Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

 

 

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει, αλλά είναι ένα από τα αρκετά πράγματα που δεν έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται. Ακόμα κι αν είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για την καλύτερη ποιότητα και τον κορυφαίο σεφ, απλώς δεν...

Εγώ θα το έτρωγα. Πιστεύω είναι στην ίδια λογική με τα παστά ή καπνιστά ψάρια που πάλι ωμά είναι αλλά μου αρέσουν.

  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήρθα να σπάσω την σουσίλα .... 
πατροπαράδωτο μπιφτεκάκι, τζατζικάκι, πάπρικα, τηγανιά κότας, τηγανιά χοιρινή...
καλαμποκόψωμο, λόφος πίτας 

Και λίγο τσίπουρο για το σβήσιμο ... 

 

post-387656-0-52624800-1468781064_thumb.png

  • Like 18
Δημοσ.

Ήρθα να σπάσω την σουσίλα .... 

πατροπαράδωτο μπιφτεκάκι, τζατζικάκι, πάπρικα, τηγανιά κότας, τηγανιά χοιρινή...

καλαμποκόψωμο, λόφος πίτας 

 

Και λίγο τσίπουρο για το σβήσιμο ... 

Σώσε έτσι λίγο την κατάσταση. Η τηγανιά κότας παίζει να είναι πεντανόστιμη.

 

Χθες βγήκαμε έξω και πήραμε κοντοσούβλι κοτόπουλο. Ήταν μπούτια καθαρισμένα. Άψογο. Λες και τρώγαμε καθαρισμένα φυστίκα Αιγήνης. :D

  • Like 1
Δημοσ.

σα ν'αρπάξαν λιγάκι τα μπιφτέκια :D

ο ψήστης πήρε την εντολή, δεν υπήρχαν τα άτιμα, ήταν πεντανόστιμα 

θέλω το τσιτσί ξεροψημένο 

και το τζατζίκι με σκόρδο 

  • Like 1
Δημοσ.

κοιτα, αλλο ξεροψημένο, άλλο καμένο αλλά fair enough. Και το τζατζίκι ΦΥΣΙΚΑ με μπολικο σκόρδο

α δεν έχω ιδιοτροπίες, αίμα να μην έχει μέσα .... 

Δημοσ.

κοιτα δημητρα, εξοργίζομαι. Το κρέας, η μπριζόλα, ο κιμας ΔΕΝ εχει αιμα, το ζωο ειναι αφαιμαγμένο κατα τη σφαγή κατα μεγααααλο ποσοστό. Το κοκκινο ειναι μία πρωτείνη (myoglobin ελληνιστί μυοσφαιρίνη) που λειτουργεί σαν παράγοντας δέσμευσης οξυγόνου και σιδήρου στο κρέας, ήτοι το κοκκινο. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα κουλτούρας και συνηθειών. 

  • Like 7
Δημοσ.

κοιτα δημητρα, εξοργίζομαι. Το κρέας, η μπριζόλα, ο κιμας ΔΕΝ εχει αιμα, το ζωο ειναι αφαιμαγμένο κατα τη σφαγή κατα μεγααααλο ποσοστό. Το κοκκινο ειναι μία πρωτείνη (myoglobin ελληνιστί μυοσφαιρίνη) που λειτουργεί σαν παράγοντας δέσμευσης οξυγόνου και σιδήρου στο κρέας, ήτοι το κοκκινο. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα κουλτούρας και συνηθειών. 

και τόσα χρόνια μεγάλωνα μέσα σε ένα ψέμα ?! 

χεχε όπως τα είπες όλα θέμα γούστου είναι :D 

Δημοσ.

εχω καταφέρει να ταίσω 2 χωριαταραίους φίλους απο το τρισμέγιστο Τσιότι μοσχαρίσιο φιλέτο και ribeye medium και medium well. YΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΊΔΑ!

  • Like 1
Δημοσ.

εχω καταφέρει να ταίσω 2 χωριαταραίους φίλους απο το τρισμέγιστο Τσιότι μοσχαρίσιο φιλέτο και ribeye medium και medium well. YΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΊΔΑ!

καλά και τα μπιφτέκια medium well ήταν (άσχετα που φαίνονται καμένα) η γεύση μετράει και όχι η όψη εγώ αυτό λέω. 

ας μην βγαίνουμε άλλο off 

Δημοσ.

Δεν είναι ωμα ούτε τα παστα ούτε τα καπνιστα

Ναι, τώρα που το λες δεν έχεις άδικο...λάθος μου!

 

Ήρθα να σπάσω την σουσίλα .... 

πατροπαράδωτο μπιφτεκάκι, τζατζικάκι, πάπρικα, τηγανιά κότας, τηγανιά χοιρινή...

καλαμποκόψωμο, λόφος πίτας 

 

Και λίγο τσίπουρο για το σβήσιμο ... 

Πριν ανοίξω τη φωτογραφία έψαχνα να βρω τι είναι ο λόφος πίτας! :D

 

Συμβαίνει τώρα!

 

 

Φοβερή σειρά παγωτών! Ειδικά αυτό με το τσουρέκι και με το κανταΐφι!

Δημοσ.

Finally its summer time.....  :-D πατησαμε και 90F 

 

so....

 

a fucking proper FL burger...... και μετα πισω στο home and straight to the ocean( για να βραχουμε και λιγακι :P )

 

 

B48A7941-7E01-491D-9A0C-361CF0DE2A47_zps

 

 

19DDD1CC-2BAD-4636-AF51-0497245E251A_zps

 

 

:-)

 

 

 

 

12507544_10154403770011124_3132341283170

 

 

flagwq12_zpss0iy14qt.jpg

 

 

 

  • Like 14
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...