Fotis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Φαγατε 5 άτομα όλα αυτά; Να ρωτησω, όταν στο λογαριασμό λέει 2 ribs, η φωτο δειχνει και τις 2 μερίδες σε ένα πιάτο ή είχατε 2 τέτοια πιάτα; Ναι ρε το τερματιζουμε στο θεμα φαγητο οταν παμε . Απλα εγω το κανω οταν ειμαι σε περιοδους που θελω να βαλω κιλα δλδ σπανια . ΤΑ ribs ειναι στην τελευταια φωτο τα κατω απο την σουβλα 2 μεριδες.Τα οποια ετσι οπως τα εκοψα εγω πρεπει να ηταν 2 κιλα περιπου . Ο λογαριασμός είναι άραγε για να πούμε μπράβο που έσκασαν 90 γιουροζ το άτομο; .............................. Για την ποσοτητα του φαγητου ειναι , ρε σοβαρα τωρα θες σοκολατα ? 1
*nenya* Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μάλιστα. Για πολλούς αυτός είναι ένας μισθός. Πες με γκρινιάρα, εκτός τόπου και χρόνου ή κάτι άλλο...αλλά δεν άντεξα! Δεν το συνεχίζω, πάμε παρακάτω 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μάλιστα. Για πολλούς αυτός είναι ένας μισθός. Πες με γκρινιάρα, εκτός τόπου και χρόνου ή κάτι άλλο...αλλά δεν άντεξα! Δεν το συνεχίζω, πάμε παρακάτω Ε καλα τωρα... Και τα παιδακια στην Αφρικη πεινανε . ψηστο για σοκολατιτσα η' παγωτο κερναω ! 3
*nenya* Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μην ανησυχείς, κάθε μέρα τρώω την σοκολάτα μου . [Τα παιδάκια στην Αφρική ας τα σώσει άλλος. Έχουμε να κοιτάξουμε να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα πρώτα.] 4
Sellers Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ναι αλλα ποσο κανει η σοκολάτα που τρως.. Ουκ ολίγες φορες εχουμε ρωτησει για τιμές σε αυτο το thread. Ακομα και να μην το εβαζε ο Φωτης, εγω θα ρωτούσα πόσο πλήρωσαν για όλα αυτά. Συμφωνω ότι για κάποιος ειναι ενας μισθός, αλλά για κάποιους άλλους δεν είναι. Και δεν θα μας ρωτησουν οι δευτεροι τι θα κανουν με τα λεφτά τους. 7
mclein Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μάλιστα. Για πολλούς αυτός είναι ένας μισθός. Πες με γκρινιάρα, εκτός τόπου και χρόνου ή κάτι άλλο...αλλά δεν άντεξα! Δεν το συνεχίζω, πάμε παρακάτω η καυλα πληρωνεται. παντου. το φαγητο ειναι σουπερ στο μαγαζι που εβαλε ο φωτης κ ο λογαριασμος νορμαλ αν δεις τι αγορασαν - εφαγαν. οταν σε μαγαζακια της σειρας πληρωνεις 20-25 το ατομο κ τρως γαριδακια, νομιζω οταν τρως μιση αγελαδα καλα ειναι τα 100. Ειναι αντι-φιτ γκουρμέ ναι. Το βλέπεις δηλαδη εσυ για φιτ αυτο το πιάτο που κολυμπάει στο τυρι το πληρες των 50% λιπαρών και το βουτυρο στα μακαρονια? τι θα επρεπε να εχει μεσα δηλαδη ενα τονο μαγιονεζα ανακατεμένη με γαριδάκια? Απο τη στιγμη που τρως έξω μακαρονια ή ρυζι και ξέρεις οτι βάζουν βουτυρο και άλλα τέτοια για να μην κολλάνε και καλά (εγω σπιτι τα κανω με νερο και λιγο λάδι και δεν κολλανε ποτέ στο μεταξυ) πολυ αλάτι και τυρι πληρες παύει το πιάτο να ειναι φιτ! Και δεν μιλαμε για μια δυο πιρουνιές μιλαμε για ποσοτητα. Ενα πιατο γεμάτο. αλοιψου με κανενα λαδολεμονο κ βγαλε κανενα μπρατσο φωτο κ ασε τους σχολιασμους..λαδολεμονε ! 3
*nenya* Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ θα σας πει κανείς τί να κάνετε τα λεφτά σας, απλά στην εποχή μας τουλάχιστον ένα τέτοιο μεγάλο ποσό είναι προκλητικό, that's all. Προσωπικά χέστηκα, κάψτε τα τα λεφτά σας, κάντε τα τσίχλες ξερωγώ 2
Demetra_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ο λογαριασμός είναι άραγε για να πούμε μπράβο που έσκασαν 90 γιουροζ το άτομο; .............................. μη το #$%#@$% τώρα αντίστοιχα ποσά δίνονται σε φιάλες αλκοόλ, μπουζούκια κτλ εν καιρώ κρίσης εγώ το είδα σα να κάνανε ένα bachelor foodddiiiiessss 3
*nenya* Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Οκ, δεν σχολιάζω κάτι παραπάνω γιατί θα μου το κλειδώσουν όποιος κατάλαβε κατάλαβε. 1
margaritagr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εγω ειμαι κοπελα ρε δε τρωω σα ζωο! Τα 90€ θα τα δωσω στο Βαρουλκο, οχι στα νατσος!!! Σε σχεση με το kozis πως σας φανηκε;; Εν τω μεταξυ pasteria δυο ατομα, κουβερ με ντιπ, 1 κοκα κολα, 1 σιζαρς, το μπιφτεκι κι ενα κοτοπουλο δωσαμε 50€. 25€ το ατομο για Παστερια μου φαινονται πολλα αλλα ας οψεται η μπιφτεκαρα 3
Fotis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εγω ειμαι κοπελα ρε δε τρωω σα ζωο! Τα 90€ θα τα δωσω στο Βαρουλκο, οχι στα νατσος!!! Σε σχεση με το kozis πως σας φανηκε;; Εν τω μεταξυ pasteria δυο ατομα, κουβερ με ντιπ, 1 κοκα κολα, 1 σιζαρς, το μπιφτεκι κι ενα κοτοπουλο δωσαμε 50€. 25€ το ατομο για Παστερια μου φαινονται πολλα αλλα ας οψεται η μπιφτεκαραστο Στο Βαρουλκο εγω για να χορτασω πρεπει να φαω τον Λαζαρου τον ιδιο και δεν θα ειναι 90 ο λογαριασμος . Ηταν το σχεδιο να κατεβουμε να φαμε το συμπαν ρε 5 μαντραχαλοι , πως θα βαλω 2 κιλα με τις θερμιδες που καιω . Aπο οτι καταλαβα εχει μεταφερει τα κρεατα με αφρικανικα μπαχαρικα και ολο αυτο το concept τα ιδια που εχει στο kozis sto sasis kai to kozis θα το κρατησει περισσοτερο για burgers . 2
mclein Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Στο Βαρουλκο εγω για να χορτασω πρεπει να φαω τον Λαζαρου τον ιδιο και δεν θα ειναι 90 ο λογαριασμος . αυτο ηθελα να γραψω, στο βαρουλκο θα πληρωναν για τα ιδια κιλα 1200€ Εν τω μεταξυ pasteria δυο ατομα, κουβερ με ντιπ, 1 κοκα κολα, 1 σιζαρς, το μπιφτεκι κι ενα κοτοπουλο δωσαμε 50€. 25€ το ατομο για Παστερια μου φαινονται πολλα αλλα ας οψεται η μπιφτεκαρα 25/ατομο vs 90/ατομο, νομιζω εγινε κατανοητο αυτο που εγραψα πριν για τα μαγαζακια που τα χρυσοπληρωνουμε ! 2
tommybertsen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 90€ για να χορτασεις; Πρεπει να χρειαζεσαι ενα ταψι φαγητο μονο για σενα Φωτη Απο τη μια για να λες οτι καις τοση θερμιδα, ενα ταψι για την παρτη σου , και απο την αλλη η υπολοιπη μερα στο γυμναστηριο Εκτος και αν η δουλεια σου ειναι τετοια ,οπου καις για πλακα θερμιδες (εχω κανει αποθηκαριος και εμεινα μισος απο τη δουλεια και μονο- κουβαλημα και περα-δοθε πααααααρα πολυ , πολλη κινηση - θα ξανακανα ευχαριστως ωστε να τρωω τον αμπακο και να μη παχαινω ) Φωτη επρεπε να μενεις Αλεξανδρουπολη στο μεταξυ. Θα ξοδευες μεταξυ αλλων και κανα 100ρικο πανε-ελα στη Βενζινη για να πας Σαλονικα μπας και βρεις τιποτα της προκοπης Αν το κανεις μια στο τοσο, καλα ειναι. Για πιο τακτικα, ειναι πολλα χρηματα (τα'χεις δε τα'χεις)!! Εδω την παλευουμε με 15€/ατομο στις λαδοκολλες, φαντασου 2
DDevil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εχω χαλάσει και εγω 100άρες σε εξοδους μια στο τοσο βεβαια οχι καθε μέρα. Πχ στην άδεια μου κατεβαινω ευκολα Αθηνα με ενα 500αρι για φυτιλι σε ποτα - φαγητα και άλλα
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εχω χαλάσει και εγω 100άρες σε εξοδους μια στο τοσο βεβαια οχι καθε μέρα. Πχ στην άδεια μου κατεβαινω ευκολα Αθηνα με ενα 500αρι για φυτιλι σε ποτα - φαγητα και άλλα τι αλλα ρε DDevil? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις