Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου αρέσουν τα σιροπιαστά. Μια φορά στη γιορτή μου έκανα έναν μπακλαβά να φάει η οικογένεια κι εγώ έκοψα ένα κομμάτι μόνο για να τον τσεκάρω κι έφαγα ίσως το μισό. Πεντανόστιμος πάντως, μεγάλη επιτυχία, αλλά μεγάλη φασαρία επίσης..

Kαλα κανεις δεν τρωει τα παντα...

Τον μπακλαβα δεν τον λες κ μεγαλη φασαρια παντως

  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μου αρέσουν τα σιροπιαστά. Μια φορά στη γιορτή μου έκανα έναν μπακλαβά να φάει η οικογένεια κι εγώ έκοψα ένα κομμάτι μόνο για να τον τσεκάρω κι έφαγα ίσως το μισό. Πεντανόστιμος πάντως, μεγάλη επιτυχία, αλλά μεγάλη φασαρία επίσης..

 

Το γαλακτομπούρεκο το φτιάχνω σε ατομικές μερίδες-μπουρεκάκια τυλιχτά και παίρνω ένα πριν ρίξω σιρόπι και το τρώω ζεστό. Ρεβανί (ή ραβανί) ούτε να το δω, δεν μου κάνει καμιάν αίσθηση. Κανταΐφι επίσης δεν με συγκινεί. Κανένα ατομικό μπακλαβαδάκι σε μεγάλες υπογλυκαιμίες με αρκετή ποσότητα ξηρού καρπού με δελεάζει μόνο. Και τα ροξάκια συμπαθητικά είναι. Αλλά τίποτε άλλο. Ξέρω κι άλλους που δεν τα προτιμούν πάντως.

Τόξο να σου στείλω καταΐφι να αλλάξεις γνώμη? :P Είσαι και σχετικά κοντά

Δημοσ.

Kαλα κανεις δεν τρωει τα παντα...

Τον μπακλαβα δεν τον λες κ μεγαλη φασαρια παντως

Δεν ξέρω τι μου λες, διάβασα πάρα πολύ για να κάτσω να τον φτιάξω. Μόνο για να κάνω σωστά το βούτυρο κλαριφιέ έφαγα πολλή ώρα. Μετά πάλευα με τα φύλλα Βηρυτού να μην σχιστούν γιατί ήταν υπερβολικά ευαίσθητα. Φύλλο-γέμιση-φύλλο-γέμιση όλη την ώρα. Τον έφτιαξα μερακλίδικο, δεν βαριόμουν να τα πετάξω όλα εκεί να γίνει ανάσταση.  :P

 

Τόξο να σου στείλω καταΐφι να αλλάξεις γνώμη? :P Είσαι και σχετικά κοντά

Χαμένο δεν θα πάει σε καμία περίπτωση, καλοφτιαγμένο θα είναι αν σε έχω ψυχολογήσει σωστά, αλλά και πάλι, δεν μου κάνει αίσθηση σου λέω.  :(

 

ΥΓ: Τόξο από τόξο διαφέρει όντως, χαχα.

  • Like 1
Δημοσ.

Κλαριφιε γτ να κανεις το βουτυρο ;; Μπακλαβα θα κανεις οχι Ολαντεζ 

Τουλαχιστον εγω δεν το κανω κλαριφιε,ισως ειναι κ λαθος δεν ξερω

Φυλλο κ γεμιση ;;; Πραγματικα μερακλιδικος : P

Δημοσ.

Για να γίνουν τα φύλλα ολόχρυσα χωρίς να κινδυνεύσεις να σημαδευτούν από καμένα υπολείμματα γάλακτος και τελικά να ψηθεί και πιο σωστά. Και στο γαλακτομπούρεκο το ίδιο κάνω. 

  • Like 2
Δημοσ.

Το διαυγες βουτυρο αντεχει σε μεγαλυτερες θερμοκρασιες εχεις δικιο,δεν καιγεται ουτε σκουραινει αλλα για ενα μπακλαβα πιστευω δεν χρειαζεται,τζαμπα κοπος..Τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα  :)

Δημοσ.

Αληθινή ατάκα:

ρε μάνα ,αφου σου έχω πει την πίτσα να μου την κόβεις σε 16 μικρά κομμάτια και όχι σε 8 μεγάλα για να την φάω,αφου κάνω δίαιτα λέμε!

  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...