Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγαριτα το γλυκο καλο ? δεν εχω φαει εκει γλυκο .Εμας γιατι δεν μας κερασανε ?

Γιατι εγω το χω χτισει το μαγαζι μα φρέντ και παντα κερνανε γλυκο ειτε εμενα ειτε τους δικους μου, οποτε παμε

Καλο ηταν ναι, ολοφρεσκο

Επισης ο ιδοκτητης βοηθα πολυ τον πατερα της Κιβωτου του κοσμου. Στις 31 το μαγαζι δε θα δεχτει πελατες θα εχουν τραπεζι μονο για τα παιδακια. Το ιδιο ειχαν κανει και περυσι.

Respect

• Like 8
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι εγω το χω χτισει το μαγαζι μα φρέντ και παντα κερνανε γλυκο ειτε εμενα ειτε τους δικους μου, οποτε παμε

γλυκο + ποτα, ειναι παντα σουπερ-προσεγμενα στο μαγαζι.

το φαγητο παλι για τα γουστα μου, πολυ αντι-φιτνεςςςς.

νομιζω οτι υπαρχει μια ταση υπερβολικης χρησιμοποιησης (κακων) λαδιων/βουτυρου.

(φαινεται ελαφρως και στις τηγανητες πατατες που εχει το πιατο)

...και ακριβο γι'αυτο που προσφερει.

Δημοσ.

Εννοειται πως επαιξε κερασμα γλυκο γιατι εχουμε κι ενα ονομα στο μαγαζι..

Μαργαριτα το γλυκο καλο ? δεν εχω φαει εκει  γλυκο .Εμας γιατι δεν μας κερασανε ?

Ποιος είσαι εσύ φιλε, δεν σε ξέρουμε ..  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Και εμένα με κερνάνε αλλά εμένα είναι φίλοι οι γονείς μου με τον ιδιοκτήτη :P

Δημοσ.

post-213127-0-42178600-1481238380_thumb.jpg

Σπιτικό παστίτσιο απο τα χεράκια μου κουφάλες! Με την σωστή την μπεσαμέλ, τα τυράκια του και τον κιμά σε ποσότητα στην νιοστή.

Γιατι ο σωστός ο αντιφιτνεσσάς, την γουρουνιά την κάνει με τα χεράκια του ή την παραγγέλνει από το σουβλατζίδικο του μπαρμπα Κιτσου στην γωνία, δεν την βρίσκει σε ντεμέκ και τυχάρπαστα μαγαζάκια στα προάστια.

• Like 21
Δημοσ.

Και ο σωστος ο γειτονας φερνει ταπερακιιιιι! Μπραβο νοικοκυρη, φαίνεται λαχταριστο.

Πριν στο Little Kook τσακισα αυτο εδω το διακριτικο cake:

post-119922-0-90244800-1481239588_thumb.jpg

• Like 15
Δημοσ.

Αν εισαι μερακλής τότε και ο πάγκος μετα την χρήση ειναι στην εντέλεια. 

Α, και μεσα στα μακαρόνια εχω χώσει τσιγαρισμένο συγκλινο μάνης σε κυβάκια για εξτρα γευση. ΕΠικός αυτοσχεδιασμός.

• Like 4
Δημοσ.

Είναι σπεσιαλιτέ του τόπου, δεν χάθηκε όμως με τον κιμά; Εμείς το κάναμε ομελέτες με πατάτες. Τι μου θύμισες.. Εύγε και πάλι!

Δημοσ.

attachicon.gifgNzZj2k.jpg

Σπιτικό παστίτσιο απο τα χεράκια μου κουφάλες! Με την σωστή την μπεσαμέλ, τα τυράκια του και τον κιμά σε ποσότητα στην νιοστή.

Γιατι ο σωστός ο αντιφιτνεσσάς, την γουρουνιά την κάνει με τα χεράκια του ή την παραγγέλνει από το σουβλατζίδικο του μπαρμπα Κιτσου στην γωνία, δεν την βρίσκει σε ντεμέκ και τυχάρπαστα μαγαζάκια στα προάστια.

Μαγειρεύω κάπου στα 25 χρόνια και μια μπεσαμέλ της προκοπής δεν έχω καταφέρει.

Για έτοιμη δεν το συζητώ, απλά δεν φτιάχνω παστίτσιο.

Δεν μας γράφεις τη συνταγή μπας και κάνω καμιά δοκιμή ;

• Like 1
Δημοσ.

Τι ωρα πας δουλεια αυριο, για να σου φερω..

Αυτή είναι από εκείνες τις στιγμές που πας στον καθρέφτη, τον κοιτάς κατάματα και του λες (με παραπονιάρικο βλέμμα DDevil πάντα) : Ρε πόστη καθρέφτουλα, γιατί να μην είχα γεννηθεί και γω θηλυκό??? :cry:

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...