ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεν μου αρέσουν τα σιροπιαστά. Μια φορά στη γιορτή μου έκανα έναν μπακλαβά να φάει η οικογένεια κι εγώ έκοψα ένα κομμάτι μόνο για να τον τσεκάρω κι έφαγα ίσως το μισό. Πεντανόστιμος πάντως, μεγάλη επιτυχία, αλλά μεγάλη φασαρία επίσης.. Kαλα κανεις δεν τρωει τα παντα... Τον μπακλαβα δεν τον λες κ μεγαλη φασαρια παντως
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεν μου αρέσουν τα σιροπιαστά. Μια φορά στη γιορτή μου έκανα έναν μπακλαβά να φάει η οικογένεια κι εγώ έκοψα ένα κομμάτι μόνο για να τον τσεκάρω κι έφαγα ίσως το μισό. Πεντανόστιμος πάντως, μεγάλη επιτυχία, αλλά μεγάλη φασαρία επίσης.. Το γαλακτομπούρεκο το φτιάχνω σε ατομικές μερίδες-μπουρεκάκια τυλιχτά και παίρνω ένα πριν ρίξω σιρόπι και το τρώω ζεστό. Ρεβανί (ή ραβανί) ούτε να το δω, δεν μου κάνει καμιάν αίσθηση. Κανταΐφι επίσης δεν με συγκινεί. Κανένα ατομικό μπακλαβαδάκι σε μεγάλες υπογλυκαιμίες με αρκετή ποσότητα ξηρού καρπού με δελεάζει μόνο. Και τα ροξάκια συμπαθητικά είναι. Αλλά τίποτε άλλο. Ξέρω κι άλλους που δεν τα προτιμούν πάντως. Τόξο να σου στείλω καταΐφι να αλλάξεις γνώμη? Είσαι και σχετικά κοντά
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Είσαι και σχετικά κοντά Mήπως μπέρδεψες τα τόξα; 4
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Kαλα κανεις δεν τρωει τα παντα... Τον μπακλαβα δεν τον λες κ μεγαλη φασαρια παντως Δεν ξέρω τι μου λες, διάβασα πάρα πολύ για να κάτσω να τον φτιάξω. Μόνο για να κάνω σωστά το βούτυρο κλαριφιέ έφαγα πολλή ώρα. Μετά πάλευα με τα φύλλα Βηρυτού να μην σχιστούν γιατί ήταν υπερβολικά ευαίσθητα. Φύλλο-γέμιση-φύλλο-γέμιση όλη την ώρα. Τον έφτιαξα μερακλίδικο, δεν βαριόμουν να τα πετάξω όλα εκεί να γίνει ανάσταση. Τόξο να σου στείλω καταΐφι να αλλάξεις γνώμη? Είσαι και σχετικά κοντά Χαμένο δεν θα πάει σε καμία περίπτωση, καλοφτιαγμένο θα είναι αν σε έχω ψυχολογήσει σωστά, αλλά και πάλι, δεν μου κάνει αίσθηση σου λέω. ΥΓ: Τόξο από τόξο διαφέρει όντως, χαχα. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Κλαριφιε γτ να κανεις το βουτυρο ;; Μπακλαβα θα κανεις οχι Ολαντεζ Τουλαχιστον εγω δεν το κανω κλαριφιε,ισως ειναι κ λαθος δεν ξερω Φυλλο κ γεμιση ;;; Πραγματικα μερακλιδικος : P
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Για να γίνουν τα φύλλα ολόχρυσα χωρίς να κινδυνεύσεις να σημαδευτούν από καμένα υπολείμματα γάλακτος και τελικά να ψηθεί και πιο σωστά. Και στο γαλακτομπούρεκο το ίδιο κάνω. 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το διαυγες βουτυρο αντεχει σε μεγαλυτερες θερμοκρασιες εχεις δικιο,δεν καιγεται ουτε σκουραινει αλλα για ενα μπακλαβα πιστευω δεν χρειαζεται,τζαμπα κοπος..Τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα
Papakitou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 https://www.instagram.com/p/BC6C7Fhu92pR4ywvAubiyqgJYWVbFg-y_4Okbc0/ 10
alsakari Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Αληθινή ατάκα: ρε μάνα ,αφου σου έχω πει την πίτσα να μου την κόβεις σε 16 μικρά κομμάτια και όχι σε 8 μεγάλα για να την φάω,αφου κάνω δίαιτα λέμε! 1
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 https://www.instagram.com/p/BC6C7Fhu92pR4ywvAubiyqgJYWVbFg-y_4Okbc0/ Αυτά τα πλαστικά στο κέντρο της πίτσας τι ρόλο παίζουν ποτέ δεν κατάλαβα!
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Για να μην κολλάει το καπάκι πάνω στη πίτσα. Έλα ρε συ! Ποτέ δε μου πήγε το μυαλό! Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις