Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχαν βρει ούρα γιατί οι σερβιτόροι που τα βάζαν στα μπολάκια δεν πλέναν τα χέρια τους μετά από το κατούρημα. Γενικά πάντως ισχύει πως ότι περισσεύει το κρατάνε και το ξανασερβίρουν. Το ίδιο ισχύει και με τα μπισκοτάκια/κεικ που σερβίρουν στον καφέ όπως και με το ψωμί στην ταβέρνα πχ. Σε μια που δούλευα έτσι κάναμε. Ότι ήταν απείραχτο το ξανασερβίραμε. Βέβαια μπορεί να είχε πέσει κάτω αλλά κλάιν. Επίσης στα clubs όταν γίνεται της πόρνης πολλές φορές η λάντζα δεν προλαβαίνει να πλύνει ποτήρια οπότε απλά ξεπλένει με νερό και το δίνει ως καθαρό (λαντζιέρης μου το χει πει αυτό).

Όποιος δεν έχει δουλέψει σε χώρους εστίασης δε μπορεί να φανταστεί τι βρωμιά τρώει και πίνει.

Δημοσ.

καλά αμα το πάμε έτσι ξέρω περίπτωση που αγόραζε λάδι απο καντήλια(τα έκλεβε συγκεκριμένη ομάδα που δεν θα ονοματίσω)  και το χρησιμοποιούσε για να τηγανίζει πατάτα στο μαγαζί του. 

γενικά θέλει προσοχή όταν τρώμε απέξω , ιδικά μπιφτέκια-κεφτέδες-ξυροκάρπια etc που μπορούν να τα ξανα σερβίρουν μακριά κ αλάργα 

και γιατι δεν τον εδωσες στεγνα (κ αλαδωτα) στο Υγειονομικο;;

Δημοσ.

ρε μην εισαι φλωρος ο κομπρα εκοβε τη πιτσα τη χθεσινη με το ψαλιδι και την ετρωγε

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς τελευταία όλο και περισσότερα μαγαζιά ακολουθούν τη "μόδα" της ανοιχτής κουζίνας :)

Δημοσ.

Εδω αλλοι σε μεγαλο ξενοδοχειο απο τα κοκκαλα που αφηναν στα πιατα απο μπριζολες και κοτα, εφτιαχνα σουπα.....

Την σερβιρανε και ηταν το καλυτερο τους ορεκτικο

Δημοσ.

και γιατι δεν τον εδωσες στεγνα (κ αλαδωτα) στο Υγειονομικο;;

και πιστεύεις πως θα γινόταν κάτι χωρίς αποδείξεις ? τα έριχνε σε μπιτόνια λαδιού και έλεγε οτι ειναι αγνό παρθένο ελαιόλαδο αμα ήθελε λολ

Δημοσ.

^ και που το ξερεις οτι δεν θα γινοταν τιποτα;

Εδω αλλοι σε μεγαλο ξενοδοχειο απο τα κοκκαλα που αφηναν στα πιατα απο μπριζολες και κοτα, εφτιαχνα σουπα.....

Την σερβιρανε και ηταν το καλυτερο τους ορεκτικο

το χειροτερο συνηθως ειναι το "special of the day"...

Δημοσ.

τρωω απ εξω και το γουσταρω.

σιγουρα εχω φαει διαφορες "μαλακιες" αλλα δεν επαθα τιποτα και ζω ακομη.

και μερικες φορες σπαζομαι ασχημα που δεν προλαβαινω να φαω κατι και τα καταβροχθιζουν τα φιλαρακια μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...