Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιποτα το ιδιαιτερο αυτη τη φορα, υπαρχουν και καποια πραγματα που δεν προλαβαν να αποθανατιστουν :P

 

14997289_10211552156502879_1526900352_n.14996499_10211552156662883_1839196322_n.14961584_10211552157022892_873888633_n.j

Συνοδευόμενα από ροζέ ημιγλυκο;

  • Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμείς στη Θεσσαλονίκη παίρνουμε από την Pizza Στην Πέτρα. Μου αρέσει γιατί έχει ημίλευκο ζυμάρι (το λέει ολικής, δεν είναι) γευστικά πιο νόστιμο από το άλλο και η λεπτή ζύμη είναι πραγματικά λεπτή. Επίσης η πίτσα είναι πάντα καλοψημένη και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα ακόμη κι αν την πιάσεις με το χέρι.

  • Like 2
Δημοσ.

Εμείς στη Θεσσαλονίκη παίρνουμε από την Pizza Στην Πέτρα. Μου αρέσει γιατί έχει ημίλευκο ζυμάρι (το λέει ολικής, δεν είναι) γευστικά πιο νόστιμο από το άλλο και η λεπτή ζύμη είναι πραγματικά λεπτή. Επίσης η πίτσα είναι πάντα καλοψημένη και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα ακόμη κι αν την πιάσεις με το χέρι.

στο χωριο μου δυστηχως δεν εχουμε τετοιες πιτσες..

εδω ειναι ολες λιπαρες , με ζυμαρι 2 δαχτυλα , και φουλ στο κασερι/τυρι..

 

σαν λασπη ενα πραγμα :P αλλα ειναι νοστημες οι ατιμες..δεν ξερω τι βαζουν μεσα!

Δημοσ.

image.jpg

 

Φαγωθηκατε με την προβιά!!!θα θέλατε να έχετε μια τέτοια!

 

Εγώ φαγώθηκα (βασικά θα ήθελα να φαγωθώ) με την πίτσα που βλέπω. Θα 'θελα τώρα να είχα μια τέτοια.

 

Εμείς στη Θεσσαλονίκη παίρνουμε από την Pizza Στην Πέτρα. Μου αρέσει γιατί έχει ημίλευκο ζυμάρι (το λέει ολικής, δεν είναι) γευστικά πιο νόστιμο από το άλλο και η λεπτή ζύμη είναι πραγματικά λεπτή. Επίσης η πίτσα είναι πάντα καλοψημένη και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα ακόμη κι αν την πιάσεις με το χέρι.

 

Μην περιγράφεις άλλο!...

 

Βαλτοί είστε ρε σεις; Καλά ήμουν τόσες μέρες που δεν έμπαινα, τι ήθελα και μπήκα? :cry:

  • Like 2
Δημοσ.

Της άλλαξαν σχήμα -και καλα- για να μην την ακριβύνουν !!

 

Η εταιρεία παραγωγής της σοκολάτας «Mondelez International» ανακοίνωσε πως αυξάνει το κενό ανάμεσα στις σοκολατένιες τριγωνικές κορυφές της σοκολάτας, με σκοπό να μειωθεί το βάρος των προϊόντων των 400 γραμμαρίων και των 170 γραμμαρίων σε 360 και 150 γραμμάρια αντίστοιχα, καθώς αυξήθηκε το κόστος των συστατικών. Όπως, μάλιστα εξήγησε η εταιρεία στο δίλημμα να αλλάξουν τη μορφή της σοκολάτας ή να αυξήσουν την τιμή της, επελέγη η πρώτη λύση ώστε να μην επιβαρυνθούν οι καταναλωτές.

 

 δες εδω

http://www.koutipandoras.gr/article/h-sokolata-toblerone-allazei-sxhma-kai-oi-oaymastes-ths-aganaktoyn

 

Οταν μειώνεις το βαρος, αυτομάτως δεν ειναι σαν να αυξάνεις την τιμη? όταν με τα ιδια χρήματα αντι για 170 γραμμάρια που έπαιρνες, παίρνεις 150 γραμμάρια δεν επιβαρύνεις τους καταναλωτές?

Αυτοι μας δουλεύουν κανονικά ..

  • Like 5
Δημοσ.

Ανεβαινει θεματικα η ζητηση της σοκολατας παγκοσμιος, και η παραγωγη δεν επαρκει. Χωρια πως λογο της κλιματικης αλλαγης και λοιπων παραγοντων.

Ολες σχεδον οι εταιριες εχουν κανει αλλαγες στις συνταγες τους γιαυτο το σκοπο. Τα πραγματα θα αλλαξουν δραματικα σε 2-3 χρονια παντως. Παντα προς το χειροτερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...