Basilhs23___ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πήρα τηλέφωνο ρώτησα. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι μου το κλεψανε θα έρθει ένας υπάλληλος να μου περάσει καινούργιο και θα πληρώσω 40ευρο. Ε οχι ρε φιλε....
Alxnks Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πήρα τηλέφωνο ρώτησα. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι μου το κλεψανε θα έρθει ένας υπάλληλος να μου περάσει καινούργιο και θα πληρώσω 40ευρο. τι εννοεις δεν μπορεις να το αποδειξεις; φωναξε το 100 και κατεθεσε μηνυση κατ αγνωστων (νομιζω αυτη ειναι και δωρεαν μαλιστα, οχι το γνωστο 100ευρω) για φθορα και κλοπη ξενης περιουσιας.
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 τι εννοεις δεν μπορεις να το αποδειξεις; φωναξε το 100 και κατεθεσε μηνυση κατ αγνωστων (νομιζω αυτη ειναι και δωρεαν μαλιστα, οχι το γνωστο 100ευρω) για φθορα και κλοπη ξενης περιουσιας. Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να πληρώσει το 100ρικο, οπότε δεν αξίζει. Αλλά δεν χάνει τίποτα να επισκευτεί το ΑΤ της περιοχής του και να ρωτήσει.
arxangelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Και έστω ότι κάνω μύνηση τι κερδίζω; τίποτα απλά σε δουλειά να βρισκομαστε
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Απλά αν έκανες μήνυση θα σημαίνει κατά κάποιον τρόπο οτι όντως δεν αφαίρεσες εσύ τον μετρητή αλλά κάποιος άλλος. Η ΕΥΔΑΠ βέβαια επειδή από οτι φαίνεται μόνο το συμφέρον της κοιτάει μπορεί άνετα να σου πει οτι και πάλι δεν σημαίνει κάτι για αυτούς η μήνυση.
arxangelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μα μου το είπε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πληρώσω 40ευρο εκτός αν έχω βίντεο ότι κάποιος το έκλεψε η το βρουν σε άλλο σπίτι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ουσιαστικά σου ζητάνε να αποδείξεις ότι είσαι αθώος? damn... 1
benign Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Τετοιες γελοιοτητες μονο στην Ελλαδα.Και τι λογο θα ειχες να κανεις κατι τετοιο θεωρητικα? Σε ποια περιοχη μενεις?
bilya Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Τετοιες γελοιοτητες μονο στην Ελλαδα.Και τι λογο θα ειχες να κανεις κατι τετοιο θεωρητικα? Σε ποια περιοχη μενεις? τα πουλάνε σαν παλιοσιδερα
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μα μου το είπε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πληρώσω 40ευρο εκτός αν έχω βίντεο ότι κάποιος το έκλεψε η το βρουν σε άλλο σπίτι Πες μου κάτι γιατί δεν το γνωρίζω. Η βάνα που κλείνει την παροχή του νερού στο ρολόι σου, είναι πριν τον μετρητή ή μετά τον μετρητή; Στα δικά μας ρολόγια της ΕΥΔΑΠ για να κλίσει η παροχή από το ρολόι θέλει ειδικό εργαλείο που το έχουν μόνο υδραυλικοί, δεν υπάρχει βάνα σαν τις κλασσικές που είναι μέσα στο σπίτι.
arxangelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Είναι ένας γενικός που δίνει νερό σε όλα τα ρολόγια και όλα είναι αφυλακτα έξω από το σπίτι λόγο κατασκευαστή
11demian111 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Άρα έκλεισαν τον γενικό και το βούτηξαν? Και γιατί συγκεκριμένα το δικό σου? Καλά αυτοί οι κατασκευαστές όλο μαλακιες κάναν, όλα τα παλιά σπίτια γεμάτα προβλήματα είναι...
arxangelos Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω. Κοίτα το δικό μου ήταν πολύ ακριβό και έβγαινε πιο εύκολα από τα υπόλοιπα. Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω γτ μόνο το δικό μ
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Είναι ένας γενικός που δίνει νερό σε όλα τα ρολόγια και όλα είναι αφυλακτα έξω από το σπίτι λόγο κατασκευαστή Δηλαδή δεν είναι μέσα σε φρεάτιο με πλάκα; Όλα τα ρολόγια του νερού κάτω από το πεζοδρόμιο και εκτός οικίας είναι.
arxangelos Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Είναι έξω εκτεθειμενα. στην οικοδομή κάτω από την σκάλα ο καθένας μπορεί να τα πειράξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα