Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ερχόμαστε εκεί ρε. Εκεί πετάνε δυναμίτες σε αυλές

Στην Παλιά πέταξαν, αυτό είναι Νέα :P

Ότι λέει ο φίλτατος απο πάνω. Δεν είμαστε ίσα και όμοια. Έχουμε και ένα όνομα και ένα Coupepe να ουμ

Δημοσ.

Κάτι λέτε εσείς για παγωτά. Δε σας ακούω λέω ούτε καν. Burger DAB.

XJ2YYOe.jpg

Με κατσικίσιο τυρί και σως σύκου. Γιατί σήμερα ήμουν καλό παιδί και μου άξιζε.

σωστή επιλογή η σως σύκου, more meat !

Δημοσ.

2 μείνανε που να τις στείλω;;; :P

Τα γλυκά σου έχουν ενδιαφέρον σχήμα... πώς τα κατάφερες να φας μόνο το ένα;

Δημοσ.

Μια διπλή πίτα γύρο. Είχα πολλούς μήνες να φάω και μάλλον θα ξανακάνω πολλούς μήνες οπότε το καταευχαριστηθηκα.

post-107321-0-61539700-1472984718_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Μια διπλή πίτα γύρο. Είχα πολλούς μήνες να φάω και μάλλον θα ξανακάνω πολλούς μήνες οπότε το καταευχαριστηθηκα.

Απάτη η διπλή πίτα πιστεύω, φουσκώνεις ζυμάρι! Καλύτερα να πάρεις δύο!

• Like 5
Δημοσ.

Απάτη η διπλή πίτα πιστεύω, φουσκώνεις ζυμάρι! Καλύτερα να πάρεις δύο!

καλά δύο δε θα μπορούσα να φάω που να με ειχαν κλεισμένο σε μπουντρούμι και νηστικό για μέρες!  

ψόφιος ο γύρος ...

έχω φάει και καλύτερο....
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν βρισκω πιο κατάλληλο τοπικ να ρωτησω. Θα εκτιμουσα πολυ απο τους Αθηναίους φίλους της εκπομπής, καποια προταση για τιμια ταβερνουλα εντος Αθηνων. Ψαχνω μια καπου κοντα σε ακροπολη, πλακα κλπ. Και μια ανεξαρτητου περιοχής. Απλά όχι τουριστοπαγίδες..

Δημοσ.

Δεν βρισκω πιο κατάλληλο τοπικ να ρωτησω. Θα εκτιμουσα πολυ απο τους Αθηναίους φίλους της εκπομπής, καποια προταση για τιμια ταβερνουλα εντος Αθηνων. Ψαχνω μια καπου κοντα σε ακροπολη, πλακα κλπ. Και μια ανεξαρτητου περιοχής. Απλά όχι τουριστοπαγίδες..

Να πας εκει να κανεις τη βολτα σου και μετα να πας σε αλλες περιοχες του κεντρου για φαι π.χ. πετραλωνα, παγκρατι ή κουκακι. Η καπαρη στα πετραλωνα τα σπαει αλλα να παρεις να τηλ για τραπεζι πριν πας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...