Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας..εχω ενα tablet mls iqtab navi..καποια στιγμη ενω το χρησιμοποιουσα η οθονη εγινε μπλε και εσβησε..απο τοτε οταν το ανοιγω μενει στην αρχικη οθονη της mls και μετα απο λιγο σβηνει και ξανα ανοιγει...κανει συνεχεια δηλαδη επανακκινησεις...κουμπι reset δεν υπαρχει...ααα επισης φορτιζει μια χαρα...Ξερει καποιος να μου πει τι μπορει να παιζει και αν μπορω να κανω κατι;;;Ευχαριστω... :-)

Δημοσ.

Αυτό με την εγγυηση ειναι πονεμενη ιστορια...πηγα το tablet εκει που το αγορασα και μου λεει αναβαθμιση θα θελει θα το στειλουμε στα κεντρικα...εχεις καποιο αλλο προβλημα μου λεει να το αναφερουμε να το κοιταξουν κ αυτο και εκανα το λαθος και ειπα οτι η υποδοχη του φορτιστη ηταν απο την αρχη που το πηρα ελαττωματικη δηλαδη οτι ο φορτιστης δεν εκανε καλη επαφη,αλλα φορτιζει μια χαρα εδω και ενα χρονο και ακομα φορτιζει..Το εστειλαν στα κεντρικα κ με πηραν τηλεφωνο οτι το βισμα του φορτιστη οντως ειναι λιγο χαλασμενο και να δωσω 40 euro για αλλαγη..οταν τους ειπα οτι το προβλημα μου δεν ηταν αυτο μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν μερικη επισκευη κ οτι απο την στιγμη που στην αναφορα ειπα για το βισμα επρεπε να φτιαχτει και αυτο...οταν ζητησα να μιλησω με καποιον απο το service δεν γινοταν και ετσι την πηρα πισω...να σημειωσω παλι οτι και τωρα που το ξανα πηρα στα χερια μου φορτιζει μια χαρα..

Και να πω οτι δεν ανοιγε καθολου θα ελεγα αυτο φταιει..ανοιγει αλλα κολλαει σταν αρχικη οθονη της mls...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...