Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσεις τη λετε ποιο εχει μελλον εδω και ποιο ιεκ ειναι καλο την μηχανοτρονικη την επιλεγουν αυτη που θελουν να ασχοληθουν με βελτιωσεις η κανω λαθος;

Δημοσ.

Κοίτα αν πας απο ιεκ, οαεδ θα μάθεις απλά τεχνικά θέματα. Θα πας μετά σε ένα συνεργείο και θα είσαι ο αη φερ. Φέρε το 12-13 γερμονοπολύγονο, θα πηγαίνεις εσύ το 14-15 θα τρώς παναγία και καμια φάπα. Μετά θα ξεβιδώνεις μπουλόνια απο ρόδες για προαγωγή, μετά μπορεί να σε βάλουν να αλλάξεις και τίποτα λάδια ή κανα φίλτρο. Αλλα για να γίνεις μάστορας θα φας πολύ χριστοπαναγία και λογικά και πολλές φάπες. Έτσι έκαναν στους περισσότερους μάστορες, έτσι θα κάνουν.

Στο ΤΕΙ όμως θα μάθεις ουσιαστικά πράγματα, θα είσαι Μηχανικός και οχι Μάστορας. Η διαφορά και η σημασία των 2 λέξεων είναι τεράστια.

• Like 1
Δημοσ.

Στο ιεκ η στο οαεδ δεν θα σου μαθουν να επισκευασεις να λυνεις και να δενεις αντε και καμια διαγνωση?

Τη ιεκ λες δημοσιο η ιδιωτικο?

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω να πας στο στον οαεδ αν θες ντε και καλά να πάρεις χαρτί. Τεχνικός δεν θα βγεις, βοηθός ίσως. Δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για ιδιωτικό ΙΕΚ. Την δουλειά θα την μάθεις δίπλα απο τον μάστορα, μόνο αν θέλει να σου την μάθει.

Δημοσ.

Στα ιεκ ομως δεν σου βρισκουν δουλεια

Ποσο παει το 6μηνο δε €;

Εγώ σου προτείνω να πας στο στον οαεδ αν θες ντε και καλά να πάρεις χαρτί. Τεχνικός δεν θα βγεις, βοηθός ίσως. Δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για ιδιωτικό ΙΕΚ. Την δουλειά θα την μάθεις δίπλα απο τον μάστορα, μόνο αν θέλει να σου την μάθει.

Ναι αλλα να μην ξερεις τα βασικα για να μαθεις να φτιαχνεις; να πας ετσι στον μαστορα;

Δημοσ.

Κοίταξε, φαίνεται οτι ξέρεις τι θέλεις. Γιατί σκας? Θα πας στο ιδιωτικό ΙΕΚ που έχεις βρεί και θα είσαι σένιος.

Δημοσ.

Εγω σου λέω οτι το καλύτερο είναι να κάτσεις να διαβάσεις και να πας ΤΕΙ, οτι αλλο και να κάνεις απλά θα έχεις μια πιστοποίηση, θα έχεις δώσει του κόσμου τα λεφτά και θα είσαι βοηθός του τεχνικού για πολύ καιρό μέχρι να θεωρείσαι και εσύ τεχνικός....

Δημοσ.

ποσα δινεις το 6μηνο?

Εγω σου λέω οτι το καλύτερο είναι να κάτσεις να διαβάσεις και να πας ΤΕΙ, οτι αλλο και να κάνεις απλά θα έχεις μια πιστοποίηση, θα έχεις δώσει του κόσμου τα λεφτά και θα είσαι βοηθός του τεχνικού για πολύ καιρό μέχρι να θεωρείσαι και εσύ τεχνικός....

ετσι δεν ειναι και στα επαλ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...