Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μετά από αυτά είχε σουβλάκια? Ορεκτικό κι έτσι 5
Anubis13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μετά από αυτά είχε σουβλάκια? Ορεκτικό κι έτσι Πιο αργα αυτο ηταν νωρις το απογευμα
patsi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αρκετά περίμενα να κρυώσει ώρα για δοκιμή(με λιιιιγη αχνη παραπάνω ) 7
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 E, μετα απο 9.5 miles τρεξιμο, πρεπει να ανακτησω δυναμεις.... Ολη τη μερα, με vegetable juices ειμαι.... πρεπει κατι να με κρατησει. 9
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αυτά μάλιστα !! Ακόμη κα γω που δεν τρελαίνομαι για γλυκά θα τα κατέβαζα αμάσητα και τα δυο !!! 1
*nenya* Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ρε πάτε καλά ρεεεεε τί 11 μέρες χωρίς ζάχαρη;;;; Στο φίτνες τέτοιες δηλώσεις, εδώ δεν θα σας πούμε και μπράβο Χαχα, εδω μονο φαγητο!!!Βομβα,Νενυ, καντε με περιφανη!!! Αυτή τη φορά δεν θα σε κάνω περήφανη...γιατί ούτε κι εμένα μ'έκαναν περήφανη αυτά που φάγαμε. Δεν τα φχαριστηθηκα τα σημερινά σουβλάκια γαμωτο :/ πήραμε από ψητοπωλειο που δεν είχαμε ξαναδοκιμασει. Πίτα γύρο χοιρινό που πήρα έσταζε απ'το λάδι και το κρέας είχε κάποιο περίεργο μπαχαρικό που μου χαλούσε πολύ την γεύση οπότε δεν κατάφερα να το φάω όλο. Οπότε περισσότερο έφαγα πατάτες που είχαμε πάρει έξτρα και πίτες κ ψωμιά. 1
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ειχε προσφορα ο γαλαξιας το μισο το εφαγα χθες το αλλο μισο σημερα, χτυπησα και 2 διπιτα αλλα βαριομουν να τραβηξω φωτο. 4
*nenya* Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μόνο εμείς οι δύο τρώμε τέτοιες άγριες ώρες ρε σε πάω πολύ! 3
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μόνο εμείς οι δύο τρώμε τέτοιες άγριες ώρες ρε σε πάω πολύ! χριστοδουλε εσυ ? χαχαχα ε βασικα ειμαι πλασμα της νυκτας για μενα τωρα ειναι η ωρα του μεσσημεριανου 1
theoritikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αυτή τη φορά δεν θα σε κάνω περήφανη...γιατί ούτε κι εμένα μ'έκαναν περήφανη αυτά που φάγαμε. Δεν τα φχαριστηθηκα τα σημερινά σουβλάκια γαμωτο :/ πήραμε από ψητοπωλειο που δεν είχαμε ξαναδοκιμασει. Πίτα γύρο χοιρινό που πήρα έσταζε απ'το λάδι και το κρέας είχε κάποιο περίεργο μπαχαρικό που μου χαλούσε πολύ την γεύση οπότε δεν κατάφερα να το φάω όλο. Οπότε περισσότερο έφαγα πατάτες που είχαμε πάρει έξτρα και πίτες κ ψωμιά. Αυτό με τα άγνωστα ψητοπωλεία είναι νόμος! Όσες φορές παίρνω από κάποιο που δεν το ξέρω,το μετανιώνω γιατί πάντα θα κάνουν κάτι λάθος. την μια θα κολυμπάει ο γύρος στο λάδι, την άλλη θα είναι λύσσα από το πολύ αλάτι κοκ . 2
livefreeordie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 E, μετα απο 9.5 miles τρεξιμο, πρεπει να ανακτησω δυναμεις.... Ολη τη μερα, με vegetable juices ειμαι.... πρεπει κατι να με κρατησει. πωπω. τα αγαπημενα μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 juicy grill... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις