Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 και γιατί δεν τα στέλνεις μόνο στην evabb που θα τα εκτιμήσει βρε; Οτι θελω θα κανω Eλα ασε να σπαμαρουν οι γραφικοι μην κανεις και εσυ το ιδιο σε εχω πιο ψηλα 2
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Είναι υπέροχα Fotis13 πραγματικά κομψοτεχνηματα. Μου έκανε εντύπωση το τηγάνι για takoyaki, αυτό με τις στρογγυλες τρύπες. Μία μικρή επιρροή από Ιαπωνία. Btw αν σου αρέσει το sushi έχω ένα πολύ καλό εστιατόριο στην Αθήνα να προτείνω. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το σπιτικό αντι-φίτνες φαγητό! 15
*nenya* Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ^ Αυτές οι πατάτες κάτω κάτω τί φάση; Για πες λίγο, με πάπρικα είναι; 1
Sellers Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πότιζα ενα ιδιο όταν έφυγε μια θειά μου διακοπές. 20
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Είναι υπέροχα Fotis13 πραγματικά κομψοτεχνηματα. Μου έκανε εντύπωση το τηγάνι για takoyaki, αυτό με τις στρογγυλες τρύπες. Μία μικρή επιρροή από Ιαπωνία. Btw αν σου αρέσει το sushi έχω ένα πολύ καλό εστιατόριο στην Αθήνα να προτείνω. Ναι μου αρεσει πολυ για πες ,γιατι νομιζω πως εχω παει σε ολα .
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Φοβερή εμπειρία πρέπει να είναι αυτό το noma! Δυστυχώς μάλλον δεν θα πάμε ποτέ (ή ευτυχώς γιατί σοκαρίστικα λίγο με τα μυρμήγκια! ). 3
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ναι μου αρεσει πολυ για πες ,γιατι νομιζω πως εχω παει σε ολα . λεγεται sushimou εχουν σελιδα στο facebook για περισσοτερες πληροφοριες, χρειαζεσαι απαραιτητως κρατηση αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. Ειναι ακριβως οπως θα ηταν ενα τετοιο μαγαζι στην Ιαπωνια, οχι μονο ως προς την διακοσμιση αλλα κυριως ως προς την φιλοσοφια και το φαγητο, εχει μονο σουσι οποτε μην ελπιζεις να φας τπτ αλλο. 60€ περιπου το ατομο αν κατσεις 2 ωρες. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ^ Αυτές οι πατάτες κάτω κάτω τί φάση; Για πες λίγο, με πάπρικα είναι; Ναι, πάπρικα και λίγη ρίγανη, μαγεία!
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 λεγεται sushimou εχουν σελιδα στο facebook για περισσοτερες πληροφοριες, χρειαζεσαι απαραιτητως κρατηση αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. Ειναι ακριβως οπως θα ηταν ενα τετοιο μαγαζι στην Ιαπωνια, οχι μονο ως προς την διακοσμιση αλλα κυριως ως προς την φιλοσοφια και το φαγητο, εχει μονο σουσι οποτε μην ελπιζεις να φας τπτ αλλο. 60€ περιπου το ατομο αν κατσεις 2 ωρες. xmm αυτο δεν το ηξερα ,φαινεται πως ειναι ποιοτικο .Ευχαριστω για την προταση θα το τιμησω συντομα και θα δωσω update εδω . Και ας γκρινιαζει η νενια οσο θελει χαχα 4
Silverage Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Εκείνο που μοιάζει με γλάστρα είναι φαγητό ή διακοσμητικό; Φαίνεται πλακέ στο κινητό και δεν καταλαβαίνω. 1
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Εκείνο που μοιάζει με γλάστρα είναι φαγητό ή διακοσμητικό; Φαίνεται πλακέ στο κινητό και δεν καταλαβαίνω. Φαγητό είναι αλλά το έφτιαξε ο διακοσμητής μάλλον!
mclein Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 xmm αυτο δεν το ηξερα ,φαινεται πως ειναι ποιοτικο .Ευχαριστω για την προταση θα το τιμησω συντομα και θα δωσω update εδω . koi sushi, ήταν το καλυτερο γιατι ειχε αλευρι πρωτης ποιοτητας ! βαλε καμια φωτο απο κανενα "τακουνι" που ταϊζες με στοργη
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 λεγεται sushimou εχουν σελιδα στο facebook για περισσοτερες πληροφοριες, χρειαζεσαι απαραιτητως κρατηση αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. Ειναι ακριβως οπως θα ηταν ενα τετοιο μαγαζι στην Ιαπωνια, οχι μονο ως προς την διακοσμιση αλλα κυριως ως προς την φιλοσοφια και το φαγητο, εχει μονο σουσι οποτε μην ελπιζεις να φας τπτ αλλο. 60€ περιπου το ατομο αν κατσεις 2 ωρες. 60ευρώ; Σκέψου να άναβαν και την κουζίνα για να τα ψήσουν πόσο θα πήγαινε Είμαι κι εγώ φαν του σούσι πάντως! Αρκεί να έχει κιμά και μπέικον 2
*nenya* Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τί λέτε να ανοίξετε σούσι θρεντ; Ναι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις