Demetra_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έβαλα εισαγωγικά Και είπα και τι είναι Η βεβήλωση του ΚΑΦΕ ....ο καφές έχει χρώμα καφέ και είναι ΙΕΡΟΣ πόσα ml είναι τούτο το ρόφημα; είναι για να ρουφάς και να γλείφεσαι Thumbs up! Δεν θυμαμαι τι ηταν ακριβως (..θυμαμαι οτι οι θερμιδες πλησιαζαν τετραψηφιο, ηταν για πρωινο και ημουν πολυ περηφανος): ντάξει, κλαίω....έλα τώρα δεν του πρόφερες G αλλά D ! \m/ τιμημένος DIO \m/ 3
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 ντάξει, κλαίω....έλα τώρα δεν του πρόφερες G αλλά D ! \m/ τιμημένος DIO \m/ Δεν λειτουργουσε καν το μυαλο μου πρωι πρωι για να το σκεφτω το σεναριο
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Η βεβήλωση του ΚΑΦΕ ....ο καφές έχει χρώμα καφέ και είναι ΙΕΡΟΣ πόσα ml είναι τούτο το ρόφημα; είναι για να ρουφάς και να γλείφεσαι Χμμμ νομίζω 590 ml. Ούτε εγώ θεωρώ το Frappuccino café (βέβαια σε κάποια μπορείς να βάλεις ή έχουν εκχύλισμα), αλλά λόγω καλοκαιριού τα ωραία latte δεν είναι στο menu Πότε θα κάνουν αυτό το καταραμένο pumpkin spice latte μέρος του κανονικού μενού;;;;;; Thumbs up! Δεν θυμαμαι τι ηταν ακριβως (..θυμαμαι οτι οι θερμιδες πλησιαζαν τετραψηφιο, ηταν για πρωινο και ημουν πολυ περηφανος): https://twitter.com/sitoig/status/401434885556273152 Χμμμ μοιάζει με caramel Frappuccino ; αλλά αυτό το R δεν μπορώ να θυμηθώ αν αντιστοιχεί σε κάποια γεύση... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2016 από Επισκέπτης
Demetra_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν λειτουργουσε καν το μυαλο μου πρωι πρωι για να το σκεφτω το σεναριο ψευδεσαι, τρως και πινεις μια χαρα λειτουργεις. οφφ τοπικ βγαινω, ντα μου
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Χμμμ μοιάζει με caramel Frappuccino ; αλλά αυτό το R δεν μπορώ να θυμηθώ αν αντιστοιχεί σε κάποια γεύση... Πρεπει να σαι spot on ή τουλαχιστον πολυ κοντα. Δεν θυμαμαι και γω περισσοτερα. ψευδεσαι, τρως και πινεις μια χαρα λειτουργεις. οφφ τοπικ βγαινω, ντα μου
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πρεπει να σαι spot on ή τουλαχιστον πολυ κοντα. Δεν θυμαμαι και γω περισσοτερα.Ήταν Ελλάδα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ήταν Ελλάδα; Νοπ, ΝΥ (..παιζει ρολο ομως? Ειχα την εντυπωση πως αλυσιδα γαρ, ολα ιδια παντου or something?) 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 sunavabich, βγήκε κατευθείαν wannabe προφορά Michael Caine... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Νοπ, ΝΥ (..παιζει ρολο ομως? Ειχα την εντυπωση πως αλυσιδα γαρ, ολα ιδια παντου or something?)Ανάλογα τη χώρα κάποια μενού είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα.Στην Ελλάδα ας πούμε είναι πολύ περιορισμένο το βασικό μενού. Βέβαια ούτε και στην Αμερική θυμάμαι κάτι από R. Βέβαια μπορεί να μην φαίνονται όλα τα γράμματα. Υ.Γ τώρα που το ξανακοίταξα δεν μπορώ να δω αν το rf το έχει γράψει στο κουτάκι drink.
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Είχα ξεχάσει να τα ποστάρω: [ATTACH]1702717[/ATTACH] Κοκτέιλ δροσερό στο Μοναστηράκι. [ATTACH]1702718[/ATTACH] Bifana Mana & Πίτα γίγας φαλαφελ στο Twist East. [ATTACH]1702719[/ATTACH] Μπισκοτίνο λεμόνι στα Εξάρχεια. 14
defacer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Η βεβήλωση του ΚΑΦΕ ....ο καφές έχει χρώμα καφέ και είναι ΙΕΡΟΣ πόσα ml είναι τούτο το ρόφημα; είναι για να ρουφάς και να γλείφεσαι Μανίτσα καρφώνεσαι ρεε... 2
Grim Ripper Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 stuff Πες περισσότερα για το κοκτέιλ, ενδιαφέρον φαίνεται.
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πες περισσότερα για το κοκτέιλ, ενδιαφέρον φαίνεται. Λέγεται 'Inspired' [το δοκίμασα στο Λουκούμι, Μοναστηράκι] και έχει μέσα ρούμι, passion fruit, φράουλα, μοσχολέμονο και δυόσμο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Λέγεται 'Inspired' [το δοκίμασα στο Λουκούμι, Μοναστηράκι] και έχει μέσα ρούμι, passion fruit, φράουλα, μοσχολέμονο και δυόσμο.Έχεις παρά πολύ ωραίο γούστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις