Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω ενα παρτυ σαν φοιτητης και εγω την αλλη τεταρτη που ειναι και τα γενεθλια μου..διπλα μου εχω δυο πολυκατοικιες που μενουν κυριως μη φοιτητες...εγω μενω σε μονοκατοικια..θα κανω το σωστο να παω σε ολους και να παρω αδεια..αν καποιος μου πει οχι?και αν εγω κανω το παρτυ και ερθει η αστυνομια,τι να κανω τοτε? ολες οι αποψεις και συμβουλες θα μου ηταν χρησιμες

Με εκτιμηση Θανος

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μέχρι 3 φορές αστυνομία είσαι καλά αλλά στην τρίτη φορά χαμηλώνεις την μουσική όπως και να χει. Τις δύο πρώτες φορές δηλώνεις άρνηση ότι δεν έγινε κάτι. Θα σου ζητήσουν ταυτότητα για να καταγράψουν το συμβάν. 

Προσπάθησε όσο μπορείς να μαζεύεις τον κόσμο να μην τριγυρίζει στην αυλή μετά τις 23:30 και μουσική μέσα στο σπίτι. Αν δεν έχεις πολύ πολύ κόσμο κράτα τους μέσα με μουσική κανονικά. 

Βοηθάει απίστευτα να κλείσεις παράθυρα και να δουλεύεις κλιματισμό μέσα

Δημοσ.

θα ειναι μεσα στο σπιτι μονο το παρτυ με κλειστα παραθυρα και θα υπαρχει κ κλιματισμος..γινετε η αστυνομια να με παει αυτοφορο?

Δημοσ.

Ε εξαρταται ποιους εχεις γειτονες.Αν ειναι νορμαλ ανθρωποι θα πουνε νταξει το παιδι εχει γενεθλια κτλ κτλ Αμα εχεις τιποτα γερους και γεροντοκορες την γαμησες.

υγ Τι αυτοφορο ρε σιγα μην σου βαλουν και χειροπεδες

Δημοσ.

θα ειναι μεσα στο σπιτι μονο το παρτυ με κλειστα παραθυρα και θα υπαρχει κ κλιματισμος..γινετε η αστυνομια να με παει αυτοφορο?

Στα κάτεργα να σπας πέτρες, trololo

Στη χειρότερη να σας χαλάσουν το πάρτυ

Δημοσ.

δεν σε καταλαβα :/

Δε χρειάζεσαι άδεια από κανέναν για να κάνεις πάρτυ σπιτι σου. Θα τους ενημερώσεις για την πρόθεση σου να γιοαρτάσεις τα γενέθλια σου, για να μην αναρωτιούνται από που έρχαεται η μουσική κλπ κλπ. 

Αν κάποιος καλέσει την αστυνομία και όταν αυτή έρθει, τυπικά θα σου ζητήσουν να χαμηλώσεις τη μουσική, ταυτότητα. Αν 1. είσαι ευγενικός και δεν αρχίσεις κλανιές μαγκιές με τους μπάτσους και 2. δεν αρχίσετε να αυξάνεται τη μουσική όσο ξημερώνει και κάνετε φασαρίες, δε θα γίνει τίποτα. 

χααχααχχα..αν 1-2 γειτονες μου πουν οχι? γενικα τι να κανω να ειναι ολα κομπλε με τους γειτονες?

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ αν κάνεις πάρτυ. τους ενημερώνεις ότι θα κάνεις πάρτυ. 

Δημοσ.

χαχααχ προστασια και ετσι? ελα πατρα ειστε ολοι καλεσμενοι χχεεχεχ

οκ θα έρθω 

btw απ το αστυνομικό τμήμα παίρνεις την άδεια και δεν σε ενοχλεί κανένας. Μην κάνεις το λάθος να δώσεις θάρρος σε πατρινούς γείτονες τη μάμησες 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...