Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ειμαι απο χαλκιδικη....χαχα Νομιζα απο σαλονικα ησουν ρε.. 2
Anorymous Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλες γεύσεις έχει; Δεν είμαι φαν της μπίτερ... εχει και με γαλακτος και λευκη αλλα εμενα αυτο με τρελαινει , ειχα παρει ενα μεγαλο τα χριστουγεννα περσι και εφυγε σε 2 μερες 1
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ιδού μια μικρή κολεξιόν από μικρές και μεγάλες καλοκαιρινές κρεπάλες, μπεκροκατανύξεις, τσιμπούσια κλπ. 18
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Με τρέλαναν τα ζουμ στα κρεατικά <3 έρωτας
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τι φάση τα χταπόδια; Σε ζελέ νομίζω, παγώνει και το κόβεις φέτες. Γίνεται αντίστοιχο και με κρέας (πατσά) 1
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 τα χταπόδια τα βράζεις σε λίγο νερό με διάφορα ψιλομυρωδικά μέσα, λίγο κρασί (λίγο θάλασσα και το αγόρι μου ναούμ), το ζουμί το κρατάς να κάνει κάνα μακαρόνι ξερωγώ, και τα πλοκάμια τα βάζεις σε ένα μπουκαλάκι νερό (μισόλιτρο) που το έχεις κόψει τον λαιμό, τα πατικώνεις γερά και τα αφήνεις ένα βράδυ στο ψυγείο. Μετά φέτες και λαδολέμονο. να. Χαίρομαι που σας άρεσε η κολεξιόν, παιδιά 4
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 τα χταπόδια τα βράζεις σε λίγο νερό με διάφορα ψιλομυρωδικά μέσα, λίγο κρασί (λίγο θάλασσα και το αγόρι μου ναούμ), το ζουμί το κρατάς να κάνει κάνα μακαρόνι ξερωγώ, και τα πλοκάμια τα βάζεις σε ένα μπουκαλάκι νερό (μισόλιτρο) που το έχεις κόψει τον λαιμό, τα πατικώνεις γερά και τα αφήνεις ένα βράδυ στο ψυγείο. Μετά φέτες και λαδολέμονο. να. Χαίρομαι που σας άρεσε η κολεξιόν, παιδιά Ειδικά το μπάρμπεκιου στην παραλία! 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω στην περιοχή μου εχουμε σαντουιτσαδικο που κανει γυρο στα καρβουνα, ειναι το κομματι της πανσετας ψημενο σε σχαρα με καρβουνα. Εναλλακτικη λυση για αυτος που δεν θελουν την λαδιλα του κανονικου γυρου. Εχω χρονο να φαω. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ PM Σ' ΑΓΑΠΩ ειναι real γυρος απλα στα καρβουνα; οριζοντια ή καθετα; ή απλα πανσετα σε καρβουνο και ψιλοκομμενη;
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ PM Σ' ΑΓΑΠΩ Κανονικά θα πρέπει να είναι αρκετά ακριβότερο! Δε νομίζω να συγκρίνεται το κόστος του τυποποιημένου κατεψυγμένου γύρου που χώνουν με το κιλό με την ψιλοκομμένη πανσέτα ψημένη στα κάρβουνα...
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 τυποποιμενο γυρο (συνηθως απο τα makro) παιρνουν οι χλεμποφτηνιαρηδες. Οι pure ξοδευουν ενα 2αρικι το πρωι/μεσημερι και ειναι ετοιμοι da rεal shit 2
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 τυποποιμενο γυρο (συνηθως απο τα makro) παιρνουν οι χλεμποφτηνιαρηδες. Οι pure ξοδευουν ενα 2αρικι το πρωι/μεσημερι και ειναι ετοιμοι da rεal shit Τυποποιημένο γύρο χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία των γυράδικων απόσο ξέρω!
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 πηγαινε στο προς εξετασιν καταστημα κανα 2ωρο+ πριν ανοιξει "για το κοινο" και χτυπα την πορτα. Θα σου λυθουν οι αποριες
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 πηγαινε στο προς εξετασιν καταστημα κανα 2ωρο+ πριν ανοιξει "για το κοινο" και χτυπα την πορτα. Θα σου λυθουν οι αποριες Απλά βάζουν τον κατεψυγμένο γύρω να ψηθεί ρε συ! Για τους πιο βιαστικούς ζεσταίνουν αυτόν που έμεινε από την προηγούμενη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις