Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην 11η   :-D

για αυτο καλοτρως :P θα ηταν μια απο τις επιλογες μου αν και σαν πρωτη θα ηταν το Σικαγο εχει πολυ καλα φαγαδικα απο τα λιγα που ξερω 

Δημοσ.

Αν ειναι μετα απο χρονια ... οκ :-D

Παλια ετρωγα τακτικα πεταγοταν ο αδερφος με το παπι και εφερνε τωρα μενω μονος και ειχα να φαω 2 χρονια γιατι ηταν μακρια με τα ποδια, προσφατα εβαλαν ντελιβερυ.

Δημοσ.

w8q2bk.jpg

Ρώτησα τι έχει και μου είπαν, κοκορέτσι, προβατίνα, ζυγούρι, κοντοσούβλι χοιρινό.

Λέω από μέσα μου ΟΚ, ευκαιρία να βουλώσω τις αρτηρίες μου και παραγγέλνω προβατίνα και χοιρινό.

Πλησιάζω, βγάζω φωτό και περιμένω.

Εμφανισιακά, σου έπεφταν τα σάλια.

Από γεύση και ποιότητα GTPK, ΕΝΤΕΛΩΣ όμως.

Τι μαλάκες είναι αυτοί ρε ;

Σε λίγο πιο πάνω από τα 1000 μέτρα υψόμετρο με ένα σωρό ντόπια σφαχτά, να έχουν του εμπορίου ;

Τελικά την επομένη βρήκαμε σε ένα ημιυπόγειο που δεν πήγαινε το μυαλό σου, αυτό που έπρεπε.

• Like 7
Δημοσ.

Ο unabomber συνήθως τρώει bio organic vegan πιάτα, ο Anorymous τρώει βρώμικο κάθε δύο χρόνια...σε λίγο θα πει ο nickarmy και ο papakitou ότι τις φωτογραφίες τις βρίσκουν στο google...ρε μας δουλεύετε;; :P :D

• Like 13
Δημοσ.

ξενερωσα γιατι διαπιστωσα οτι εφαγα μεσα στο σκ δυο φορες απο το αγαπημενο μου σουβλατζιδικο, και αλλη μια χτες απο το alladin στο φαληρο και πηρα μια τρομερη σκεπαστη και δεν εβγαλα φωτο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...