Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν βγάλουν κανένα λαχανικό (νερόβραστο ε) με γεύση burger, να το συζητήσουμε, κατά τα άλλα αυτά τα παντρέματα τα βρίσκω περιττά.  :mellow:

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τι θα πει pizza με γεύση burger; Αν θέλεις burger, τρως burger, δεν τους καταλαβαίνω. :P

Μοτσαρέλα, πικάντικο μοσχάρι, cheddar, σως διαφορετική αντί για σάλτσα, κρεμμύδι και πίκλες νομίζω...

Βγάζω το κρεμμύδι και τις πίκλες και βάζω καραμελομένο κρεμμύδι, μου αρέσει αρκετά...

• Like 1
Δημοσ.

Μοτσαρέλα, πικάντικο μοσχάρι, cheddar, σως διαφορετική αντί για σάλτσα, κρεμμύδι και πίκλες νομίζω...

Βγάζω το κρεμμύδι και τις πίκλες και βάζω καραμελομένο κρεμμύδι, μου αρέσει αρκετά...

Καλή φάση !

θα το παραγγείλω με κοκακολα με γεύση σπραιτ και στο τέλος γλυκό σοκολατίνα με γεύση γαλακτομπούρεκο  :)

giphy.gif

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μοσχάρι μπαίνει έτσι κι αλλίως και σε άλλες πίτσες, cheddar/μοτσαρέλα/πίκλες/κρεμμύδι είναι κλασικά υλικά. Ουσιαστικα μόνο η σως είναι το "νέο"...

• Like 1
Δημοσ.

Καλή φάση !

θα το παραγγείλω με κοκακολα με γεύση σπραιτ και στο τέλος γλυκό σοκολατίνα με γεύση γαλακτομπούρεκο  :)

giphy.gif

χαχαχαχα σαν τις σοκολατες. Λακτα με γευση παστιτσιο.

Αυτά τα στομάχια που πάνε να κάνουν πέψη σε τέτοιες μιξεις πρεπει να είναι υπερ-στομαχια.

• Like 1
Δημοσ.

Τι θα πει pizza με γεύση burger; Αν θέλεις burger, τρως burger, δεν τους καταλαβαίνω. :P

Κατ αρχήν έχει άλλη ζύμη μετά είναι όλα τα υλικά ψημένα.

Δημοσ.

Το σερμπετόσπιτο της Νάνσυ.

Το μπροστά είναι κέικ με φρούτα του δασους και το πίσω σουφλε σοκολάτας με παγωτό καιμακι!!

Δεν είναι πολύ καλή η ποιότητα της φωτογραφίας αλλά οι μερίδες είναι πολύ γενναίες.

post-241648-0-26388300-1475359682_thumb.jpg

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Το σερμπετόσπιτο της Νάνσυ.

Το μπροστά είναι κέικ με φρούτα του δασους και το πίσω σουφλε σοκολάτας με παγωτό καιμακι!!

Δεν είναι πολύ καλή η ποιότητα της φωτογραφίας αλλά οι μερίδες είναι πολύ γενναίες.

ProTip: Λεει τρελα να παρεις ποικιλια οσων ατομων ειστε. Τη σερβιρουν πραγματικα με ενα βουνο παγωτο..

• Like 2
Δημοσ.

ProTip: Λεει τρελα να παρεις ποικιλια οσων ατομων ειστε. Τη σερβιρουν πραγματικα με ενα βουνο παγωτο..

Θα το ξέρω για την επόμενη φορά μιας και αυτή ήταν αναγνωριστική ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από τόσες μέρες κλεισμένος στο κεν και το κοντινότερο σε αυτα ήταν κάτι εκμεκ της πορδής του Στεργίου τα anti-fitness σας με ίσιωσαν...Σας ευχαριστώ ! αχ ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...