taslikos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλημέρα σε όλο το φόρουμ.. Αποφάσισα αγοράσω κάποια γυαλιά μέσω Ίντερνετ... Είναι η πρώτη φορά που κανω ιντερνετική αγορά! Δεν θέλω να μπλέχτω με κάρτες κλπ και έμαθα ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία top up το ερώτημα μου είναι εάν μπορώ να πληρώσω μέσω PayPal αν βάλω κάποια χρήματα στο PayPal διότι δεν έχει κάποια κάρτα ο λογαριασμός δηλαδή δεν είναι verified μέσω κάρτας.. Επίσης πιστεύετε είναι ασφαλές τροπος πληρωμής η θα έχω προβλήματα;; Μιλάμε για ποσό των 30€ όχι για μεγάλα ποσά.. Σας ευχαριστώ και εάν διατύπωσα κάτι λάθος ζήτω συγνώμη
mary Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το paypal είναι ο πιο ασφαλης τρόπος πληρωμης. Οτι δηποτε παει στραβα, παιρνει τη θεση διαμεσολαβητη. Τωρα, για το top up, ειναι αληθεια πως δε το γνωριζω, το απο που δλδ μπορεις να το φορτωσεις. Αλλά ενδεχομένως και να χρεωνει καποιο μικροποσο για τη φορτιση. Μπορεις αν θες, να ανοιξεις λογαριασμο σε μια τραπεζα, να βγαλεις μια χρεωστικη για αυτον και να βαζεις λεφτα μεσα μονο οταν ειναι να κανεις καποια αγορα. Την καρτα θα τη συνδεσεις στο paypal, κανοντας την verified και αφου περασουν 3-5 μερες που θα σου τραβηξει 1,5 ευρω απο το λογαριασμο σου. 1
tz3s Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 γενικα απο τη στιγμη που εχετε ibank και εχετε ολη την καλη διαθεση και ευκολια να ελεγχεται αρκετα συχνα τους λογ/μους σας δεν εχετε να φοβαστε τπτ... Πλεον νομιζω πως ολες οι τραπεζες μαζι με εναν λογ/μο σου δινουν μια χρεωστικη καρτα mastercard/visa, οποτε αν και δεν ξερω τι ειναι το top up, μπορεις απλα να ανοιξεις ενα paypal ή και να κανεις απευθειας την συν/γη σου μεσω της καρτας. Αν το μαγαζι ειναι εκτος Ευρωπης, κανε χρηση μονο paypal, απο την αλλη αν ειναι Ευρωπης και οι ασφαλειες που προσφερουν οι τραπεζες πλεον ειναι μια χαρα... Απλα ΠΑΝΤΑ να ελεγχετε την καρτα σας καθε λιγο και λιγακι για τυχον χρεωσεις, γιατι υπαρχει πιθανοτητα να υποκλοπουν τα στοιχεια σας (προσφατα μου συνεβει). Μετα απλα κανεις μια αμφισβητηση συν/γης και εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα