Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:) και γιατί δεν τα στέλνεις μόνο στην evabb που θα τα εκτιμήσει βρε;

Οτι θελω θα κανω :) 

Eλα  ασε να σπαμαρουν οι γραφικοι μην κανεις και εσυ το ιδιο σε εχω πιο ψηλα :)

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι υπέροχα Fotis13 πραγματικά κομψοτεχνηματα. Μου έκανε εντύπωση το τηγάνι για takoyaki, αυτό με τις στρογγυλες τρύπες. Μία μικρή επιρροή από Ιαπωνία. Btw αν σου αρέσει το sushi έχω ένα πολύ καλό εστιατόριο στην Αθήνα να προτείνω.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι υπέροχα Fotis13 πραγματικά κομψοτεχνηματα. Μου έκανε εντύπωση το τηγάνι για takoyaki, αυτό με τις στρογγυλες τρύπες. Μία μικρή επιρροή από Ιαπωνία. Btw αν σου αρέσει το sushi έχω ένα πολύ καλό εστιατόριο στην Αθήνα να προτείνω.

Ναι μου αρεσει πολυ για πες ,γιατι νομιζω πως εχω παει  σε ολα .

Δημοσ.

Φοβερή εμπειρία πρέπει να είναι αυτό το noma! Δυστυχώς μάλλον δεν θα πάμε ποτέ (ή ευτυχώς γιατί σοκαρίστικα λίγο με τα μυρμήγκια! :D).

• Like 3
Δημοσ.

Ναι μου αρεσει πολυ για πες ,γιατι νομιζω πως εχω παει  σε ολα .

λεγεται sushimou εχουν σελιδα στο facebook για περισσοτερες πληροφοριες, χρειαζεσαι απαραιτητως κρατηση αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. Ειναι ακριβως οπως θα ηταν ενα τετοιο μαγαζι στην Ιαπωνια, οχι μονο ως προς την διακοσμιση αλλα κυριως ως προς την φιλοσοφια και το φαγητο, εχει μονο σουσι οποτε μην ελπιζεις να φας τπτ αλλο. 60€ περιπου το ατομο αν κατσεις 2 ωρες.

ATH_RESTAU_SUSHIMOU.jpg?format=1000w

• Like 2
Δημοσ.

λεγεται sushimou εχουν σελιδα στο facebook για περισσοτερες πληροφοριες, χρειαζεσαι απαραιτητως κρατηση αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. Ειναι ακριβως οπως θα ηταν ενα τετοιο μαγαζι στην Ιαπωνια, οχι μονο ως προς την διακοσμιση αλλα κυριως ως προς την φιλοσοφια και το φαγητο, εχει μονο σουσι οποτε μην ελπιζεις να φας τπτ αλλο. 60€ περιπου το ατομο αν κατσεις 2 ωρες.

xmm  αυτο δεν το ηξερα ,φαινεται πως ειναι ποιοτικο .Ευχαριστω για  την προταση  θα το τιμησω συντομα και θα δωσω update εδω  .

Και ας γκρινιαζει η νενια οσο θελει χαχα

• Like 4
Δημοσ.

Εκείνο που μοιάζει με γλάστρα είναι φαγητό ή διακοσμητικό; Φαίνεται πλακέ στο κινητό και δεν καταλαβαίνω.

• Like 1
Δημοσ.

Εκείνο που μοιάζει με γλάστρα είναι φαγητό ή διακοσμητικό; Φαίνεται πλακέ στο κινητό και δεν καταλαβαίνω.

Φαγητό είναι αλλά το έφτιαξε ο διακοσμητής μάλλον! :D

Δημοσ.

xmm  αυτο δεν το ηξερα ,φαινεται πως ειναι ποιοτικο .Ευχαριστω για  την προταση  θα το τιμησω συντομα και θα δωσω update εδω  .

koi sushi, ήταν το καλυτερο γιατι ειχε αλευρι πρωτης ποιοτητας ! βαλε καμια φωτο απο κανενα "τακουνι" που ταϊζες με στοργη  :wub:  B)

Δημοσ.

60ευρώ; Σκέψου να άναβαν και την κουζίνα για να τα ψήσουν πόσο θα πήγαινε :P

​Είμαι κι εγώ φαν του σούσι πάντως! B) 

Αρκεί να έχει κιμά Pre-formed_hamburger.jpg

και μπέικον baconplate1_zpsu1xevfdj.png

:P

enhanced-12750-1429803793-2_zpshnxiat6r.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...