Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεχρι να παω φοιτητης δε πιστευα οτι ερχεται η αστυνομια να σου χαλασει το παρτυ.

Φαινεται ομως οτι ειχα αδικο καθως μου ετυχε 2 φορες. Τη 2η φορα βγαλαμε και λιγη γλωσσα και κοντεψαν να μας πανε βολτα στο Μεγαρο για αναγνωριση και τετοια. (Χανια.αξεχαστα χρονια)

κανε το παρτυ σου, και οτι ειναι να γενει θε να γενει. Εμενα θα με ανησυχουσε περισσοτερο ποιους θα καλεσω και το κυριοτερο...ποιους δε θα καλεσω

• Like 2
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν καλεσεις νορμαλ ατομα δεν θα χεις θεμα κουλαρε τωρα αν σκασουν τιποτα περιεργοι πλακωθουνε στις μπουνιες και σου σπασουνε κανα παραθυρο ε θα ρθει η αστυνομια :-D

Δημοσ.

δε θα πάρεις αδεια. Στα πλαίσια καλή γειτονίας θα τους ενημερώσεις για το πάρτυ σου.

Το αυτό. Ούτε άδεια ούτε τίποτα.

Βάλε ένα χαρτί στις εισόδους των πολυκατοικιών και ανακοίνωσέ τους οτι θα γίνει ένα party στο σπίτι σου και ζητάς προκαταβολικά συγνώμη για όποια ενόχληση υπάρξει από τον δυνατό ήχο τις βραδυνές ώρες.

Παλιά όταν έμενα κηφισιά έτσι έκαναν όλοι και βλέπαμε στην είσοδο της πολυκατοικίας μας τέτοια χαρτάκια και καλά έκαναν, σε ορισμένα σπίτια μιλάμε όχι απλά υπήρχε δυνατή μουσική αλλά ξεσάλωναν και γκάριζαν στα μπαλκόνια.

Δημοσ.

1. Ενημερώνεις όχι για να πάρεις άδεια αλλά για να είσαι ευγενικός.

2. Οι ώρες κοινής ησυχίας ισχύουν είτε είσαι ευγενικός είτε όχι.

3. Αν είσαι υπεύθυνος και έχεις το νου σου να μη πηδήξεις την ψυχολογία των γειτόνων επειδή κάνεις πάρτι υπάρχουν καλές πιθανότητες να είναι κι αυτοί ευγενικοί και να αφήσουν να περάσει στο ντούκου ο ελαφρά ενοχλητικός θόρυβος.

4. Αν είσαι μαλάκας η/και εριστικός ("σας ενημερώνω ότι θα κάνω πάρτι, αν δε σας φτάνει η ενημέρωση να πάρετε ωτασπίδες") θα σου φερθούν ανάλογα και καλά θα σου κάνουν.

Πάνω απ' όλα να είσαι υπεύθυνος και μη ξεχνάς πως αυτό σημαίνει υπεύθυνος για οτιδήποτε συμβεί στο σπίτι σου. Καλή διασκέδαση!

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα κάτι άλλο μου λέει οτι θα παίξει μέσα στο σπίτι με τα κλειστά παράθυρα γι αυτό και φοβάσαι μην μπει μέσα ο μπάτσος , γι αυτό και εχεις ρωτήσει 100 φορες τι μπορεί να  σου κανει !

σεχεπρο ,   ότι μυρίζει γυρίζει :)

• Like 3
Δημοσ.

κανε το παρτυ και οτι γινει,

εχω παει σε παρτυ και παρτυ. αλλα μας τα χαλουσαν απ τις 11μιση και αλλα ουτε καν μας ενοχλησαν οι γειτονες (μονο ενα περιπολικο που περασε τυχαια μας εκανε παρατηρησουλα)

Δημοσ.

Εμένα κάτι άλλο μου λέει οτι θα παίξει μέσα στο σπίτι με τα κλειστά παράθυρα γι αυτό και φοβάσαι μην μπει μέσα ο μπάτσος , γι αυτό και εχεις ρωτήσει 100 φορες τι μπορεί να  σου κανει !

σεχεπρο ,   ότι μυρίζει γυρίζει :)

δεν ειμαι τετοιο παιδι εγω...αλλα αν μπει αστυνομια μεσα θα το φαω το εξαμηνο μου χαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Τις ωρες κοινης ησυχιας να τηρεις, πχ επειδη βλεπω αγχωνεσε πολυ αν κανεις το παρτυ και η ωρα ειναι περασμενη ας πουμε και γινει παρατηρηση προσπαθησε να χαμηλωσεις, αν ξαναγινει κανε το ιδιο, στην περιπτωση που καποιος σε μηνυσει τοτε περνας αυτοφορω! Απλα τα πραγματα :)

Σε περιπτωση κατοχης/χρησης ναρκωτικων ουσιων επειδη αναφερθηκε πιο πανω ο κατοχος περναει αυτοφορω και εσυ σαν ιδιοκτητης θα εχεις ευθυνες αν γινονταν εν γνωση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...