Yahiro Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 τι κακό εχει να βγαλω αφμ? και τι χρειαζομαι για να τα βγαλω?
4saken Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το κακο ειναι οτι μπορει να εχεις αλλεργια...Μην προσπαθησεις να τα βγαλεις μονος σου, καλο θα ειναι να συμβουλευτεις ειδικο... 13
MT60RS Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 πρεπει πρωτα να κανεις εξεταση αιματος για να παρεις αριθμο που ταιριαζει με την ομαδα σου. Απο την ιστοσυμβατοτητα εξαρτωνται το 3ο 4ο και 5ο ψηφιο. Απο ολο τον αριθμο, τα 2 τελευταια ψηφια τα διαλεγεις εσυ οπως γουσταρεις. Εγω ειχα διαλεξει το 69 3
*nenya* Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 τι κακό εχει να βγαλω αφμ? και τι χρειαζομαι για να τα βγαλω? Το κακό είναι ότι ζούμε σε μια χώρα με μεγάλη φορολογία όπου το κράτος νομίζει ότι είναι ο νταβάς σου και βγάλατε μαζί μεγάλο μέρος των χρημάτων που έχεις δουλέψει. Πάμε παρακάτω τώρα, κουράγιο και περαστικά και σε σένα. Για να βγάλεις Α.Φ.Μ. πρώτον ΔΕΝ χρειάζεται να τα βγάλεις!! Είπαμε, μας πηδάνε, αλλά δεν το εννοούμε στο κυριολεκτικό. Δεύτερον, για διάβασε εδώ: Από πού και πώς; Αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την Απόδοση Αριθμού Φορολογικού Μητρώου σε μη Επιτηδευματία είναι η Δ.Ο.Υ. στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας βρίσκεται η κατοικία του. Προκειμένου όμως να διευκολυνθεί η συναλλαγή του, μπορεί να αποδοθεί Α.Φ.Μ. στον ενδιαφερόμενο από άλλη Δ.Ο.Υ. και ταυτόχρονα να διευθετηθεί υπηρεσιακά η «ηλεκτρονική» (on-line) μεταγραφή του στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται και από πού εκδίδονται; Απαραίτητο δικαιολογητικό για την απόδοση Α.Φ.Μ. είναι η επίδειξη του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας (είτε κατά περίπτωση της ταυτότητας Σωμάτων Ασφαλείας για φορολογουμένους που υπηρετούν σ’ αυτά) προκειμένου για Έλληνες πολίτες ή του διαβατηρίου για τους αλλοδαπούς. Όταν ο Α.Φ.Μ. ζητείται για λογαριασμό του ενδιαφερομένου μέσω εξουσιοδοτημένου ατόμου, τότε απαραίτητη είναι η προσκόμιση του επικυρωμένου εξουσιοδοτικού εγγράφου. Για την περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος στερείται ταυτότητας (π.χ. ανήλικος), τότε προσκομίζεται πιστοποιητικό γέννησης. Τι έντυπα χρειάζονται και από πού παραλαμβάνονται; Το έντυπο «ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Α.Φ.Μ.» ( Μ1 ). Το έντυπο «ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ» ( Μ7 ). (Για την περίπτωση που πρέπει να δηλωθεί η σχέση του «Εξουσιοδοτημένου», του «Ασκούντος Γονική Μέριμνα» για τον ανήλικο.) Τα έντυπα μπορούν να εκτυπωθούν από τη σελίδα www.gsis.gr
*nenya* Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 ^ μην μου κλέβεις τις ατάκες χαχαχ! [σήμερα το παίζω καλή και βοηθάω τα νέα μέλη] 1
InfernoN Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 wow, nenya, such helpful, very awesome, so amaze, go for mod, wow 1
Yahiro Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 ....wait what? καθηστε ρε παιδια να συνεννοηθουμε...αν βγαλω αφμ το μονο κακο ειναι οτι κανω φορολογικη δηλωση,σωστα?αν δεν εχω ομως κατι στο ονομα μου τι εχω να χασω? ^ μην μου κλέβεις τις ατάκες χαχαχ! [σήμερα το παίζω καλή και βοηθάω τα νέα μέλη] και σε ευχαριστουμε για αυτο
bilya Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ....wait what? καθηστε ρε παιδια να συνεννοηθουμε...αν βγαλω αφμ το μονο κακο ειναι οτι κανω φορολογικη δηλωση,σωστα?αν δεν εχω ομως κατι στο ονομα μου τι εχω να χασω? και σε ευχαριστουμε για αυτο αφμ θες απο το δίπλωμα οδήγησης μέχρι σε πραγματα που δεν φαντάζεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα