Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Double disappointment son..

Έτσι όπως είδα τα ribs, λέω θα ρίξει κανένα cheddar + bacon και τιποτα αλλο περίεργο μέσα και θα κάνει χαμό.

Και 2 παγωτά ίδια γεύση; Απαράδεκτος, μπορείς και καλύτερα.

Η προθερμανση ειναι, για την Δευτερα..... (4th July)

εκει ριχνουμε τα cheddar και ολα τα fat stuff..... :P

οσο για τα Ηaagen, οταν τα εχουν σε offer $4 both.... δεν το σκεφτεσαι και πολυ.... τα αρπαζεις... :-D

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η προθερμανση ειναι, για την Δευτερα..... (4th July)

εκει ριχνουμε τα cheddar και ολα τα fat stuff..... :P

οσο για τα Ηaagen, οταν τα εχουν σε offer $4 both.... δεν το σκεφτεσαι και πολυ.... τα αρπαζεις... :-D

Αυτές τις μαλακίες κάνουν και U.K. και τα βάζουν 2.24pounds το ένα, πως να μην πάρεις 3-4 μετά;

Αναμένω φωτορεπορτάζ απο τη Δευτέρα.

Γιατι υπάρχει και άλλη γεύση εκτός από σοκολάτα??  :P

Μάου, αγαπάω σοκολάτα. Μπορώ να τρώω nutella με nutella, μέσα σε nutella. 

Αλλά για να βρείς καλό παγωτό σοκολάτα θέλει ψάξιμο. Του εμπορίου και ζαχαροπλαστείων είναι συνήθως μάπα.

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ που ακριβώς ψάχνεις;

@ Unabomber εκεί στο Μουρικα τελικά οι μισοί τρώνε κάτι αηδίες με σόγια και οι άλλοι μισοί καλοπερνάνε σαν και σένα.

Δημοσ.

Ζαχαροπλαστεία / παγωτατζιδικα.

Εξαιρετικά ειναι αυτό στην πλατεία της Νέας Πεντέλης (ξέχασα το όνομα τωρα) και ο Θεμης στη Σαλονικη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατι υπάρχει και άλλη γεύση εκτός από σοκολάτα?? :P

Όλα τα σορμπέ :P lol

Δημοσ.

Όλα τα σορμπέ :P lol

Πωωω η πρώην μου τα τσάκιζε αυτα τα φρουτοζαχαρονερα

Εγώ ούτε να τα δω δεν θέλω , και να με πληρώσεις δεν τα  τρώω  :)

• Like 3
Δημοσ.

Επιτελους! Οταν μιλαμε για γλυκο εννοουμε μονο ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Κατι λοιπα τιραμισου,μιλφειγ,γλυκα του κουταλιου(εμετος),σιροπιαστα κλπ απλα απαραδεκτα.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πωωω η πρώην μου τα τσάκιζε αυτα τα φρουτοζαχαρονερα

Εγώ ούτε να τα δω δεν θέλω , και να με πληρώσεις δεν τα τρώω :)

Προτιμώ τα φρούτα γενικώς στα γλυκά :)

Not a huge fan of chocolate. :P

Δημοσ.

Σημερα μετα απο καιρο βγηκα με το αδερφο μπυρα σε τερμα παγωμενο ποτηρι και μπιφτεκαρα, η μονη μλκια οτι θελω γλυκακι αλλα δεν παιζει 

NDq81Kt.png

• Like 6
Δημοσ.

Επιτελους! Οταν μιλαμε για γλυκο εννοουμε μονο ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Κατι λοιπα τιραμισου,μιλφειγ,γλυκα του κουταλιου(εμετος),σιροπιαστα κλπ απλα απαραδεκτα.

Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ; αν δεν μπορείς να εκτιμήσεις την αβάσταχτη ελαφρότητα ενός γαλακτομπουρεκου δεν έχεις θέση εδώ μέσα. Οι σοκολάτες μόνο είναι για τα παιδάκια, οι ενήλικες ξέρουν να εκτιμούν και λιγότερο προστυχα γλυκά.

Προτιμώ τα φρούτα γενικώς στα γλυκά :)

Not a huge fan of chocolate. :P

Καλή είναι η σοκολάτα αλλά έχει ξεφτιλιστει τα τελευταία χρόνια. Αν φας καλή σοκολάτα με μεστη γεύση και άρωμα καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεται να μπαίνει παντού και να καλύπτει όλα τα άλλα υλικά. Υπάρχουν τόσοι συνδυασμοί με φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και υφες ζυμης που είναι κρίμα να τα πνιγουμε όλα στην σοκολάτα. Btw για δώσε την συνταγή αυτής της καραμελας με το κουταλάκι που είχες ποσταρει.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...