Vapir Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 και εγω ετσι την τρωω ρε αλλα και το μπεικον το τρωω ενα σταδιο πριν γινει καρβουνο, ειναι τερμα τραγανο και εχει τρελη γευση. επισης μπορεις απλα να βαλεις χαμηλα την πιτσα να ψηθει απο κατω και μετα την ανεβαζεις πιο ψηλα ή βαζεις γκριλ ωραίος θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά γιατι αν δεν είναι κριτσανιστό τέρμα το ζυμάρι ξενερώνω
Anorymous Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ωραίος θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά γιατι αν δεν είναι κριτσανιστό τέρμα το ζυμάρι ξενερώνω εγω θελω αφρατο νανε αλλα και το τραγανο δεν με χαλαει 2
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Γιατί να έχει 359 σελίδες αυτό το θέμα???? Γιατι εχει εμας να καταβροχθιζουμε τον αγλεορα και να ποσταρουμε τα διαπιστευτηρια. 7
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ωραίος θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά γιατι αν δεν είναι κριτσανιστό τέρμα το ζυμάρι ξενερώνω Το καλύτερο μυστικό για τραγανό, κριτσανιστό ζυμάρι είναι να μιμηθείς την τέχνη του ξυλόφουρνου. Κι αν δεν έχεις πέτρα ψησίματος, που ας το παραδεχτούμε, ελάχιστοι έχουν μία στα σπίτια τους, απλώς άσε το ταψί της πίτσας να ζεσταθεί όσο προθερμαίνεται ο φούρνος. Απλώνεις το ζυμάρι της πίτσας σε λαδόκολλα στο μέγεθος του ταψιού που πρόκειται να ψηθεί και το μεταφέρεις με μια γρήγορη κίνηση για να μην έχεις ατυχήματα. Μπακαλίστικη λύση που έπιασε με τεράστια επιτυχία και έκανε πολλές πληγές στον ουρανίσκο μου. Χρόνια πολλά. Τούρτα παγωτό φουντούκι. ΥΓ: Και μια είδηση που ταιριάζει γάντι στο anti-fitness: Πιτσαδόρος ανησυχεί για τον πελάτη του που έχει να παραγγείλει 11 ημέρες και σώζει τη ζωή του. 15
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Οταν πειναω μπαινω σε αυτο το θρεντ και αρρωσταινω... 2
frozex Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 για τραγανό ζυμάρι στην pizza ή θα έχεις το ταψί μέσα μόνο του καθώς προθερμαίνεται ο φούρνος ή θα ψήσεις την pizza με κάτω αντίσταση και το ταψί θα το βάλεις τέρμα κάτω να ακουμπάει τον φούρνο. 3
Anorymous Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Οταν πειναω μπαινω σε αυτο το θρεντ και αρρωσταινω... εγω φορτωνω και λεω α ετσι τωρα θα σας δειξω χαχαχα και μιας και το αναφεραμε, πεννες αλα κρεμ πριν λιγο της εκανα. 5
*nenya* Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Γιατί να έχει 359 σελίδες αυτό το θέμα???? Πρόμπλεμ;; :Ρ haters gonna hate 3
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θα βαλω και εγω φωτο κοτοπουλο φιλετο κομμενο σε κομματια μικρα,κρασατο και ΓΑΜΑΤΟ με πουρε ή με ρυζι..θα πεθανετε ρε!!Εγω αυτο αν το πουλαγα θα ημουν πλουσια! Α λα κρεμ κοτοπουλακι σβησμενο με κρασι παλι εχεις δοκιμασει? 1
Anorymous Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θα βαλω και εγω φωτο κοτοπουλο φιλετο κομμενο σε κομματια μικρα,κρασατο και ΓΑΜΑΤΟ με πουρε ή με ρυζι..θα πεθανετε ρε!!Εγω αυτο αν το πουλαγα θα ημουν πλουσια! Α λα κρεμ κοτοπουλακι σβησμενο με κρασι παλι εχεις δοκιμασει? αγαπαω κοτοπουλο αλα κρεμ με μανιταρια, παει τελια με ριζοτο
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 αγαπαω κοτοπουλο αλα κρεμ με μανιταρια, παει τελια με ριζοτο Αμα το σβηνεις με κρασι γινεται τελειο!!Και 2 σκελιδες σκορδο στο τσιγαρισμα... 2
Irene.j Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αμα το σβηνεις με κρασι γινεται τελειο!!Και 2 σκελιδες σκορδο στο τσιγαρισμα... Αν δεν το εχεις δοκιμασει και σου αρεσει,χρησιμοποιησε καποια στιγμη ενα καλο κονιακ! 2
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν δεν το εχεις δοκιμασει και σου αρεσει,χρησιμοποιησε καποια στιγμη ενα καλο κονιακ! χμ....φανταζομαι παιρνει μια πιο βαρια γευση!Θα το δοκιμασω...ποσο βαζεις?Γιατι εγω με κρασι το σβηνω με ενα νεροποτηρο!Ενα δαχτυλακι φανταζομαι με κονιακ ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις