Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα καλά και όμορφα

Οι πατάτες τους ομως δεν είναι άθλιες;

Προσωπικά μου αρέσουν και με μπόλικο τσενταρ πάνω.
Δημοσ.

Φάτε κι από κανένα άλλο μαγαζί, διαφημιστικό του Μπαρ Μπεε Κιου έχουμε γίνει εδώ πέρα.  :ph34r:

(δεν έχω φάει ποτέ εκεί, αλλά σε όλες τις φωτογραφίες οι πατάτες στο μάτι είναι μεεεχ)

• Like 5
Δημοσ.

Μου αρεσουν οι πατατες του οπτικα, μου θυμιζουν ma cain που εκανα προσφατα κ ξετρελαθηκα

Οι McCain ενώ είναι τελειώς προκάτ για ένα περίεργο λόγο άμα φάω μια δεν μπορώ να σταματήσω. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρεσουν οι πατατες του οπτικα, μου θυμιζουν ma cain που εκανα προσφατα κ ξετρελαθηκα

καμια σχεση στη γευση δυστυχως.

Δημοσ.

Μετριοτατο μαγαζι σε θεμα ποιοτητας. Απλα ριχνει ενα καρο σος και λιπη και σε κερδιζει. Μεσα σ αυτο και οι πατατες του.

Καποιοι στο φβ του εχουν γραψει οτι ειναι απαραδεκτο να καθεται να περιμενει ο κοσμος στο κρυο -και γι αυτο δε πανε - και η απαντηση ειναι "εχουμε 3 μαγαζια που μπορειτε να εξυπηρετηθειτε" (το ενα πιο τρυπα απο το αλλο).

Απορω ποσο ακομα θα καθονται τα 16χρονα απ εξω... Καποια στιγμη θα βαρεθουν κ ή θ αλλαξει νοοτροπια ο μαστορας ή θα το κλεισει.

Amigos Γλυφαδας χτες, στα λημερια μου.

Εννοειται πως επαιξε κερασμα γλυκο γιατι εχουμε κι ενα ονομα στο μαγαζι..

20161207_200816.jpg

20161207_203451.jpg

20161207_210519.jpg

• Like 22
Δημοσ.

Τα μακαρόνια φούρνου ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Και τα τυριά, και το μπέικον, λαχταριστά. +το συνοδευτικό ψωμάκι.

• Like 1
Δημοσ.

προετοιμασια για την πιτσα που ακολουθησε. φαγαμε για μεσημερι σαν ddevil, ε, σαν πουλακι ηθελα να πω. :D

(2x - μπιφτεκι κοτοπουλου + ρυζι χωρις βουτυρο)

15369781_1644267795598904_2012348008_o.jimage upload free

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...