Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γύρισα από το εξωτερικό και δεν είχα νερό στο σπίτι βγήκα έξω και είδα ότι μου λείπει το ρολόι του νερού. Ποιος να το κάνει αυτό και γιατί; έχετε ξανά ακούσει τπτ παρόμοιο?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηπως το πηρε ο παροχος? Και σε μας νομιζω ειχε γινει μια παρομοια μαλακια στο χωριο οταν ειχαμε να παμε πολυ καιρο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο παροχος γιατί να το πάρει? Ο λογαριασμός πληρώνεται κανονικά δεν υπάρχει χρέος

By the way δεν τρολαρω

Επεξ/σία από arxangelos
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Α είναι της μόδας τελευταία! 

Εμας έδεσαν μέρα μεσημέρι σε Datsun τους σωλήνες φυσικού αερίου που περνούσαν κάτω απο το ταβάνι της πιλοτής και τα τράβηξαν όλα μαζί (στο κέντρο της Αθήνας όλα αυτά)... :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο την ΕΥΔΑΠ το συντομότερο και ανέφερε την κατάσταση. Σε εμας έχει τύχει στο σπίτι μου να αφαιρέσουν το καπάκι από το φρεάτιο με τον μετρητή της ΕΥΔΑΠ, αλλά δεν κάναμε τίποτα, κάποιοι πήγαν και έβαλαν μια κούτα στο κενό να μην πέσει κάποιος και μετά από κάποιες μέρες το αντικετέστησε η ΕΥΔΑΠ.

Δημοσ.

έγινε τρύπα στο νερό ή όχι;

Τι εννοείς?

Πάρε τηλέφωνο την ΕΥΔΑΠ το συντομότερο και ανέφερε την κατάσταση. Σε εμας έχει τύχει στο σπίτι μου να αφαιρέσουν το καπάκι από το φρεάτιο με τον μετρητή της ΕΥΔΑΠ, αλλά δεν κάναμε τίποτα, κάποιοι πήγαν και έβαλαν μια κούτα στο κενό να μην πέσει κάποιος και μετά από κάποιες μέρες το αντικετέστησε η ΕΥΔΑΠ.

Ναι αύριο θα πάρω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος και γιατί να πάρει το ρολόι, μόνο το δικό μου ρολόι. Έχω ακούσει ότι βγάζουν τον χαλκό από μέσα
Δημοσ.

Εμας έδεσαν μέρα μεσημέρι σε Datsun τους σωλήνες φυσικού αερίου που περνούσαν κάτω απο το ταβάνι της πιλοτής και τα τράβηξαν όλα μαζί (στο κέντρο της Αθήνας όλα αυτά)... :P

Τι άλλο θα ακούσω, έχει παραγίνει αυτό το κακό και μπορεί να συμβεί και ατύχημα με αυτές τις αηδίες που κάνουν, Σε εμάς έχουν αφαιρέσει μεταλικά πόμολα από τις πόρτες εξόδου ενώ μια άλλη φορά είχαν μπει στον ακάλυπτο χώρο μας και του διπλανού κτιρίου προσπάθησαν να αφαιρέσουν σωλήνες και έγιναν διαρροές κοντά στον 15αυγουστο που όλα είναι κλειστά, 500 ευρώ ΕΥΔΑΠ και 130 ευρώ υδραυλικός, στο διπλανό κτίριο που ήταν εγκαταλειμένο πήραμε την ΕΥΔΑΠ και το έκλεισαν από το ρολόι..

Ναι αύριο θα πάρω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος και γιατί να πάρει το ρολόι, μόνο το δικό μου ρολόι. Έχω ακούσει ότι βγάζουν τον χαλκό από μέσα

Εφόσον πληρώνεις τον λογαριασμό δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έκανε λάθος η ΕΥΔΑΠ. Δυστυχώς κάνουνε τα πάντα πλέον για να αφαιρέσουν μεταλικά αντικείμενα από οπου μπορούν και να τα πουλήσουνε, αστα. Το μόνο που σου εύχομαι είναι να μην χρειαστείς να πληρώσεις για αυτό που έγινε. Στην ΕΥΔΑΠ όταν θα τους πάρεις πες τους οτι πληρώνεις κανονικά και σου έχουν κόψει το νερό με αφαίρεση του μετρητή.

Δημοσ.

Εντάξει εσένα σου έκλεψαν το ρολόι.

Εδώ στην Πάτρα κλέβουν από τα αντλιοστάσια (αν τα λέω καλά) μια φορά την εβδομάδα όλη την καλωδίωση και δεν μιλάει κανένας.

Απλά αγοράζουν καινούργια.

Το κράτος δεν υπήρχε και δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Το αέριο;; Εκτός από κλέφτες είναι και επικίνδυνα βλάκες.

Δημοσ.

Εμάς μας έκλεψαν τις λάμπες (μόνο τις λάμπες...όχι τα spot, χελώνες, προβολείς) από την πυλωτή...Έσπασαν και έναν προβολέα που δεν ήξεραν να βγάλουν τη λάμπα :P

On topic:

Όταν πάρεις την ΕΥΔΑΠ ενημέρωσε τι σου είπαν να γνωρίζουμε και εμείς :)

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο ρώτησα. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι μου το κλεψανε θα έρθει ένας υπάλληλος να μου περάσει καινούργιο και θα πληρώσω 40ευρο.

Δημοσ.

Και σε μας έχουν κόψει μέρα μεσημέρι τους σωλήνες του νερου ευτυχώς που υπάρχει κτιριο της ΕΥΔΑΠ κοντά κ έκλεισαν αμέσως το νερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...