Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο ρώτησα. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι μου το κλεψανε θα έρθει ένας υπάλληλος να μου περάσει καινούργιο και θα πληρώσω 40ευρο.

Ε οχι ρε φιλε....

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο ρώτησα. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι μου το κλεψανε θα έρθει ένας υπάλληλος να μου περάσει καινούργιο και θα πληρώσω 40ευρο.

τι εννοεις δεν μπορεις να το αποδειξεις; φωναξε το 100 και κατεθεσε μηνυση κατ αγνωστων (νομιζω αυτη ειναι και δωρεαν μαλιστα, οχι το γνωστο 100ευρω) για φθορα και κλοπη ξενης περιουσιας.

Δημοσ.

τι εννοεις δεν μπορεις να το αποδειξεις; φωναξε το 100 και κατεθεσε μηνυση κατ αγνωστων (νομιζω αυτη ειναι και δωρεαν μαλιστα, οχι το γνωστο 100ευρω) για φθορα και κλοπη ξενης περιουσιας.

Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να πληρώσει το 100ρικο, οπότε δεν αξίζει. Αλλά δεν χάνει τίποτα να επισκευτεί το ΑΤ της περιοχής του και να ρωτήσει.

Δημοσ.

Απλά αν έκανες μήνυση θα σημαίνει κατά κάποιον τρόπο οτι όντως δεν αφαίρεσες εσύ τον μετρητή αλλά κάποιος άλλος. Η ΕΥΔΑΠ βέβαια επειδή από οτι φαίνεται μόνο το συμφέρον της κοιτάει μπορεί άνετα να σου πει οτι και πάλι δεν σημαίνει κάτι για αυτούς η μήνυση.

Δημοσ.

Μα μου το είπε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πληρώσω 40ευρο εκτός αν έχω βίντεο ότι κάποιος το έκλεψε η το βρουν σε άλλο σπίτι

• Super Moderators
Δημοσ.

ουσιαστικά σου ζητάνε να αποδείξεις ότι είσαι αθώος? damn...

• Like 1
Δημοσ.

Τετοιες γελοιοτητες μονο στην Ελλαδα.Και τι λογο θα ειχες να κανεις κατι τετοιο θεωρητικα?

Σε ποια περιοχη μενεις?

Δημοσ.

Τετοιες γελοιοτητες μονο στην Ελλαδα.Και τι λογο θα ειχες να κανεις κατι τετοιο θεωρητικα?

Σε ποια περιοχη μενεις?

τα πουλάνε σαν παλιοσιδερα

Δημοσ.

Μα μου το είπε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πληρώσω 40ευρο εκτός αν έχω βίντεο ότι κάποιος το έκλεψε η το βρουν σε άλλο σπίτι

Πες μου κάτι γιατί δεν το γνωρίζω. Η βάνα που κλείνει την παροχή του νερού στο ρολόι σου, είναι πριν τον μετρητή ή μετά τον μετρητή; Στα δικά μας ρολόγια της ΕΥΔΑΠ για να κλίσει η παροχή από το ρολόι θέλει ειδικό εργαλείο που το έχουν μόνο υδραυλικοί, δεν υπάρχει βάνα σαν τις κλασσικές που είναι μέσα στο σπίτι.

Δημοσ.

Είναι ένας γενικός που δίνει νερό σε όλα τα ρολόγια και όλα είναι αφυλακτα έξω από το σπίτι λόγο κατασκευαστή

Δημοσ.

Άρα έκλεισαν τον γενικό και το βούτηξαν? Και γιατί συγκεκριμένα το δικό σου?

Καλά αυτοί οι κατασκευαστές όλο μαλακιες κάναν, όλα τα παλιά σπίτια γεμάτα προβλήματα είναι...

Δημοσ.

Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω. Κοίτα το δικό μου ήταν πολύ ακριβό και έβγαινε πιο εύκολα από τα υπόλοιπα. Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω γτ μόνο το δικό μ

Δημοσ.

Είναι ένας γενικός που δίνει νερό σε όλα τα ρολόγια και όλα είναι αφυλακτα έξω από το σπίτι λόγο κατασκευαστή

Δηλαδή δεν είναι μέσα σε φρεάτιο με πλάκα; Όλα τα ρολόγια του νερού κάτω από το πεζοδρόμιο και εκτός οικίας είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...