arc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γνωστη μου οπτικος, που θα χε ως συμφερον να μου πει κατι τετοιο, αλλα εχουμε σχεση εμπιστοσυνης εδω και χρονια (φροντιδα λες κι ειμαστε οικογενεια! οχι απλα πελατης), δεν μου χει πει ποτε κατι τετοιο. Μηπως δε σου ειπε διοτι δε τη ρωτησες? Αν σου ειπε, ποσα χρονια σου ειπε? Και εισαι σιγουρος οτι εχει τη γνωση για μια τετοια απαντηση? Απαντάς στον εαυτό σου; Πρέπει λίγο να το κοιτάξεις
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Για όνομα του Θεού, 2015 έχουμε Ποσο ειρωνικος αυτος ο συνδυασμος, 2015 εχουμε! 1
iordanis77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Απαντάς στον εαυτό σου; Πρέπει λίγο να το κοιτάξεις Eχεις μπερδεψει τα μπουτια σου μαλλον, τα δυο quotes που εβαλες προερχονται απο διαφορετικα ατομα.
qsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ομως, οταν βλεπω να φορανε μες το αυτοκινητο, στις 7 το πρωι, πριν χαραξει ο ηλιος, γυαλια ηλιου, ε νιωθω καπως κάτσε ρε φίλε, ακόμα δεν άνοιξε το μάτι μας, θα το εκθέσουμε στο φως; στις 7 υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε να είμαστε ακόμα στα σκοτάδια του σπιτιού μας (μιλάμε για καλοκαιρινό καιρό πάντα, όχι χειμερινή μούχλα) επίσης κατά την οδήγηση πέρα από τη γενικότερη ενόχληση, έχεις θέμα και σε κάποια σημεία που καθώς ανατέλλει ο ήλιος απλά δε βλέπεις, άρα είναι επικίνδυνο να μη φοράς γυαλιά
arc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Eχεις μπερδεψει τα μπουτια σου μαλλον, τα δυο quotes που εβαλες προερχονται απο διαφορετικα ατομα. Από διαφορετικά accounts, ναι. Απο διαφορετικό άτομο, δε νομίζω.
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Τι διαρκεια ζωης εχουν τα γυαλια ηλιου? Μέχρι να τα χάσεις, να σου σπάσουν ή να τα βαρεθείς θα έλεγα...
mentoras99 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ανεξαρτητως χρησης? Αλλος βγαινει καθε μερα εξω, αλλος καθε βδομαδα. Αλλος περπαταει στον ηλιο, αλλος στον ισκιο. Μηπως δε σου ειπε διοτι δε τη ρωτησες? Αν σου ειπε, ποσα χρονια σου ειπε? Και εισαι σιγουρος οτι εχει τη γνωση για μια τετοια απαντηση? Αν εχεις υποψη σου, στο κεντρο της Αθηνας στην Ακαδημιας(αρχη) που ειναι -μπορει και δεκαδες- οπτικαδικα, οι ανθρωποι ειναι τοπ, δεν παιζονται, τα ξερουν τα οπτικα μεσα-εξω, δεν μιλαμε για τιποτε καταστηματα οπτικων της πλακας...οι ανθρωποι ξερουν...
iordanis77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Από διαφορετικά accounts, ναι. Απο διαφορετικό άτομο, δε νομίζω. Παθαινεις συχνα διαλειψεις? Μέχρι να τα χάσεις, να σου σπάσουν ή να τα βαρεθείς θα έλεγα... Οταν λεμε διαρκεια ζωης μιλαμε για την ιδιοτητα τους να απορροφουν τις υπεριωδεις ακτινες του ηλιου. Εχω ακουσει οτι η αυτη η ιδιοτητα χανεται σιγα-σιγα. Αν εχεις υποψη σου, στο κεντρο της Αθηνας στην Ακαδημιας(αρχη) που ειναι -μπορει και δεκαδες- οπτικαδικα, οι ανθρωποι ειναι τοπ, δεν παιζονται, τα ξερουν τα οπτικα μεσα-εξω, δεν μιλαμε για τιποτε καταστηματα οπτικων της πλακας...οι ανθρωποι ξερουν... Και τι απαντανε λοιπον στο ερωτημα? Το σιγουρο ειναι οτι αυτοι οι τοπ επαγγελματιες δεν θα διστασουν να σου κανουν το ασπρο μαυρο προκειμενου να σε πεισουν να αγορασεις τη πραματεια τους
The_Judas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δεν έχουν ημερομηνία λήξης τα γυαλιά. Αν είναι γεμάτα γρατζουνιές ή έχουν κάποια χρωματική αλλοίωση πρέπει να τα αλλάζουμε. Αν και πιο πιο πιθανό είναι να τα αλλάξουμε επειδή πέρασε η μόδα 1
iordanis77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δεν έχουν ημερομηνία λήξης τα γυαλιά. Δηλαδη τα γυαλια ηλιου με το περασμα του χρονου δε χανουν την ιδιοτητα τους να απορροφουν την υπεριωδη ακτινοβολια? (οσα βεβαια εχουν τετοια ιδιοτητα, δε μιλαμε για τενεκεδες)
Unabomber Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ΠΟΥ το εχετε δει-ακουσει οτι τα sunglasses εχουν expiry date ??????
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ΠΟΥ το εχετε δει-ακουσει οτι τα sunglasses εχουν expiry date ?????? Εδώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα