Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εγώ αναμένω πως κ πως το burger με γεύση πίτσας! 2
j0hnn1e Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εγώ αναμένω πως κ πως το burger με γεύση πίτσας! Check μπαρ μπεε Κίου Facebook site. Εχεις μείνει πίσω 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αν βγάλουν κανένα λαχανικό (νερόβραστο ε) με γεύση burger, να το συζητήσουμε, κατά τα άλλα αυτά τα παντρέματα τα βρίσκω περιττά. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τι θα πει pizza με γεύση burger; Αν θέλεις burger, τρως burger, δεν τους καταλαβαίνω. Μοτσαρέλα, πικάντικο μοσχάρι, cheddar, σως διαφορετική αντί για σάλτσα, κρεμμύδι και πίκλες νομίζω... Βγάζω το κρεμμύδι και τις πίκλες και βάζω καραμελομένο κρεμμύδι, μου αρέσει αρκετά... 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μοτσαρέλα, πικάντικο μοσχάρι, cheddar, σως διαφορετική αντί για σάλτσα, κρεμμύδι και πίκλες νομίζω... Βγάζω το κρεμμύδι και τις πίκλες και βάζω καραμελομένο κρεμμύδι, μου αρέσει αρκετά... Καλή φάση ! θα το παραγγείλω με κοκακολα με γεύση σπραιτ και στο τέλος γλυκό σοκολατίνα με γεύση γαλακτομπούρεκο 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μοσχάρι μπαίνει έτσι κι αλλίως και σε άλλες πίτσες, cheddar/μοτσαρέλα/πίκλες/κρεμμύδι είναι κλασικά υλικά. Ουσιαστικα μόνο η σως είναι το "νέο"... 1
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλή φάση ! θα το παραγγείλω με κοκακολα με γεύση σπραιτ και στο τέλος γλυκό σοκολατίνα με γεύση γαλακτομπούρεκο χαχαχαχα σαν τις σοκολατες. Λακτα με γευση παστιτσιο. Αυτά τα στομάχια που πάνε να κάνουν πέψη σε τέτοιες μιξεις πρεπει να είναι υπερ-στομαχια. 1
Anorymous Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τι θα πει pizza με γεύση burger; Αν θέλεις burger, τρως burger, δεν τους καταλαβαίνω. Κατ αρχήν έχει άλλη ζύμη μετά είναι όλα τα υλικά ψημένα.
kaliakman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το σερμπετόσπιτο της Νάνσυ. Το μπροστά είναι κέικ με φρούτα του δασους και το πίσω σουφλε σοκολάτας με παγωτό καιμακι!! Δεν είναι πολύ καλή η ποιότητα της φωτογραφίας αλλά οι μερίδες είναι πολύ γενναίες. 4
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το σερμπετόσπιτο της Νάνσυ. Το μπροστά είναι κέικ με φρούτα του δασους και το πίσω σουφλε σοκολάτας με παγωτό καιμακι!! Δεν είναι πολύ καλή η ποιότητα της φωτογραφίας αλλά οι μερίδες είναι πολύ γενναίες. ProTip: Λεει τρελα να παρεις ποικιλια οσων ατομων ειστε. Τη σερβιρουν πραγματικα με ενα βουνο παγωτο.. 2
kaliakman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ProTip: Λεει τρελα να παρεις ποικιλια οσων ατομων ειστε. Τη σερβιρουν πραγματικα με ενα βουνο παγωτο.. Θα το ξέρω για την επόμενη φορά μιας και αυτή ήταν αναγνωριστική 1
billsnake21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μετά από τόσες μέρες κλεισμένος στο κεν και το κοντινότερο σε αυτα ήταν κάτι εκμεκ της πορδής του Στεργίου τα anti-fitness σας με ίσιωσαν...Σας ευχαριστώ ! αχ !
stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μερικοί πρέπει να έχετε ζαχαροπλαστείο δεν γίνεται αλλιώς 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις