονης με μεγαλυτερη αναλυση, διχως να χρειαζεσαι καποια μεγαλη αναβαθμιση.

Δημοσ.

Ευχαριστω!Καρτα γραφικων εχω μια ενσωματωμενη [στον α10 7850κ cpu] Amd R7 Series ,κυριως league of legends

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...