Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το shut down στα XP

KROUD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα windows XP GR.Οταν κανω απενεργοποιηση για να κλεισω τον pc,αυτο κανει απο μονο του μετα επανεκκινηση με αποτελεσμα να χρησιμοποιω το reset για να το κλεισω.Μπορειτε να μου πειτε τι φταιει και τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Ναι!Οταν κανω τερματισμο(που θεωρητικα πρεπει να κλεισει)ειναι σαν να του λεω κανε επανεκκινηση.

Πηγα στις επιλογες ενεργειας και ολα ειναι φυσιολογικα.Αραγε εχει να κανει με τα windows ή φταιει τιποτα στην motherboard?

Δημοσ.

Υπάρχουν προβλήματα με μερικές μητρικές/drivers, δοκίμασε ένα από τα παρακάτω:

* Απενεργοποίησε εναλλακτικά από το BIOS ή από τον πίνακα ελέγχου ή από τη διαχείρηση συσκευών το ACPI

* Ψάξε στο internet για fastshutdown, υπάρχει μία σχετική επιλογή στο μητρώο που αν την απενεργοποιήσεις θα παρακάμπτει το ACPI.

Δημοσ.

H' mporei na crasharoun ta windows kai na kanoun automata restart

efoson einai tsekarismeno sto "deksi klik My computer->Advanced->Settings (Startup & Recovery) to Automatically restart on system failure...

ksetsekariseto..kai kane shutdown...isws deis kammia mple othoni..kana memory dump...kai kammia plhroforia gia to poio kommati hardware/software prokalei to crasharisma

Δημοσ.

HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control

και κάντε κλικ το folder control

Κάντε διπλό κλικ στο κλειδί WaitToKillServiceTimeout και αλλάξτε την τιμή από 20000 σε μικρότερη. egw to exw valei 1000

Δημοσ.

...paidia exo ki ego to idio problhma... :(

mono pou merikes fores kleinei kanonika... kai alles kanei epanakinhsh... :shock:

periergh katastash... ostoso exo allo ena oloidio mobo pou den parousiase pote antistoixo problhma... lete to mhxanhma na xreiazetai eksorkismo? :D :D :D

Δημοσ.

Butcher, hahaha! :P

Και μένα ακριβώς τα ίδια κάνει! Όποτε θέλει επανεκκίνηση και όποτε θέλει τερματισμό :P

Έκανα αυτό που πρότεινε ο Liquido. Για να δούμε... :P

Δημοσ.

Εναλλακτικά,διορθώστε τους drivers της κάρτας οθόνης.Σε άλλο λειτουργικό(Win 98SeGr),σε παραπλήσια προβλήματα,λύθηκε εγκαθιστώντας καινούργιους(=τους δικούς της τους παλιούς δηλαδή...) drivers για την TNT2...

Άσχετος είμαι,εμπειρικά λέω ό,τι λέω,απλά με παίδεψε δύο πλήρη απογεύματα και έτσι μόνο βρήκα λύση. :shock:

Δημοσ.
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control

και κάντε κλικ το folder control

Κάντε διπλό κλικ στο κλειδί WaitToKillServiceTimeout και αλλάξτε την τιμή από 20000 σε μικρότερη. egw to exw valei 1000

Auto ap'oti xerw to exoun gia na termatizei to pc pio grhgora... Den nomizw na bohthaei sthn sygekrimenh periptwsh...

Δημοσ.
Παιδιά δοκιμάστε ότι γράφω και σε έναν άλλο φίλο σχετικά με shutdown' date=' μήπως βοηθήσει και εσάς:

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=364758[/quote']

Δυστυχώς, σε μένα τουλάχιστον, δεν έκανε τίποτα...

Butcher, θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ παπά νομίζω... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...