Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πρώτη φωτό είναι μηλόπιτα με σφολιάτα που έφτιαξα εγώ και έφαγα ΜΟΝΟ εγώ (νταξ έσκασα) και η δεύτερη είναι σπιτικά και τα έφαγα πάλι ΜΟΝΟ εγώ!! 

Αν υπαρχει καποιο λινκ για συνταγη της μηλοπιτας, θα παρακαλουσα να κοινοποιηθει. Ευχαριστω

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ήταν ο απόλυτος αυτοσχεδιασμός, απλά είχα κάτι μήλα για ξεστοκάρισμα και είπα να δημιουργήσω!! 

• κόβουμε τα μήλα σε κυβους
  • τα σωτάρουμε στο τηγάνι με λάδι καρύδας, καστανή ζάχαρη, κονιάκ ή μπράντι, λεμόνι, κανέλα και λίιιιιγο πιπέρι καγιέν (για την σπιρτάδα)
  • αφού αρχίσουν να καραμελώνουν προσθέτουμε σταφίδες, καρύδια, κολοκυθόσπορο και κράνμπερις (τα έχουμε μαλακώσει σε ζεστό χυμό πορτοκαλιού)
  • σε ταψί βάζουμε ένα φύλλο σφολιάτας, ρίχνουμε το μείγμα και διπλώνουμε (εδώ βλέπε φωτό)
  • πριν το βάλουμε στον φούρνο χτυπάμε ένα αυγό από επάνω 
  • Τελος ψήνουμε για 35-40 λεπτά στους 180

η φάση είναι ότι μπορείς να βάλεις ότι ξηρούς καρπούς θες!! 

Καλή επιτυχία !!!

post-50352-0-33454000-1480782513_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά προτείνω να φτιάξουμε κάποιο αρχείο με όλες τις συνταγές και να το έχουμε κάπου online ώστε να το βλέπουμε.

Είτε screenshots με την συνταγή ή καλύτερα κάποιο word/κτλ με ένα κείμενο της συνταγής.

Το link να μπει στο αρχικό post ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο. :)

• Moderators
Δημοσ.

@DDevil

Να πω οτι δεν ειχα δωσει προειδοποιησεις, ουτε 1, ουτε 2, αλλα 3 φορες.

@DDevil,

3η φορα. Τελευταια ευκαιρια.

/offtopic over.

• Like 5
Δημοσ.

Κουραμπιέδες baby. Όσο δεν έτρωγα κουραμπιέδες όλα τα χρόνια, τόσο μου αρέσουν από όταν έμαθα να τους φτιάχνω στο σπίτι. Άσε που μυρίζουν υπέροχα. 

post-258415-0-18551900-1480803910_thumb.jpg

Μελομακάρονα προσπάθησα δύο φορές να κάνω, δεν βρήκα καμία συνταγή να μου αρέσει, τα παράτησα και κάθε χρόνο παίρνω από 4-5 ζαχαροπλαστεία να βρω τα πιο ωραία. Συνήθως μένω με τη χαρά και δεν μου αρέσουν ούτε του ζαχαροπλαστείου.  :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Στην Ν.Μακρη καλα λεει ο μαου ειναι αθλιο μια φορα ειχα παει  ,απαραδεκτο .Στο mall  αυτος που το εχει του ειχα πουλησει το wrangleraki moy :(.

Λοιπον ειμαι σε φαση που ηθελα να βαλω 2 κιλα και αυτο  φυσικα ειναι ευχαριστο προβλημα για καθε foodie .Eτσι κατεβασα την dream team του φαγητου που εχουμε μιλαμε για πολυ δυνατους παιχτες 5  ατομα και πηγαμε Sasi's.

Για οσους δεν ξερουν ειναι διπλα απο το kozis   του ιδιου ιδιοκτητη .

Οι μεριδες ειναι τεραστιες τα κρεατα ειναι το κομματι πανω απο 1.5 κιλο,τα μαχαιρια ειναι χαντζαρες  οχι κανονικα,  μιλαμε οτι φαγαμε την μιση αγελαδα ευκολα .

Ακολουθουν φωτο απο το γαστρονομικο οργιο, Margarita γατακι :

Πιο δύσκολα θα άντεχε το στομάχι μου τη 1 μερίδα παρά το πορτοφόλι. Για μία φορά έτσι για τη δοκιμή φαίνεται πως αξίζει. #yolo

• Like 1
Δημοσ.

Κουραμπιέδες baby. Όσο δεν έτρωγα κουραμπιέδες όλα τα χρόνια, τόσο μου αρέσουν από όταν έμαθα να τους φτιάχνω στο σπίτι. Άσε που μυρίζουν υπέροχα. 

attachicon.gif20161203_223944.jpg

Μελομακάρονα προσπάθησα δύο φορές να κάνω, δεν βρήκα καμία συνταγή να μου αρέσει, τα παράτησα και κάθε χρόνο παίρνω από 4-5 ζαχαροπλαστεία να βρω τα πιο ωραία. Συνήθως μένω με τη χαρά και δεν μου αρέσουν ούτε του ζαχαροπλαστείου.  :ph34r:

ανταλλασω συνταγη μελομακαρονων για συνταγη κουραμπιεδων. ντιλ;

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν όταν τα είδα όλα αυτά. Πώς τα κατάφεραν τα θηρία να τα φάνε; Στα ίδια κιλά είμαστε πάνω κάτω μου φαίνεται, gon1332, δεν είναι για εμάς αυτά.  :P

@evabb Το πιο εύκολο μπισκότο, πραγματικά. Εννοείται deal, πάω από τη μαγειρική να την βάλω. 

• Like 2
Δημοσ.

Επιτέλους τα βρήκα!

Στα + οτι είναι πιο ευκολοφάγωτα απο τα κλασικά, κατεβαίνουν πολύ πιο εύκολα σαν αέρας λόγω του οτι λέιπει το φυστίκι. 

Στα - οτι έχει ελάχιστο φυστικοβούτυρο μέσα, ίσα που το καταλαβαίνεις.

Ωραία, αλλά θα μείνω στα κλασικά απο εδώ και πέρα.

post-140544-0-55210900-1480806012_thumb.jpg

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...