dioskouros88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Γεια χαρά παιδιά. Μια απορία. Έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κανένας την PayPal Prepaid MasterCard ? Αξίζει σαν κάρτα, τι παραπάνω έχει από μια απλή προπληρωμένη μιας τράπεζας και τι τέλη έχει? Ευχαριστώ πολύ! (Επίσης έχει και η Paysafecard προπληρωμένη Mastercard μήπως είναι καλύτερη από της paypal? Αν υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία και από τις δυο κάρτες και μπορούσε να την μοιραστεί σε κάποια απάντηση θα ήταν το ιδανικότερο. Και πάλι ευχαριστώ πολύ.)
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ποιος ειναι ο λογος που θελεις αυτες τις καρτες και οχι μια ελληνικης τραπεζας, δεν εισαι στην ελλαδα? 1
dioskouros88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ελλαδα μενω απλα ηθελα να συγκρινω επιτοκια τελη κτλ κτλ αμα ηξερε καποιος να μου πει...
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Τι επιτόκια ρε φιλε προπληρωμένες κάρτες ειναι
dioskouros88 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Χαχα νταξει ρε αγορι μην εξαπτεσαι προφανως και δεν ειμαι σχετικος αλλιως δεν θα ρωτουσα... Δεν ειχα ποτε μου πρωπληρωμενη καρτα δεν ξερω τι παιζει.. Τελη καθε τελος του χρονου πληρωνεις και σε αυτες τις καρτες ετσι δεν ειναι... Και οταν τις γεμιζεις σου κρατανε ενα μικρο ποσο... Ή και σε αυτο λαθος ειμαι? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2015 από dioskouros88
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Οπως και να εχει η προπληρωμένες κάρτες είτε ελληνικές, είτε του παυπαλ, είτε paysafe έχουν προμήθειες και ολες ειναι περίπου στα ιδια πχ αυτη που αναφέρεις "Paysafecard" είναι φαρμακείο, για του παυπαλ δεν νομιζω οτι μπορούν να στην εκδώσουν δεν ειδα πουθενα την ελλαδα. μόνο 9,90 EUR ετήσιο τέλος 4 % τέλος κατά την πίστωση της κάρτας (όπως συνηθίζεται στις προπληρωμένες κάρτες) 3 % (τουλ. 3,50 EUR) τέλος για αναλήψεις από ΑΤΜ 2 % τέλος για πληρωμές σε ξένο νόμισμα Το κόκκινο μου αρέσει, δεν θέλανε να το βάλουν αλλά αφού συνηθίζετε τι να κάνουν και αυτοί!!! το έκαναν μάλιστα και χορταστικό 4% χαχαχααα για γέλια και για κλάματα. 1
tz3s Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 πανακριβη ειναι.. οπως και ολες αυτες οι επιλογες καρτων μεσω ιντερνετ.. πηγαινε παρε μια prepaid, ή το καλυτερο πηγαινε ανοιξε εναν λογ/μο που θα χρησιμοποιεις μονο για αγορες ιντερνετ και θα εχεις την χρεωστικη σου master ή visa, χωρις να σου κρατουν 2 ευρω με καθε γεμισμα ανοιγεις και ενα ibank και εχεις το κεφαλακι σου ησυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα