eimaioAllantin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Να τώρα εδώ στο κρεβάτι μου έχω μια toblerone και τρώω από λίγη κάθε βράδυ. η πρόταση δεν βγάζει νόημα. Τι εννοείς τρώς απο λίγη κάθε βράδυ;
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πεινάω κάπως τωρα αλλα θα την πέσω για ύπνο επισης ξέρω ότι υπάρχουν μελομακάρονα πάνω στο τραπέζι αλλα δεν υπάρχει περιπτωση να τα αγγίξω. Εχει κλειδώσει το μυαλο! Άξιος, πραγματικά. Ο μόνος λόγος να μη φας μελομακάρονα είναι να μην είναι καλοφτιαγμένα ή να μην αντέχεις να φας άλλο. η πρόταση δεν βγάζει νόημα. Τι εννοείς τρώς απο λίγη κάθε βράδυ; Δεν θυμάμαι να έχω φάει ποτέ ολόκληρη σοκολάτα με τη μία. Δεν με νοιάζει να φάω πολύ, οι γεύσεις με γοητεύουν. 2
margaritagr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Χτες έπαιξε επίσκεψη στο Αγορά το οποίο ειναι πολυ ωραιο εστιατόριο στους Αμπελοκήπους. Το μενού του έχει μεγάλη ποικιλία και σε γεύσεις και σε τιμές. Μπορείς να παρεις και πιάτο με 12€ , υπάρχουν και με 22. Το σέρβις ηταν πολυ εξυπηρετικό και γρήγορο. Στη φωτο απεικονίζονται - όχι καλα (εεεε ο χαμηλός φωτισμός δε βοηθά) το πιάτο μου που ηταν φιλέτο ξιφία με φρέσκα μύδια, μικρές γαρίδες και κριθάροτο σε σάλτσα αστακού. Ηταν στα πιάτα ημέρας. Το αλλο ειναι black angus steak συνοδευόμενο απο ψητά λαχανικά μέσα σε κονσέρβα (!). Και τα δυο πιάτα είχαν εξαιρετική γεύση. Το δείπνο συμπληρώθηκε απο μια σαλάτα με πράσινα-σύκα-καρύδια -ανθότυρο & κατσικίσιο τυρί σε κρουστά δημητριακών. Έπαιξε επισης ενα μπουκάλι κρασί , και γλυκό το οποίο -τελικά- μας το κέρασε το κατάστημα. Επισης σε όλους έφερναν στο τέλος σορμπέ φράουλας. 11
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Άξιος, πραγματικά. Ο μόνος λόγος να μη φας μελομακάρονα είναι να μην είναι καλοφτιαγμένα ή να μην αντέχεις να φας άλλο. Δεν θυμάμαι να έχω φάει ποτέ ολόκληρη σοκολάτα με τη μία. Δεν με νοιάζει να φάω πολύ, οι γεύσεις με γοητεύουν. M αρέσεις γιατι εισαι άνθρωπος του μέτρου και εσυ όπως και εγώ. Χθες βράδυ δεν βγηκα έκατσα σπιτι , το μελομακάρονο το έφαγα σημερα το πρωϊ ένα μικρο ηταν γυρω στα 30γρ χοντρικά το έφαγα μαζι με τα γιαουρτια που τρωω για πρωϊνο το κουάκερ και το μέλι! Τεσπα την κάνω παω από το φιτνεσ δεν είμαι άλλο για έδώ. Σημερα ελεγα να φάω σκατολοϊδια αλλα δεν εχω και τρελη ορεξη. Θα πάω να πάρω μπιφτέκια από ένα μαγειριο με ρυζι να φάω γιατι δεν έχω μαγειρεψει για μεσημερι. Αλλα χωρις σάλτσες και μαγιονέζες ουτε αυτό είναι αντιφιτνεσ εκτος και αν έχει βαλει 1 κιλο λάδι που θα του πω να μην το κάνει!
SuicycoMania Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μονο anti-fitness πλεον αφου δεν εκτιμουν στο das-fitness τα αποτελεσματα και ειναι στραβαδια ! παμε γερα back to the junks bitches! Eιμαι πλεον καιρο τωρα στα 70kg (1.70υψος) η διατροφη που ακολουθω ειναι 4 φορες την εβδομαδα υποχρεωτικα σουβλακια η burgerares για να στανιαρω , τρελη πεινα μιλαμε καθως πλεον τρωω τα παντα καθημερινα και δεν κοβω τιποτα ουτε απο γλυκα ουτε απο φαγητα σε σημειο σκασμου! καθολου gym εννοειτε και κανενα συμπληρωμα. my results
eimaioAllantin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Χτες έπαιξε επίσκεψη στο Αγορά το οποίο ειναι πολυ ωραιο εστιατόριο στους Αμπελοκήπους. Το μενού του έχει μεγάλη ποικιλία και σε γεύσεις και σε τιμές. Μπορείς να παρεις και πιάτο με 12€ , υπάρχουν και με 22. Το σέρβις ηταν πολυ εξυπηρετικό και γρήγορο. Στη φωτο απεικονίζονται - όχι καλα (εεεε ο χαμηλός φωτισμός δε βοηθά) το πιάτο μου που ηταν φιλέτο ξιφία με φρέσκα μύδια, μικρές γαρίδες και κριθάροτο σε σάλτσα αστακού. Ηταν στα πιάτα ημέρας. Το αλλο ειναι black angus steak συνοδευόμενο απο ψητά λαχανικά μέσα σε κονσέρβα (!). Και τα δυο πιάτα είχαν εξαιρετική γεύση. Το δείπνο συμπληρώθηκε απο μια σαλάτα με πράσινα-σύκα-καρύδια -ανθότυρο & κατσικίσιο τυρί σε κρουστά δημητριακών. Έπαιξε επισης ενα μπουκάλι κρασί , και γλυκό το οποίο -τελικά- μας το κέρασε το κατάστημα. Επισης σε όλους έφερναν στο τέλος σορμπέ φράουλας. - πως τον καναν τον ξιφια έτσι +++ για το κρασί, από τα καλύτερα ελληνικά λευκά που έχω δοκιμάσει.
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Χτες έπαιξε επίσκεψη στο Αγορά το οποίο ειναι πολυ ωραιο εστιατόριο στους Αμπελοκήπους. Το μενού του έχει μεγάλη ποικιλία και σε γεύσεις και σε τιμές. Μπορείς να παρεις και πιάτο με 12€ , υπάρχουν και με 22. Το σέρβις ηταν πολυ εξυπηρετικό και γρήγορο. Στη φωτο απεικονίζονται - όχι καλα (εεεε ο χαμηλός φωτισμός δε βοηθά) το πιάτο μου που ηταν φιλέτο ξιφία με φρέσκα μύδια, μικρές γαρίδες και κριθάροτο σε σάλτσα αστακού. Ηταν στα πιάτα ημέρας. Το αλλο ειναι black angus steak συνοδευόμενο απο ψητά λαχανικά μέσα σε κονσέρβα (!). Και τα δυο πιάτα είχαν εξαιρετική γεύση. Το δείπνο συμπληρώθηκε απο μια σαλάτα με πράσινα-σύκα-καρύδια -ανθότυρο & κατσικίσιο τυρί σε κρουστά δημητριακών. Έπαιξε επισης ενα μπουκάλι κρασί , και γλυκό το οποίο -τελικά- μας το κέρασε το κατάστημα. Επισης σε όλους έφερναν στο τέλος σορμπέ φράουλας. Μου αρεσεις γιατι εισαι ποιοτικη ! Μετα την εκδρομη στο Ναυπλιο και το παγωτο απο τον Ιταλο που φαγαμε στα ορθια(και ξεχασα να τραβηξω φωτο ) κανοντας βολτα μεσα στα στενα ,πηγαμε 50 km εξω απο εκει και φαγαμε στον Μπατζαβαλη που φημιζεται για τον συνδυασμο ποιοτητα -ποσοτητα .Τα κρεατα ειναι δικα του . Το μπιφτεκι ειναι 750 γρ . 17
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Χτες έπαιξε επίσκεψη στο Αγορά το οποίο ειναι πολυ ωραιο εστιατόριο στους Αμπελοκήπους. Το μενού του έχει μεγάλη ποικιλία και σε γεύσεις και σε τιμές. Μπορείς να παρεις και πιάτο με 12€ , υπάρχουν και με 22. Το σέρβις ηταν πολυ εξυπηρετικό και γρήγορο. Στη φωτο απεικονίζονται - όχι καλα (εεεε ο χαμηλός φωτισμός δε βοηθά) το πιάτο μου που ηταν φιλέτο ξιφία με φρέσκα μύδια, μικρές γαρίδες και κριθάροτο σε σάλτσα αστακού. Ηταν στα πιάτα ημέρας. Το αλλο ειναι black angus steak συνοδευόμενο απο ψητά λαχανικά μέσα σε κονσέρβα (!). Και τα δυο πιάτα είχαν εξαιρετική γεύση. Το δείπνο συμπληρώθηκε απο μια σαλάτα με πράσινα-σύκα-καρύδια -ανθότυρο & κατσικίσιο τυρί σε κρουστά δημητριακών. Έπαιξε επισης ενα μπουκάλι κρασί , και γλυκό το οποίο -τελικά- μας το κέρασε το κατάστημα. Επισης σε όλους έφερναν στο τέλος σορμπέ φράουλας. Τις 4 Λίμνες λυπάμαι που τις καταστρέψατε με αυτό το φαγητό... 2
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τις 4 Λίμνες λυπάμαι που τις καταστρέψατε με αυτό το φαγητό... Bill ο συνοδος ξερει πολυ καλα απο κρασια, μια χαρα ταιριαξαν! Τουλαχιστον με τον ξιφια 2
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Bill ο συνοδος ξερει πολυ καλα απο κρασια, μια χαρα ταιριαξαν! Τουλαχιστον με τον ξιφια Συνοδος ??? Ερχομαι απο εκει . 1
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Συνοδος ??? Ερχομαι απο εκει . Άσε αυτος έχει τη τρέλα σου, χτες ηταν για μπάνιο στη θάλασσα! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Bill ο συνοδος ξερει πολυ καλα απο κρασια, μια χαρα ταιριαξαν! Τουλαχιστον με τον ξιφια Ο Ξιφίας μόνο έσωσε κάπως την κατάσταση. Αν και το συγκεκριμένο κρασί δεν είναι ακριβώς για ψαρικά όπως ο Ξιφίας, Τόνος κλπ. Οπότε ο συνοδός μάλλον ήθελε να σε εντυπωσιάσει.
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ο Ξιφίας μόνο έσωσε κάπως την κατάσταση. Αν και το συγκεκριμένο κρασί δεν είναι ακριβώς για ψαρικά όπως ο Ξιφίας, Τόνος κλπ. Οπότε ο συνοδός μάλλον ήθελε να σε εντυπωσιάσει. Άκου είχε σταμπάρει αλλο και μ έψηνε να παρω κι εγώ κρέας, στο finish line πέταξα τον ξιφία κι εκει βιαστικά έπεσε η λύση Μπουτάρη... Μου αρέσει πολυ παντως το συγκεκριμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις