FonikoSouvlaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής αχρησιμοποίητης κάρτας paysafe με επιστροφή του ανάλογου ποσού της κάρτας; ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Βέβαια. Σου παραθέτω το σχετικό Q&A της Paysafe.
newtech Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής αχρησιμοποίητης κάρτας paysafe με επιστροφή του ανάλογου ποσού της κάρτας; ευχαριστώ. Υποψη οτι κανει πανω απο μηνα (το εχω κανει) και οτι σου κραταει προμηθεια και η τραπεζα και η paysafe. Αν βρεις φιλο να την πουλήσεις καλυτερα!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Υποψη οτι κανει πανω απο μηνα (το εχω κανει) και οτι σου κραταει προμηθεια και η τραπεζα και η paysafe. Αν βρεις φιλο να την πουλήσεις καλυτερα! 5-6 μέρες κάνει και δε σου κρατάει προμηθεια η τράπεζα.τουλαχιστον στην πειραιώς.μονο η paysafe σου κρατάει 7,5€
newtech Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 5-6 μέρες κάνει και δε σου κρατάει προμηθεια η τράπεζα.τουλαχιστον στην πειραιώς.μονο η paysafe σου κρατάει 7,5€ Φιλε μου εγω σου λεω τι εγινε σε μενα. Μου λεγαν 5-6 μερες και καναν 1 μηνα! και μου κράτησαν 7.5€ και 4€ η Alpha Bank. Αν η καρτα λοιπον ειναι 10αρα ή 25αρα καλυτερα να την δωσει σε φιλαρακι του
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πριν πόσο καιρό έγινε αυτό; Μηπως πιο παλιά καναν περισότερο χρόνο να μπουν τα χρήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα