Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι οι Ελληνες εχουν μαθει να τρωνε σαν ζωα για αυτο οι ποσοτητες αυτες (που ειναι κανονικες) σου φαινονται ζεσταμα δεν το σκεφτηκες ε?

Όχι.

Το μπιζέλι και το άλλο το κόκκινο στο κουτάλι είναι κανονικές;

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη για να εισαι μέσα στο τοπικ πρέπει να ποστάρεις μια κουτα πατατες τηγανιτες, την μιση ταβέρνα και το μισο ζαχαροπλαστειο?

Το topic δεν είναι "τι φάγατε" ή "μαγειρικής", έχει συγκεκριμένο θέμα, οπότε αν δεν θες να είσαι offtopic postάρεις κατάλληλα.

Οποιος τρωει τοσα πολλα σε ένα γευμα σε μια 5ετια θα χαλάσει το στομάχι του και μετα δεν θα μπορει να φάει τιποτα. Επισης οι περισσοτερες πατατες από αυτές που ποστάρονται από μενα θα ειχαν γυρισει πισω απλα... κακοτηγανισμένες .... μαυράκια μέσα στις παπατες από το τηγάνι αυτά δεν είναι για να σερβιριστουν σε ανθρώπους τωρα... α ρε μποτρινι που χρειάζεται.

To topic δεν δίνει συμβουλές για την υγεία, ούτε το έχει υποστηρίξει κάποιος αυτό...

Δημοσ.

Το οτι οι Ελληνες εχουν μαθει να τρωνε σαν ζωα για αυτο οι ποσοτητες αυτες (που ειναι κανονικες) σου φαινονται ζεσταμα δεν το σκεφτηκες ε?

ΥΓ: δεν παω σε τετοια μαγαζια

προφανως δεν εχουν παει ποτε σε τετοια εστιατορια για να καταλαβουν οτι σου σερβιρουν 5 μικρα πιατα για να εχεις ποικιλια αλλα μετα απο αυτα τα 5 προφανως δεν σου εχει μεινει χωρος στο στομαχι, συν οτι ενα τετοιο γευμα διαρκει τουλαχιστον 2 ωρες και οχι 5 λεπτα οποτε ο εγκεφαλος στελνει σημα οτι εχει χορτασει.

• Like 3
Δημοσ.

Περα απο αυτο ομως πρεπει καποια στιγμη να ξεφυγετε απο το χιουμορ του Σεφερλη και τα κλισε αστειακια της κακιας ωρας γιατι πρωτον δεν γελαει κανεις εκτος απο τους χαχανουληδες και δευτερον αφου θες να σχολιασεις πες κατι εξυπνο να εχει και ουσια τουλαχιστον.Αλιιως μην σχολιασεις καν, μην ανησυχεις κανεις δεν θα παρεξηγηθει. .

Εκτος απο τα σουβλακια στην ζωη( που ειναι και αυτα ωραια) υπαρχουν και αλλα πραγματα .

Ντάξει ρε fotis13, στο μπλα μπλα είμαστε, λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.

Κατά τα άλλα όντως σε τέτοιου είδους εστιατόρια δε φεύγεις πεινασμένος παρότι οι μερίδες οπτικά είναι μικρές. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πιάτα είναι πολλά, δεν υπάρχει «φύρα» (όπως πχ πατάτες τηγανητές ή ρύζι κτλ όπως στην ταβέρνα), εκτός από γεύση τα πιάτα είναι μελετημένα σε θερμίδες και τέλος και λόγω του τρόπου μαγειρέματος.

Δεν ξέρω όμως κατά πόσο κάνουν καλό στα νεύρα, αν κρίνω απ την αυστηρό ύφος της απάντησης του Φώτη.

:P

(πάλι δεν κρατήθηκα, έκανα εποικοδομιτικό post αλλά έβαλα και Σεφερλίδικη μαλακία στο τέλος)

Βάζω και like στο post, έτσι για να επανέλθει το ωραίο κλίμα στο thread. Για την παχυσαρκία αγωνιζόμαστε όλοι σύντροφοι (εκτός DDevil που του έχει διαφύγει το νόημα του thread).

• Like 10
Δημοσ.

Το topic δεν είναι "τι φάγατε" ή "μαγειρικής", έχει συγκεκριμένο θέμα, οπότε αν δεν θες να είσαι offtopic postάρεις κατάλληλα.

To topic δεν δίνει συμβουλές για την υγεία, ούτε το έχει υποστηρίξει κάποιος αυτό...

Ναι αλλα μετα θα έρθεις από το άλλο θρεντ να ρωτήσεις τι να κάνεις για να χάσεις τη μπάκα που έβαλες. Τοτε θα σου θυμισω αυτή την απαντηση.

Με αυτά που ποστάρονται σαν ένα γευμα είναι βέβαιο πως κάποιος σε 2-5 χρονια θα έχει χαλασει το στομάχι του και μετα θα πάει στο γιατρο θα πει τι εκανε και ο γιατρος θα τον κράξει. Αν βεβαια τα πει και δεν τα κρυψει.

Εγω και μια σοκολατινα να φάω αμα θελω θα ερθω να την ποστάρω και εσυ κάνε μου ριπορτ αμα θέλεις.

Δημοσ.

Όχι.

Το μπιζέλι και το άλλο το κόκκινο στο κουτάλι είναι κανονικές;

mon dieu χαζο εισαι παιδι μου; αυτο ηταν προφανως amuse bouche δηλαδη το ορεκτικο του ορεκτικου, αν πας δλδ σε ενα σπιτι και σου βγαλουν δυο τυροπιτακια πριν το φαγητο θα το κανεις θεμα γιατι δεν ηταν ενα ολοκληρο ταψι;

σε γενικες γραμμες τελειως ενα γευμα με τα ευρωπαικα στανταρς παει ως εξης (3 πιατα μπορουμε να πουμε)

amuse bouch

ορεκτικο

κυριο πιατο

γλυκο

καφες+μπισκοτακια

προφανως υπαρχουν εστιατορια που σερβιρουν 5 και 7 πιατα και εχω ακουσει μεχρι και 20. για αλλες κουζινας μπορει να υπαρχει διαφοροποιηση.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα μετα θα έρθεις από το άλλο θρεντ να ρωτήσεις τι να κάνεις για να χάσεις τη μπάκα που έβαλες. Τοτε θα σου θυμισω αυτή την απαντηση.

Όταν έρθω θα postάρω ότι σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα μέχρι την τουαλέτα, οπότε γαμήθηκα στην γυμναστική...

Αυτό ακριβώς κάνεις κι εσύ εδώ, οπότε φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα να σκάσουν κάμποσοι εκεί και να σπάνε μπάλες...

Με αυτά που ποστάρονται σαν ένα γευμα είναι βέβαιο πως κάποιος σε 2-5 χρονια θα έχει χαλασει το στομάχι του και μετα θα πάει στο γιατρο θα πει τι εκανε και ο γιατρος θα τον κράξει. Αν βεβαια τα πει και δεν τα κρυψει.

Ενήλικες είμαστε, ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών του...

• Like 6
Δημοσ.

Το έχουμε ξαναπεί.

Κάτι πλάσματα μικρά που ζουν στις ντουλάπες και κάθε μέρα μικραίνουν από λίγο τα ρούχα σου

• Like 5
Δημοσ.

mon dieu χαζο εισαι παιδι μου; αυτο ηταν προφανως amuse bouche δηλαδη το ορεκτικο του ορεκτικου, αν πας δλδ σε ενα σπιτι και σου βγαλουν δυο τυροπιτακια πριν το φαγητο θα το κανεις θεμα γιατι δεν ηταν ενα ολοκληρο ταψι;

σε γενικες γραμμες τελειως ενα γευμα με τα ευρωπαικα στανταρς παει ως εξης (3 πιατα μπορουμε να πουμε)

amuse bouch

ορεκτικο

κυριο πιατο

γλυκο

καφες+μπισκοτακια

προφανως υπαρχουν εστιατορια που σερβιρουν 5 και 7 πιατα και εχω ακουσει μεχρι και 20. για αλλες κουζινας μπορει να υπαρχει διαφοροποιηση.

Που να βαλω και απο Νoma  πριν 2 χρονια .

Δεν εχει νοημα παιδια πολυ μπλα-μπλα και απο ουσια μηδεν .Βαρετο ,βαλτε φωτο η' βγαλτε ξερετε τι...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι ωθεί το topic με υπνωτισμό τον άλλον να τρώει με το ζόρι, αφού πρώτα τον υποχρεώνει να το διαβάζει...

Που να μπεις εδώ https://www.facebook.com/xontroi/?fref=ts

Congrats!

Τι κανεις σ αυτο το thread ειπαμε? ;)

Για μια ακομα φορα, συγχαρητηρια.

Τι ειπαμε κανεις στο συγκεκριμενο thread?

Quote for emphasis...

• Like 2
Δημοσ.

Για το μπέικον που λες, νομίζω ότι σε κάποιες χώρες (και στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος που μάλλον είναι η πατρίδα των burgers, το τρώνε έτσι σχεδόν καμένο! ).

• Moderators
Δημοσ.

οπου ακουω πολυ παγωτο φοβαμαι οτι ειναι μαπα το γλυκο και προσπαθουν να το καλυψουν με το παγωτο. το ιδιο και για την σοκολατα

Mπα οχι, ειναι αντικειμενικα καλο το γλυκο, απλως η ποικιλια ειναι φαση "Φατε σα ζωα". Σαν trademark κατα καποιον τροπο. Plus το μαγαζι ειναι στου Ψυρρη. 

Σχετικοασχετο, διπλα σχεδον υπαρχει και αλλο ενα Σερμπετοσπιτο ή καπως ετσι, το  οποιο ειναι στην ιδια φιλοσοφια και ειναι της μαμας της Νανσυ απ'ο,τι εχει παρει το αυτι μου. Επισης καλο και το προτεινω και λιγααααακι πιο ψαγμενο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...