gon1332 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 σκαω βολο σημερα, εχω καιρο να φαω πεινερλι. και δεν θέλω παλι πιτσα γυρο ουγγαρεζα. πως να το παρω; απο ανώτερον θα το παρω. του rainbow δεν μαρεσει καθολου. Πήγαινε Δημητριάδος-Ογλ και ζήτα πεϊνιρλί κοτόπουλο (σε αυτό λογικά θα έχει) με σως μουστάρδας, πατάτες και ντομάτα. Αν θες απλό εγώ θα έβαζα τυροκαφτερή-πατάτες και αν θες βάλε και κανένα μπιφτέκι. Ρώτα τους κιόλας εκεί για συμβουλές. Εμπιστεύσου τους. Αν τελικά δεν το ψήνεις για πεϊνιρλί, ζήτα σάντουιτς κοτόπουλο και βάλε ντομάτα, πατάτες μαρούλι και αυγό. Μετά έχει ωραίο σάντουιτς μπριζόλα και ένα αλλαντικών (είναι λίγο βαρύ). Βγάλε φώτο με ό,τι και να πάρεις να χορτάσει το μάτι μου
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Πού στο καλό τη βρήκες αυτή, δεν ήξερα καν οτι υπάρχει. στο σουπερ, πως δεν την ειχες δει ? Σε σχεση με την μπρεικ με φουντουκια αυτη ειναι πιο καλη
Silverage Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 παντου υπαρχει οπου εχει σοκολάτες δεν ειναι καθολου δυσεύρετη! τουλαχιστον αθηνα .. και ειναι εξαιρετική !!! στο σουπερ, πως δεν την ειχες δει ? Σε σχεση με την μπρεικ με φουντουκια αυτη ειναι πιο καλη Ρε ψεύτες, στον Βερόπουλο δεν έχει. Και απ'οτι θυμάμαι ούτε και στον Γαλαξία.
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ρε ψεύτες, στον Βερόπουλο δεν έχει. Και απ'οτι θυμάμαι ούτε και στον Γαλαξία. Σοβαρα ? εγω mymarket την βρισκω παντα
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Σε ενα περιπτερο αν παει θα την βρει σιγουρα!!! 3
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 και για πιο φτηνά σε κανένα Πριγκηπόπουλο Όντως η γέμιση του Rainbow είναι πιο ζουμερή (κάνει αισθητή την παρουσία της η σάλτσα ντομάτας). Τι έβαλες μέσα στο Ανώτερον; Πήρες κοτόπουλο ή απλό; Σκέτο δεν τρώγεται. Είναι στεγνό. Στο κοτόπουλο έβαλα πατάτες μαγιονέζα. Αλλά τα τίμησα όλα 2
theoritikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Αν βρεθεί κάποιος χειρούργος που θα καταφέρει να αφαιρέσει αυτό το στομάχι, θα του δώσω 100 φακελάκια 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Αγαπώ τα cinnamon rolls, ναι, αλλά η σοκολάτα είναι πάνω από το μείγμα κανέλας - ζάχαρης. Γιατί όχι, είπα. Γιατί δε θα μπαίνεις στα ρούχα σου σε λίγο, έπρεπε να απαντήσω. Ιδού, choco-rolls. Ζυμαράκι μπριός (δεν είναι μπριός μωρέ, τι γράφω) με κακάο και σοκολάτα gianduja. 13
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αγαπώ τα cinnamon rolls, ναι, αλλά η σοκολάτα είναι πάνω από το μείγμα κανέλας - ζάχαρης. Γιατί όχι, είπα. Γιατί δε θα μπαίνεις στα ρούχα σου σε λίγο, έπρεπε να απαντήσω. Ιδού, choco-rolls. Ζυμαράκι μπριός (δεν είναι μπριός μωρέ, τι γράφω) με κακάο και σοκολάτα gianduja. 20160408_204426.jpg έτσι όπως το βλέπω χτυπούσα καμιά δεκαριά στην καθισιά.. 1
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Οι Ιταλοί το έχουν ξεφτιλίσει με τις πίτσες..(ή πάντα έτσι ήταν; ). Είπαμε να είναι λεπτή η ζύμη αλλά αυτό είναι κρέπα δεν είναι πίτσα!
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Κάποιος γύρισε πάλι από τα ξένα.. ( α ρε ζι, ήταν που δεν ταξίδευες πολύ :ρ δεν πειράζει, σεμνά και ταπεινά, το δέχομαι και το επικροτώ : ) )
Προτεινόμενες αναρτήσεις