Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μαν.αν ειναι σαββατο κατα 90% δε θαχεις προβλημα.αυτο με τα χαρτακια ενημερωσης,το βρισκω κ λιγο καπως εγω δε θα βαζα.ειναι σαν στοχοποιηση πχ.εκει ειμαι παραξενε γειτονα κ μεχρι τις 3 μπορεις να μου φερεις αστυνομια να γουσταρεις την αχαρη ζωη σου.

γενικα παντως μη φρικαρεις.οπως σουπαν,προβληματισου με τον κοσμο του παρτυ,φροντισε να χει μπολικα "θεματα" κ χρονια πολλα.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τεταρτη θα ειναι το παρτυ τελικα..απο θεματα  αλλο τιποτα αδερφε..θα μυρισει ολη η πατρα

οχι τετοια ρε..γκομενακια εννοουσα!

Δημοσ.

Για μένα μην κάνεις τέτοιες βλακείες και ειδικά σπίτι σου! Αν γίνει καμιά "στραβή" κι έρθει αστυνομία θα μπλέξεις πιο πολύ από όλους....

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά μέχρι τις 11:30 δεν υπάρχει περίπτωση να ερθει η αστυνομία γιατί δεν θεωρείτε ωρα κοινής ησυχίας μετα θα χεις θέμα

Δημοσ.

Βασικά μέχρι τις 11:30 δεν υπάρχει περίπτωση να ερθει η αστυνομία γιατί δεν θεωρείτε ωρα κοινής ησυχίας μετα θα χεις θέμα

:-D

Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:

• Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
  • Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.
  • Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.
  • Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Προς τούτο οι πολίτες δύνανται να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3812&Itemid=0&lang=

Δημοσ.

τεταρτη θα ειναι το παρτυ τελικα..απο θεματα  αλλο τιποτα αδερφε..θα μυρισει ολη η πατρα

Aυξάνεις κατακόρυφα τις πιθανότητες να λήξει άδοξα το πάρτυ αν το κάνεις Τετάρτη

Και δεν θα έχουν και άδικο αυτοί που θα στο χαλάσουν γιατί δουλεύουν την επόμενη μέρα

• Like 1
Δημοσ.

Aυξάνεις κατακόρυφα τις πιθανότητες να λήξει άδοξα το πάρτυ αν το κάνεις Τετάρτη

Και δεν θα έχουν και άδικο αυτοί που θα στο χαλάσουν γιατί δουλεύουν την επόμενη μέρα

Και θα τραβιέται και στο τμήμα αν τους πάρουν χαμπάρι....:)

Δημοσ.

Εδώ ένας φίλος μου που μένει κοντά έκανε Σάββατο βράδυ πάρτυ σε πολυκατοικία μέχρι τις 3-4 με μουσική και δεν μιλάμε για χαμηλή μουσικη :P. Νομιζω γενικά του κλασαν τα @@ δεν έγινε τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...