Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν το παίρνω πακέτο πάντα με το κιλό βάζω και όχι με τις μπάλες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις γεύσεις πουθενά, όσες θέλω βάζω.

Αν έβαζες ακόμη μια γεύση τι πρόβλημα θα είχε? Πάλι 800 γραμμάρια δεν θα πλήρωνες??

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν το παίρνω πακέτο πάντα με το κιλό βάζω και όχι με τις μπάλες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις γεύσεις πουθενά, όσες θέλω βάζω.

Αν έβαζες ακόμη μια γεύση τι πρόβλημα θα είχε? Πάλι 800 γραμμάρια δεν θα πλήρωνες??

ναι ρε συ και μου φάνηκε πολύ μικρό το φελιζολάκι του. μάλλον δεν ήξερε να υπολογίσει το πολλές γεύσεις από λίγο :/ 

δεν πειράζει.... 

πήρα γεύσεις στρατσιατελα, ορεο, φυστικι, μοκα και τζιζ κεικ 

ελπίζω να κρατηθώ για να προλάβω φώτο 

• Super Moderators
Δημοσ.

Λογικά έβαζε με το κιλό/ζύγισμα, απλά μέχρι 5 διαφορετικές γεύσεις. Προσωπικά διαλέγω μέχρι 4 γεύσεις... :P

Δημοσ.

Λογικά έβαζε με το κιλό/ζύγισμα, απλά μέχρι 5 διαφορετικές γεύσεις. Προσωπικά διαλέγω μέχρι 4 γεύσεις... :P

ναι αλλά υπάρχουν και χαρακτήρες σαν και την αρχοντιά μου που τους αρέσει να γεύονται λίγο από όλες ... 

είχε και snikers και ferrero και δεν τις πρόλαβα  :cry:

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα αξίζει ο κυρ Μορις

Έχει rotation για τις γεύσεις ή ότι κάτσει? :P

Εκείνη με τα  μουστοκούλουρα  ήταν πολιτισμικό σοκ!

Δημοσ.

Φήμες λένε οτι τα φτιάχνει καθημερινά εκει πίσω αν και δεν νομιζω να εχει τόσο χώρο και εξοπλισμό. Δεν ξερω αν αλλάζει και γεύσεις συνέχεια η αν υπαρχει προγράμμα με rotation

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...