GeorgeHellas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τα άλλα είχαν φαγωθεί. Βασικά μάλλον θα φέρουν και άλλα αργότερα.. 1
Ψιτ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 8.30 το πρωί για πρωινό. Half smoked handmade sausage, με ψητές πιπεριές χειροποίητο κοζλοου και ντιζόν μουστάρδα. Γατάκια. 10
tehAllantin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 8.30 το πρωί για πρωινό. Half smoked handmade sausage, με ψητές πιπεριές χειροποίητο κοζλοου και ντιζόν μουστάρδα. image.jpeg Γατάκια. εμένα γιατί μου φαίνεται ξυνολάχανο στο στυλ του saurkraut αλλά μαριναρισμένο λίγο πιο γλυκό με τα σπόρια από το γλυκάνισο; (αυτη η μαρινάδα για γλυκολάχανο για hot dogs μαει μάνες!!)
Sellers Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 8.30 το πρωί για πρωινό. Half smoked handmade sausage, με ψητές πιπεριές χειροποίητο κοζλοου και ντιζόν μουστάρδα. image.jpeg Γατάκια. Μου ανοιξε η μυτη μονο που το είδα. Ειμαι σκασμένος και το λυμπίστηκα (ή οπως σκατα γράφεται)
tehAllantin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 δεν εχει το texture του relish μπζηλε!
Ψιτ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 νόστιμο ήταν. Ειναι λάχανο, σμπόρια μουστάρδας και ξύδι.
Speculoos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 8.30 το πρωί για πρωινό. Half smoked handmade sausage, με ψητές πιπεριές χειροποίητο κοζλοου και ντιζόν μουστάρδα. Γιατί half smoked;
Προτεινόμενες αναρτήσεις