mad-proffessor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα ωραίο μπεργκερ έχουν στα goodies το smoked/smoky κάπως έτσι. Γεύση κατά 90% κρέας πρώτη φορά έτρωγα μπιφτέκι που είχε τόσο έντονη γεύση κρέατος. Φοβερή ήταν η καπνιστή σως μαγιονεζας έδινε μία γλυκιά αλλά ταυτόχρονα βαριά γεύση ώστε να συνοδεύει την εξίσου έντονη γεύση του angus. Με γλυκες ροδέλες κρεμυδιου συνδυάζεται άψογα φαντάζομαι κ με τις country πατάτες τύπου MkCain. Ξέχασα να αναφέρω όπως σωστά λέει ο whodatinsomniac για τη σημασια που έχει το ψωμάκι στο burger να είναι μαλακό χωρίς να στουμπωνει και επίσης να αναφέρω να μην έχει σουσάμι όπως είναι αυτά τα μπριος στα angus.All in all θετικές εντυπώσεις λίγο τσιμπήμενο σε τιμη.
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι κάνεις εκεί που είσαι, νομίζω ασχολείσαι με υπολογιστές κι άλλα τέτοια ξεπερασμένα. Παράτα όλα κι έλα άνοιξε μπεργκεράδικο στην Ελλάδα (πριν περάσει η μόδα όμως ) που ευνοεί και την επιχειρηματικότητα! Βγάλτο "Ο Αμερικάνος" Aυτές οι ιδέες σου είναι γροθιά στην ανεργία. 2
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Aυτές οι ιδέες σου είναι γροθιά στην ανεργία. Ύμνος στην καινοτομία θα πρόσθετα! (αν δεν πιάσει το γυρνάει και σε γυράδικο...) 2
tony81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τσίμπησα μπεργκερ στην Κολοκοτρωνη πολύ καλό τίμιο για τα λεφτά του και πατάτες φοβερές αλλά έβαλα Mexican σως και πέθανα, καούρα. Να πάτε παιδιά... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 (αν δεν πιάσει το γυρνάει και σε γυράδικο...) Ε δεν το πιστεύω πως έχεις και plan b, θα μας τρελάνεις ρε ζι.. Για τον χουντάτη δουλεύεις εσύ, μια μέρα θα σε ευγνωμονεί. 1
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ε δεν το πιστεύω πως έχεις και plan b, θα μας τρελάνεις ρε ζι.. Για τον χουντάτη δουλεύεις εσύ, μια μέρα θα σε ευγνωμονεί. plan c, καφέ σε πλαστικό (αφού έχει σκοτώσει τα grill και τις φριτέζες! ) 3
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ύμνος στην καινοτομία θα πρόσθετα! (αν δεν πιάσει το γυρνάει και σε γυράδικο...) ... με τελικη καταληξη ενα take away "ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΝΕΡΟ" + βιτρινα με 25 κατεψυγμενες σφολιατες της κακιας ωρας ... 2
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ... με τελικη καταληξη ενα take away "ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΝΕΡΟ" + βιτρινα με 25 κατεψυγμενες σφολιατες της κακιας ωρας ... Και αφού κλείσει κι αυτό κατηγορούμε το κράτος στο καφενείο
*nenya* Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Θα σας μαστιγώσω ρε! Δώστε καμιά ωραία φωτό να τρέξουν τα σάλια μας. 2
Jethro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Γλυκατσι μετά από 5 μήνες αποχής :-P το θανατωσα δίχως αύριο. Καμία ενοχή. Κανένα έλεος. Γαμωτο. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Γλυκατσι μετά από 5 μήνες αποχής :-P το θανατωσα δίχως αύριο. Καμία ενοχή. Κανένα έλεος. Γαμωτο. βάφλα με μια μπάλα;;;; τι πορδή!!! ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ !!! Θανατώνω δίχως αύριο με βάφλα +4μπάλες και άνω 3
Jethro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πλάκα με κάνεις; αν ξαναρχίσω χωρίς μέτρο δεν θα έχω τέρμα. Waffle house <3
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πλάκα με κάνεις; αν ξαναρχίσω χωρίς μέτρο δεν θα έχω τέρμα. Waffle house <3 αυτό είναι να το κάνεις αραιά και που αλλά να το θανατώσεις αυτή η βάφλα είναι για μωρά 1
Jethro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Και γω μωρό είμαι, δεν κατάλαβα τι υπονοεις. Banoffe μπάλα, ζαχαρωνα και μια μπάλα cookies. Αλλά κρατήθηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις