zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 ειναι κλασικα αθηναικα σουβλακια μπορει ο φιλος να ειναι απο μακεδονια εκει τα κανουν πιο τουμπανο, οσο για την ποιοτητα ειναι αρκετα καλα το εν λογο μαγαζι το επισκεφτομαστε τακτικα. ε τότε μου φάνηκε γιατι κ εμείς εδώ έχουμε τέτοιο μέγεθος απλά τις είδα κ νόμιζα οτι ήταν μικρότερες απο τα πιρούνια λολ όχι εγώ έχω βρει κ παίρνω 3πλάσιο μέγεθος και μπόμπα απο γεύση. Στο θέμα γεύση έχει να κάνει καθαρά το υλικό που βάζουν, πχ εδώ το μαγαζί που προτιμώ χρησιμοποιεί κρέατα απο δική του παραγωγή (έχει κ χασάπικα) και γενικά έχει προσεγμένα υλικά. αλλα καταλαβαίνω τι εννοείς , ποιότητα > ποσότητα , αν τα βρεις και τα δυο βέβαια έκανες την τύχη σου Πάτρα είμαι , αλλα μεριά που έχω συνηθίσει απο ένα μαγαζί με τρελή δουλειά εδώ που φτιάχνει γίγας , μεριά που όποτε φτιάχνει η μάνα μου που δούλευε για χρόνια σε τέτοιο μαζί τις κάνει τέρατα , ε λογικό είναι να τις βλέπω με άλλο μάτι. Πάντως και μικρές να είναι αν είναι ωραίες κλαιν τρως παραπάνω αν κερνάει άλλος αχααχ, απλά είναι το οικονομικό στη μέση , έχει διαφορά να φάω 3 γίγας κ να δώσω 6 euro με το να θέλω 6-7 μικρές και να σκάσω 12-14 euro μόνο για τις πίτες βέβαια όπως είπε ο zio υπάρχουν κ περιπτώσεις που είναι λες κ τρως ψωμί με ψωμί , αλλα εδώ στην Πάτρα τέτοια μαγαζιά ή βάλανε λουκέτο ή βαράνε μύγες H Θεσσαλονίκη με έχει απογοητεύσει είναι η αλήθεια. Ποσότητα ναι αλλά γεύση όχι! 2
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 H Θεσσαλονίκη με έχει απογοητεύσει είναι η αλήθεια. Ποσότητα ναι αλλά γεύση όχι! Ισχυει αυτό για την πλειοψηφία των καλαμακατζιδικων. Το καλό φαί το κανεις, για μενα, σε επαρχιακά στη Μακεδονια κλπ Αθηνες και Θεσσαλονικες και πολεις που δουλευουν με φοιτητες ή φαντάρους ειναι Β' εθνικη. 2
Vapir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 ο συγκεκριμένος που λέω εντομεταξύ πλούτισε στην κυριολεξία με τους φοιτητές , μέχρι και παιδική χαρά έχει στο μαγαζί του για να παρκάρουν οι γονείς τα παιδιά την ώρα που τρώνε και ταυτόχρονα να τα προσέχουν όσο μένουν απασχολημένα.
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Πρέπει να πάω μια βόλτα από μια ψησταριά εδώ να βγάλω φωτογραφίες τα σουβλάκια του και τις πίτες. Για να είμαι ειλικρινής εμένα οι πίτες δεν μου αρέσουν γιατί είναι τεράστιες με ένα χοντρό ζυμάρι που δεν το εκτιμώ, αλλά βάζουν πολύ πράμα μέσα και το κρέας είναι νόστιμο και ζουμερό. Μια φορά είχα φάει και μου είχε κάνει εντύπωση.
mary Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Βουβαλίσιο κεμπάμπ. Πρωτη φορά εφαγα και ηταν ζουμερο και πεντανόστιμο. 7
mary Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κόλαση φαίνεται! Ηταν! Το ετρωγα με διαλλειματα για να το φχαριστηθω ολο! 1
Iris_89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Σήμερα το μενού έχει Portuguese cuisine, a.k.a Piri piri ( ) chicken. Αρκετά πικάντικο, να δούμε ποιος θα αντέξει περισσότερο.
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Στη φωτογραφία. Yeap. Οκ αυτό βλέπω εγώ...ψάχνω το κεμπάπ! 5
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Zio κεμπάπ είναι το κρέας. Είχα φτιάξει ένα παρόμοιο παλιότερα με σάλτσα τσίλι. Κωλοτούμπες έκανα γιατί έπεσε παραπάνω τσίλι και ήταν πολύ πικάντικο. Ένιωθα τα σωθικά μου να καίγονται. Όμως ομολογώ ήταν νόστιμο. Με πατάτες τηγανιτές το συνόδευσα. 1
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Zio κεμπάπ είναι το κρέας. Είχα φτιάξει ένα παρόμοιο παλιότερα με σάλτσα τσίλι. Κωλοτούμπες έκανα γιατί έπεσε παραπάνω τσίλι και ήταν πολύ πικάντικο. Ένιωθα τα σωθικά μου να καίγονται. Όμως ομολογώ ήταν νόστιμο. Με πατάτες τηγανιτές το συνόδευσα. Ναι ξέρω τι είναι το κεμπάπ, απλά έψαχνα φωτογραφία από το συγκεκριμένο πιάτο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις