reviewit Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια, Ονομαζομαι Γιωργος,μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ αν και το παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο. Σκοπος της εγγραφης μου ειναι να κανω review για οποιοδηποτε πρωιον περναει απο τα χερια μου και εχει να κανει με τεχνολογια! Εχω ηδη αρχισει να τεσταρω μια μπαταρια για το Note 4 που μου προμηθευσε μια εταιρεια. Οτι συμβουλες εχετε να μου δωσετε ειναι ολες καλοδεχουμενες! επισης παρατηρησα οτι η πλοηγηση στο φορουμ ειναι λιγο αργη ειναι καποιο προσωρινο προβλημα? Σας ευχαριστω.
gatokoritso Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 μόλις εκανες εγραφη και αρχισε να σερνεται το site.. 7
pape11 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Απόψε είναι λίγο αργό το site. Καλώς όρισες στη παρέα μας.
Unabomber Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 @ts Εσυ και αλλοι 100.000 reviewers στο youtube…….. FYI το site εχει section με reviews. (κανε τα κουμαντα σου με εκεινους, μπας και χωθεις. )
reviewit Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 @ts Εσυ και αλλοι 100.000 reviewers στο youtube…….. FYI το site εχει section με reviews. (κανε τα κουμαντα σου με εκεινους, μπας και χωθεις. ) ολοι απο καπου αρχιζουν...για βιντεο δν ξερω ακομα ισως το καλοκαιρι μπορει να αρχισω με εναν φιλο μου απο το πανεπιστημιο μόλις εκανες εγραφη και αρχισε να σερνεται το site.. χαχαχα αυτα ειναι! ευχαριστω παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα