Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν και δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία, έφαγα χθες στο Ναύπλιο ένα καταπληκτικό παγωτό με σοκολάτα με τσίλι, μάνγκο και καρύδα (σε χωνάκι φυσικά). Μιαμ.

Δημοσ.

Αν και δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία, έφαγα χθες στο Ναύπλιο ένα καταπληκτικό παγωτό με σοκολάτα με τσίλι, μάνγκο και καρύδα (σε χωνάκι φυσικά). Μιαμ.

Θες να χεστούμε τώρα?

Δημοσ.

Τι ωραία ζυγαριά!!! 

Θες να χεστούμε τώρα?

Πλάκα κάνεις; Αν δεν έχεις πιει σοκολάτα με τσίλι, δεν ξέρεις τι εστί ρόφημα σοκολάτας. Σκέψου παγωτό!

@basketballfan  pics or it didn't happen! 

post-258415-0-15071200-1465122217_thumb.jpg

Η σοκολατίνα πρέπει να έχει υπέροχη σοκολάτα, μοσχοβόλησε το αμάξι όταν άνοιξα το κουτί για τη φωτογραφία. Εγώ βέβαια κρατώ χαρακτήρα.  B)

ΥΓ: @nickarmy Σε βλέπω μια χαρά οργανωμένο, πάρε και λίγη φυσική βανίλια να ενισχύσεις τα αρώματα στα γλυκά σου. Η βανιλίνη δεν προσφέρει και πολλά. Αν δεν θέλεις εκχύλισμα που είναι κάπως ακριβό (το οποίο βέβαια φτιάχνεις πολύ πιο οικονομικά με βότκα και λοβούς βανίλιας σε 2 μήνες), κυκλοφορεί φυσική βιολογική βανίλια λεπτοτριμμένη. Άλλο επίπεδο αρώματος, πραγματικά.  

• Like 10
Δημοσ.

To χω ρίξει και εγώ στο πιτόγυρο τελευταία γαμώτο. Τα άτιμα είναι πειρασμός....

Γενικά  το σκουπιδοφαγητό το είχα για 1-2 φορές το μήνα και αν....

Ευτυχως δεν τρώω παγωτά ή και λοιπές σαβούρες (σοκολάτες,πατατάκια,αναψυκτικά).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Nenya σε παρακαλώ μπάναρε τον fotaras13 από το thread, είπε το παγωτό σαβούρα!!!!

Δημοσ.

Nenya σε παρακαλώ μπάναρε τον fotaras13 από το thread, είπε το παγωτό σαβούρα!!!!

Και όχι μόνο το παγωτό!!!

Δεν μπορώ να μπαναρω καρντιά μου, μπορούμε όμως να του κάνουμε ομαδικως report για βλασφημα λόγια :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Ειχε προσφορα ο γαλαξιας το μισο το εφαγα χθες το αλλο μισο σημερα, χτυπησα και 2 διπιτα αλλα βαριομουν να τραβηξω φωτο.

το αιωνιο προβλημα μου.θυμαμαι να βγαλω φωτο οταν εχω σχεδον φαει.

• Like 2
Δημοσ.

το αιωνιο προβλημα μου.θυμαμαι να βγαλω φωτο οταν εχω σχεδον φαει.

ναι ρε εσυ που μυαλο για τετοια οταν ειναι ωρα για μασα 

• Like 2
Δημοσ.

Τι καλόοος! Δεν μας ξέχασες.

Σ' ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου. :-)

εννοείτε οτι δεν το είχα ξεχάσει ... ( ακριβες δόσεις είναι στο βιντεο απο κάτω..) 

επίσης θα ακολουθήσουν κιαλα ! 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...